• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
C

Cok tesekkurler msjnz icin.dna hasarinin en buyuk sebeplerinden biri varikoselmis.farkli sebepleri de var elbette.bugun baska bir urologa randewu aldik.prof kndisi.umarim aydinlatici bir seyler soyler.sizin icin cok uzuldumm.Rabbim tez zamanda saglikli bebekler nasip etsin insallah amin

sizin mesajını okuduktan sonra ben de dna hasar testi yaptırmayı düşünmeye başladım. Özellikle tüp bebek öncesi yapılması gerekiyor bence bizim gibi varikosel olanlar için. Amin inşallah hepimiz en kısa sürede hayırlı haberler alırız

Herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım eşim ameliyat oldu 2 ay olmak üzere. Bu ay promotil m forte şase kullanıyor bende inofolic şase kullanıyorum. Bizim hareketlerde sorun vardı hareketi arttırmak için neler önerirsiniz. Ben eşime sürekli incir ceviz fındık bal yediriyorum. Sağlıklı beslenmesine dikkat ediyorum. Sizin de önerileriniz varsa paylaşın lütfen. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım eşim ameliyat oldu 2 ay olmak üzere. Bu ay promotil m forte şase kullanıyor bende inofolic şase kullanıyorum. Bizim hareketlerde sorun vardı hareketi arttırmak için neler önerirsiniz. Ben eşime sürekli incir ceviz fındık bal yediriyorum. Sağlıklı beslenmesine dikkat ediyorum. Sizin de önerileriniz varsa paylaşın lütfen. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Merhaba benim esimde amelyatı 1 hafta sonra 2 ay olacak olali keciboynuzu kürü uyguluyoruz. Taze sıkılmış Portakal suyu posasıyla iciyo
Keciboynuzu özü sabah aksam 1 tatli kasigi yiyiyo evicap kullaniyo fındik ceviz badem incir surekli tuketiyo bide havuc suyuna başlıcaz keciboynuzu bittikten sonra bakalim kontrollerde sonuclar nasil olcak bol bol dua etmekten baska caremiz yok sizede gecmis olsun sizede gecmis olsun

Merhaba benim esimde amelyatı 1 hafta sonra 2 ay olacak olali keciboynuzu kürü uyguluyoruz. Taze sıkılmış Portakal suyu posasıyla iciyo
Keciboynuzu özü sabah aksam 1 tatli kasigi yiyiyo evicap kullaniyo fındik ceviz badem incir surekli tuketiyo bide havuc suyuna başlıcaz keciboynuzu bittikten sonra bakalim kontrollerde sonuclar nasil olcak bol bol dua etmekten baska caremiz yok sizede gecmis olsun sizede gecmis olsun
Canım size de geçmiş olsun. Benim eşim keçiboynuzunu sevmedi ya

Merhaba aranıza yeni katıldım spermiogramı ekledim tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilr mi

Eklentiler

• IMG_0653.webp
    IMG_0653.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 107
Masallah iyi canım takma kafana,,ben daha once yazmistim/foru,lara,,,,,esim/varikoselden ameliyat oldu ileri/hiz sifir/idi 3yil/boyunca,,,bu 3 yil/icinde negatif asilama,,,,negatif dogal gebelik, ,,negatif 2tup bebek,,,ki/son/tup/bebek denememizde şükür ki/ileri/hizimiz 35 olmustu,,,,rabbime/sukurler olsun/dun yine/dogal/yoldan/hamile oldugumu ogrendim,,rabbim hepimize/nasip etsin,,,
Canım nasıl oldu doğal yolla inşallah bize de nasip olur neler yaptınız?

Evet canım aralık 2015 te varikosel ameliyatı oldu . Ameliyat öncesi 3,5 milyonken ameliyattan 6 ay sonra 36 milyon oldu. Şubat 2017 de 42 milyon.. tahlil sonucunu eklemiştim. Hız ve morfoloji yükselmedi :KK43: ne yapıcaz bilmiyorum
Bnde bu sayılarla ameliyat dedi sandm baktm lökosit falnda yok..
İleri hızlı haricinde gerisi iyi bence kruger e Gore %5normal degilmi morfoloji. 4 üzeri iyi kabul ediliyor.. ileri hizida çinko vitamini alsn bol bol kabak çekirdeği yesin ileri hız zor yükseliyor valla bizm de %5di at kestanesi çayından sonra düzeldi snde bir arastr istersen..

Bnde bu sayılarla ameliyat dedi sandm baktm lökosit falnda yok..
İleri hızlı haricinde gerisi iyi bence kruger e Gore %5normal degilmi morfoloji. 4 üzeri iyi kabul ediliyor.. ileri hizida çinko vitamini alsn bol bol kabak çekirdeği yesin ileri hız zor yükseliyor valla bizm de %5di at kestanesi çayından sonra düzeldi snde bir arastr istersen..
Morfoloji mi yoksa hız mı at kestanesi çayıyla düzeldi canım

Canım nasıl oldu doğal yolla inşallah bize de nasip olur neler yaptınız?
canım esım aemlıyat olduktan sonra asılama denedık tutmadı....utune dogal hamıle kaldım aynı yıl gelısmedı dusuk oldu...ustune tup denedık kımyasal oldu dusuk oldu...ustune baska yerde yıne tup denedık tek embrıyo olustu cok yumurta ıcınde oda tutmadı...derken rabbım yıne dogal gebelık nasıp ettı..son bu yıl kı tup denemesınde ılerı ızımız 35 olmustu...esım o donemlerde hacemat yaptırmıstı kendıne...ben ıse bu ay bal corekotu tarcın kurunu denedım...onun dısında ozel bısey yapmadık rabbımherkse nasıp etsın ıcındede bana ınsallah..suan ıgme kullanıyorum pıhtılasma ıcın..bakalım sorunsuz dvm eder ınsallah

Arkadaşlar günaydın sizlerle duygularımı paylaşmak istiyorum kimseyle konuşmuyorum herkesten uzağım. Belki siz dinlersiniz. Bu son bir haftadır kendimi tuhaf hissediyorum daha yumurtlama günüm bile gelmedi ama yumurtalıklarımda hareketlenme hissediyorum bunun psikolojik olduğunu da düşünüyorum ama ümitlenmiyor da değilim tuhaf bir hissi sanki hamileyim ama olmadığımdan eminim çünkü adetimi yeni bitirdim sayılır. Acaba diyorum ki yüce rabbim o hissi veriyor mu insana hamile olacağı zaman. Yani sevgili hamileler sizler hissettiniz mi acaba.. Şu an yazarken bile hafif kramplar var yumurtalıklarımda.

elimizden gelen herseyi yaptık takviye olarak...
Yer gök dua 2 günde bir kenzul arş okuyoyor 3 er defa
ismi azam duasini okuyorum 3 kere tavsiye ederim ben çok karşılığını aldım duaların 2. Kez bu muceyi tatmak istiyorum allahım hepimuzin duasını kabul etsin

elimizden gelen herseyi yaptık takviye olarak...
Yer gök dua 2 günde bir kenzul arş okuyoyor 3 er defa
ismi azam duasini okuyorum 3 kere tavsiye ederim ben çok karşılığını aldım duaların 2. Kez bu muceyi tatmak istiyorum allahım hepimuzin duasını kabul etsin
Kenzul arsi bende okuyorum ama ismi azam duasinida ogrenmem iyi oldu ismi azami kenzul arsdan sonrami okuyorsun

Kenzul arsi bende okuyorum ama ismi azam duasinida ogrenmem iyi oldu ismi azami kenzul arsdan sonrami okuyorsun

Evet ismi azamı daha sonra okuyorum kenzul arş okumadan önce okunacak dualarıda okuyomusun ilk once onlari okuyorum sonra kenzul arş sonra izmi azam en son ayetel kürsü okuyup bitiriyorum

Evet ismi azamı daha sonra okuyorum kenzul arş okumadan önce okunacak dualarıda okuyomusun ilk once onlari okuyorum sonra kenzul arş sonra izmi azam en son ayetel kürsü okuyup bitiriyorum
Yok canim namazimdan sonra iki rekat namaz kiliyorum ardindan niyetimi edip kenzul arsi okuyorum senin duadan once yaptiklarin ne kuzum

Yok canim namazimdan sonra iki rekat namaz kiliyorum ardindan niyetimi edip kenzul arsi okuyorum senin duadan once yaptiklarin ne kuzum

3 ihlas
3 fatiha
3 kafirun
3 Felak
3 nas
3 erkere okuduktan sonra ne istiyisaniz duanızı söyleyip kenzularş ı okuyorum. kitapta öle yazıyor aliskanlik hep ole yapiyorum ismi azam duasınıda cocuklugumdan beri okurum hep ayetel kürsüylede bitiriyorum
Nette kenzul arşı okuyan cok kisinin dualari gercekleşmis arastirmistim 2 yil once

Back
X