- 22 Şubat 2017
- 90
- 54
- 8
- 32
Sende hamilesin galiba canım Rabbim sağlıklı bir şekilde bebegii kucagina almayı nasip etsin hayırlı evlat olsın inşallahBazıları öyle oluyor canm başından savuyor. Oda iyidir inlsh bu testte br sıkıntı gözükümüyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende hamilesin galiba canım Rabbim sağlıklı bir şekilde bebegii kucagina almayı nasip etsin hayırlı evlat olsın inşallahBazıları öyle oluyor canm başından savuyor. Oda iyidir inlsh bu testte br sıkıntı gözükümüyor..
Hc belli olmaz canm değerler düzelmiş belkide vardr. Eğer yoksa snde ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yap dahada kolaylaşır umarm olur hemencik :)Canım Allah razı olsun çok saolllll evet bundan sonra fındık ceviz falanda yedircem çok şükür düzelmiş ya bu bile insana büyük teselliii yarın adet günüm belki güzel habeer alırız bu ay pek umutlanmak istemiyorım ama yinede degerler düzelmiş diye umutlandım Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Amin canm evet bn ameliyattan sonra ikinci kez kaldm hamile ama ilki boş gebelikti. Bu kez kalp atışlarıni duydum çok şükür darısı sna olsun :))Sende hamilesin galiba canım Rabbim sağlıklı bir şekilde bebegii kucagina almayı nasip etsin hayırlı evlat olsın inşallah
Tesekkürler cnm Allah razı olsun evet bu ayyy ovulasyon testine göre hareket edecegimAmin canm evet bn ameliyattan sonra ikinci kez kaldm hamile ama ilki boş gebelikti. Bu kez kalp atışlarıni duydum çok şükür darısı sna olsun :))
Çok faydasını gören var umarm snada vesile olur..Tesekkürler cnm Allah razı olsun evet bu ayyy ovulasyon testine göre hareket edecegim
İnşallah canımÇok faydasını gören var umarm snada vesile olur..
Olabilir canm test yapsana sabah ilk idrarla umarm vardır canm yaKızlar adetim iki gün gecti sağ kasıgımda geceleri iğne gibi batıyor sizce hamile olma ihtimalim varmı bide gögüsler şiş agrı var
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başımaAmin canm evet bn ameliyattan sonra ikinci kez kaldm hamile ama ilki boş gebelikti. Bu kez kalp atışlarıni duydum çok şükür darısı sna olsun :))
Çok sağol canm inslh darısı başına olsun tüm bekleyenlern . Allahım hemn nasip etsn.Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başıma
Olabilir canm test yapsana sabah ilk idrarla umarm vardır canm ya
Canım inşallah vardır. Çokta umutlanmak istemiyorım nebileyim bugün aksam acilde gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum idrar testine pek güvenemiyorum hemen belli olmuyor diyeOlabilir canm test yapsana sabah ilk idrarla umarm vardır canm ya
Kız sen daha bekliyormusun .? Varsa çıkardı ya keşke yapsaydın ilk idrarla hadi bakalm gitte kanda baktr.Canım inşallah vardır. Çokta umutlanmak istemiyorım nebileyim bugün aksam acilde gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum idrar testine pek güvenemiyorum hemen belli olmuyor diye
Canim kan testi yaptirdim negatif 0.1 malesef bakalim gelecek aylara kaldi ümidimizKız sen daha bekliyormusun .? Varsa çıkardı ya keşke yapsaydın ilk idrarla hadi bakalm gitte kanda baktr.
Aa neden gecikmiş peki ??Canim kan testi yaptirdim negatif 0.1 malesef bakalim gelecek aylara kaldi ümidimiz
Değerleri nasıldı canım öncesi ve sonrası? Benim eşimde başladı inşallah bizde müjdeleniriz hayırlı olsun bebeğin cinsiyeti belli oldu muMerhabalar esim mikrocerrahi varikosel ameliyati oldu.esim 12 kutu proxeed plus almisti.6.kutuda hamile kaldim.yaninda evicap200 keciboynuzu kuru icirdim.cok sukur hamilelik nasip oldu.kalan 6 kutu icin ilgilenen arkadaslar ozelden mesaj yazabilir.uygun fiyattan vermeyi dusunuyorum.
Amin canımÇok sağol canm inslh darısı başına olsun tüm bekleyenlern . Allahım hemn nasip etsn.
Ameliyattan sonra test veremedi.ameliyattan sonra 6.ayimizda ogremdim.cinsiyet belli degil henuzDeğerleri nasıldı canım öncesi ve sonrası? Benim eşimde başladı inşallah bizde müjdeleniriz hayırlı olsun bebeğin cinsiyeti belli oldu mu
Bilmiyorum ki cnm önceki aylar hep yumurtam kiste dönüştügü için gecikiyordum bu ayda öyle olmuştur büyük ihtimal bikacgün daha gecerse kadın doguma gitcem doktor eşinin degerleri düzelsin size tedaviye baslıcam demiştiAa neden gecikmiş peki ??
İyi bakalm canm . Düzenlir inslhh..Bilmiyorum ki cnm önceki aylar hep yumurtam kiste dönüştügü için gecikiyordum bu ayda öyle olmuştur büyük ihtimal bikacgün daha gecerse kadın doguma gitcem doktor eşinin degerleri düzelsin size tedaviye baslıcam demişti