Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bugun regl olmam gerekti, test yaptırdım degerım 137 cıkmıs.
cok sukur diyorum sadece. ınancınızı hıc yıtırmeyın, bız ameliyatın 2. ayında bu duyguyu tattık, ilk ay zaten denememiştik.
arginmax ve proxeed plus kullandırım eslerınıze, bunlar bıtkısel destekleyıcı ılaclar.
birde kecı boynuzu kuru.. bunun dısında bısey yapmadık, dua ettık birde..
ameliyat oncesı degerlerimiz 15mılyon civarındaydı ama bizim morfolojimiz kotuydu. ameliyatı bu nedenle yapalım dedı dr.

Allahı ım cok buyuk, eminim sizler içinde bu gunler yakın..
inancınızı sakın kaybetmeyin. ve kızlar ovulasyon testi mutlaka kullanın.
gun asırı ilişki.

ben buralardayım, sormak istediğiniz bisey olursa cekınmeden yazın,
cok sukur Allah ım ya:)

hayırlı olsun canım çok sevndm...HAYIRLI İLE sağsalım kucağına İNŞALLAH bbeğini... :)

hmm morfoloji yazmıyor herhalde başka bi adı yoksa çünkü bizde morph (WHO) diye yazıyor %30 olması gerekiyor %16 mesela...

iNşALLAH HAYIRLISI İLE DÜZELİR CNIM...AMA DOKTORLAR BİZE SAYINIZ DÜŞÜK DEDLER HEP...MORFOLOJI FAALN BİEY SÖYLENMEDİ..HAYIRLISI..BAKALIM..AMELİYATAN 3 AY SONRA GELİN DEDİ..BAKALIM OLMAZSA MORFOLOJI BN SORARIM..

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...[/QUOTE]

iNşALLAH HAYIRLISI İLE DÜZELİR CNIM...AMA DOKTORLAR BİZE SAYINIZ DÜŞÜK DEDLER HEP...MORFOLOJI FAALN BİEY SÖYLENMEDİ..HAYIRLISI..BAKALIM..AMELİYATAN 3 AY SONRA GELİN DEDİ..BAKALIM OLMAZSA MORFOLOJI BN SORARIM..

bize de aynı şeyleri söyledi morfolojiden hiç bahsetmedi gerçi diğer değerler hakkında da hiç bir şey demedi şekil bozukluğu var dedi o kadar...inş en yakın zaman da değerlerimiz düzelir hamile kalırız...bizim 3 ay oldu bakalım ne zaman fırsat bulursak o zaman test yaptıracaz...

bize de aynı şeyleri söyledi morfolojiden hiç bahsetmedi gerçi diğer değerler hakkında da hiç bir şey demedi şekil bozukluğu var dedi o kadar...inş en yakın zaman da değerlerimiz düzelir hamile kalırız...bizim 3 ay oldu bakalım ne zaman fırsat bulursak o zaman test yaptıracaz...

..AMİNNN....sperm değerleri 3 ay içinde kendini yeniledikleri için şimdi test yaptırsnız en zından gelişmelerden haberiniz olur...inşALLAH gerek klmadan da senin de hamilelik haberini alırız caımmm..

canım benim hayırlı olsun çok sevindim, siz bizden 10 gün sonra ameliyat olmuştunuz allah'ım bizlere de inş en yakın zamanda nasip eder...

amin canım insallahh :)
inan olacak, bide dediğim seyleri yaptınız mı ben Allah ın izni ile bi engel kaldıgını dusunmuyorum

sekıl bozuklugunun adı morfoloji:)
aslında aynı seyden bahsedıyoruz, morfolojinin cozumu de ameliyat, onuda oldugunuza gore birazcık daha sabır, cok yakında insallahh

amin canım insallahh :)
inan olacak, bide dediğim seyleri yaptınız mı ben Allah ın izni ile bi engel kaldıgını dusunmuyorum

valla biz ne ilaç ne kür hiç bir şey kullanmıyoruz canım sadece çok dua ediyoruz...senin adetine iki gün önce silik çıkmıştı benim de bugün yarın adet olmam gerekiyor test yaptım hiç bişey çıkmadı hamile olsam çıkardı demek bu ay da olmadı:KK43:((((

sekıl bozuklugunun adı morfoloji:)
aslında aynı seyden bahsedıyoruz, morfolojinin cozumu de ameliyat, onuda oldugunuza gore birazcık daha sabır, cok yakında insallahh

canım bizim krugere göre hiç yapılmadı hep WHO ya göre yapıldı %30 olması gerekirken %16 idi en son yaptığımız testimizde inş dediğin gibi düzelir ileri hareketli de %1 falan çok düşük...

valla biz ne ilaç ne kür hiç bir şey kullanmıyoruz canım sadece çok dua ediyoruz...senin adetine iki gün önce silik çıkmıştı benim de bugün yarın adet olmam gerekiyor test yaptım hiç bişey çıkmadı hamile olsam çıkardı demek bu ay da olmadı:KK43:((((

doktor ilaç falan bişey yazmadı mı?

doktor ilaç falan bişey yazmadı mı?

hayır canım hiç bir şey vermedi acaba değerlere göre mi ilaç veriyorlar kimine ameliyat sonrası ilaç verirken kimine vermiyor bende anlamadım acaba değerlere göre mi veriyorlar yoksa her doktorun çalışma prensibi mi farklı...size ilaç verdi mi?

hayır canım hiç bir şey vermedi acaba değerlere göre mi ilaç veriyorlar kimine ameliyat sonrası ilaç verirken kimine vermiyor bende anlamadım acaba değerlere göre mi veriyorlar yoksa her doktorun çalışma prensibi mi farklı...size ilaç verdi mi?

ewet bize ameliyattan sonra kan aldı iğne yazmaya gerek vr mı diye..sonra iğneye gerek yokmuş şimdilik dedi....arimidex diye bir ilaç yazdı hormon ilacıymış...ayrıca keçi boynuzu kürü ve kuru incir yediriyorum eşime....ama bizimki sperm için verildi..sizinki morfolojı blki ameliyattan sonra kendini düzenler diye vermemiş olabilir..

ewet bize ameliyattan sonra kan aldı iğne yazmaya gerek vr mı diye..sonra iğneye gerek yokmuş şimdilik dedi....arimidex diye bir ilaç yazdı hormon ilacıymış...ayrıca keçi boynuzu kürü ve kuru incir yediriyorum eşime....ama bizimki sperm için verildi..sizinki morfolojı blki ameliyattan sonra kendini düzenler diye vermemiş olabilir..

olabilir canım bizim sperm sayımız 35 milyon ile 40 milyon arası sayıda pek problem yok hareketlilik sorunu var morfoloji yani dediğin gibi belki gerek görmedi hormon testi yaptırdık hormonda bir şey çıkmadı...6 ay sonra gelin duruma göre hareket ederiz dedi ama biz bayramdan sonra başka bi doktora gitmeyi düşünüyoruz belki değerler biraz düzeldi ise ilaç falan verir...

olabilir canım bizim sperm sayımız 35 milyon ile 40 milyon arası sayıda pek problem yok hareketlilik sorunu var morfoloji yani dediğin gibi belki gerek görmedi hormon testi yaptırdık hormonda bir şey çıkmadı...6 ay sonra gelin duruma göre hareket ederiz dedi ama biz bayramdan sonra başka bi doktora gitmeyi düşünüyoruz belki değerler biraz düzeldi ise ilaç falan verir...

inşALLAH canımmm.RABBİM KİMSEYİ BU DURMLA İMTİHAN ETMESİN...HEPİMİZE NASIP EDER İNŞALLAH...

Kızlar bugun regl olmam gerekti, test yaptırdım degerım 137 cıkmıs.
cok sukur diyorum sadece. ınancınızı hıc yıtırmeyın, bız ameliyatın 2. ayında bu duyguyu tattık, ilk ay zaten denememiştik.
arginmax ve proxeed plus kullandırım eslerınıze, bunlar bıtkısel destekleyıcı ılaclar.
birde kecı boynuzu kuru.. bunun dısında bısey yapmadık, dua ettık birde..
ameliyat oncesı degerlerimiz 15mılyon civarındaydı ama bizim morfolojimiz kotuydu. ameliyatı bu nedenle yapalım dedı dr.

Allahı ım cok buyuk, eminim sizler içinde bu gunler yakın..
inancınızı sakın kaybetmeyin. ve kızlar ovulasyon testi mutlaka kullanın.
gun asırı ilişki.

ben buralardayım, sormak istediğiniz bisey olursa cekınmeden yazın,
cok sukur Allah ım ya:)

vay vay vay :nazar::nazar::nazar:
ben yeni gördüm çokkkk sevindim yaa...

hayırlı olsun bayrama ne güzel bir hediye bu....
Allahım sorunsuz hamilelikler nasip etsin....

taibi ki sormak istediğimiz nice şey var.?
ameliyatı nerde hangi hastanede ve ücreti merak ederim ben öncelikle...

2 ay çok kısa bir sürede nasip olmuş ayrıca çok sevindim.
birde bu kullandığın ilaçları doktor mu önerdi yoksa siz mi aldınız?

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013

jonguil= 16 temmuz 2013

jade86= 27 temmuz 2013

minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee...

adzeynep= 12 kasım 2012

kelam= 25 Mayıs 2013 ======**********Hamilee....

ayseeem= 29 eylül 2012

merinos1= 4 şubat 2013

hykd = 15 nisan 2013

mariel= 30 temmuz 2013

gupse34 =24 Eylül 2013

su828 = 25 eylül

eyican06= 5 nisan======********Hamilee...
[/QUOTE]

canım bu tabloda kaç ay sonra hamile kaldıklarıda yazsana güzel olmaz mı ?

vay vay vay :nazar::nazar::nazar:
ben yeni gördüm çokkkk sevindim yaa...

hayırlı olsun bayrama ne güzel bir hediye bu....
Allahım sorunsuz hamilelikler nasip etsin....

taibi ki sormak istediğimiz nice şey var.?
ameliyatı nerde hangi hastanede ve ücreti merak ederim ben öncelikle...

2 ay çok kısa bir sürede nasip olmuş ayrıca çok sevindim.
birde bu kullandığın ilaçları doktor mu önerdi yoksa siz mi aldınız?

canm merhaba,
bu ilacları dr a sorduk kullanabilirsiniz dedi, bitkisel zaten dedi.
hastanemiz central hospital, kozyatagında.
fiyatı da 950 tl.
cok memnun kaldık,

iyi dilekllerin ıcın tesekkurler, darısı sıze ınsallah en yakın zamanda..

canım biliyorum internette tanıdıgın birine guvenmek zor.
ama arastır, sor , ben bu ilacları bu sekılde buldum.
ve dr a onaylattım. oda kullanabilirsin dedi..
bitkisel oldugu ıcın bir zararı yok, hatta genelde sporcular kullanıyor.

ama tabiki yine sizin kararınız,
dr lara sinir oluyorum cunku sen istemeyince ilac yazmıyorlar, yada tavsiye etmiyorlar.
sorunca da aa evet faydalıdır, bitkiseldir kullanabilisiniz rahatlıkla diyorlar.
yahu sen nıye soylemiyorsun ozaman..
işte, kader belki de..
hayırlııs hepimiz için..

X