• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
3 ihlas
3 fatiha
3 kafirun
3 Felak
3 nas
3 erkere okuduktan sonra ne istiyisaniz duanızı söyleyip kenzularş ı okuyorum. kitapta öle yazıyor aliskanlik hep ole yapiyorum ismi azam duasınıda cocuklugumdan beri okurum hep ayetel kürsüylede bitiriyorum
Nette kenzul arşı okuyan cok kisinin dualari gercekleşmis arastirmistim 2 yil once
Cok saol kuzummm bende yapayim evet kenzul arsin hikmeti cok buyukmus bende okumustum

Eşim 1 ay çift tarafli varikosel ameliyati oldu. Benim kontrollerimds bisy cikmiyo ama en son muaynemds doktor yumurtan catlamak uzere dedi ama ben beş gün sonra adet oldm normalde catlamadan on dort gün sonra adet olunması gerekmiyomu. Doktorumu arayip söyledim yumurtlama problemi görünmüyorsu yeniden muayene etmem lazim dedi kime neye inanacagini şaşırıyo insan

Bizim yarin tam 2 ayımız doluyo cuma günü kontrol ettirelim diyoruz bakalım ozel hastane yaptircaz sonuclar hemen cikar yazarim burayada bu ayçalismalara biraz özen gösterdik burda 2. Ayda hamile kaldim diyenleri okumustum allahtan umut kesilmez martin 3 adet tarihim bakalim artik bekleyoruz bir ümit

Bizim yarin tam 2 ayımız doluyo cuma günü kontrol ettirelim diyoruz bakalım ozel hastane yaptircaz sonuclar hemen cikar yazarim burayada bu ayçalismalara biraz özen gösterdik burda 2. Ayda hamile kaldim diyenleri okumustum allahtan umut kesilmez martin 3 adet tarihim bakalim artik bekleyoruz bir ümit
İnsallah canim benimde bat 28subat cok umitlenmistim sabah test yapti koskoca negatif

İnsallah canim benimde bat 28subat cok umitlenmistim sabah test yapti koskoca negatif

Daha var ama 28 subata erken oldugu icin çıkmamis olabilir mi canim gonlunu ferah tut insallah en kisa zamanda pozitifi görürüz hepimiz esin ameliya oldumu

Varikosel den bir sene sonra hamile kaldım canım suan kızım kucağımda soğan kuru denedigim ilk ay hamile kaldım aşılama yapılacak ay hemde :)

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ama sizi takip ediyordum sürekli öncellikle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben 19 aylık evliyim ve biz evlendgimizdn beri cocuk istiyoruz olmadı bitürlü evlendikten 9 ay sonra gidip test yaptırdık eşime varikosel cıktı bende bi sorun yokmuş muayene oldum doktorum öyle söyledi eşim 3 haziran 2016 da varikoselden ameliyat oldu bizim hareket sorunumuz var üç ay sonra 6 ay sonra test yaptırdık iyi degildi sonuclarımız hiç bi ilaçta kullanmadık eşime keciboynuzu kürü yaptım içemedi doktora tekrar konturole gittik 7. Ayda progny m diye bir ilaç verdi 3 ay kullansım eşin hareket sorunu çözülcek dedi eşim düzenli kullanıyor ilacını günde 3 defa birde günde bir bardak portakal suyu skıp içiriyorum bide arısütü bal polen karışımı var aksu vital markası onu uyumadan bir kaşık yiyor ve bizim bu ilaçta 2. Kutumuz bugün bitti yani iki aydır içti eşim bugün test yaptrıdk degeeleeri normal dedi doktor eşinin biizm kendi doktorumız yoktu izne cıkmıstı oyüzden baska doktorda yaptırdık testi adam kpnustrmadi beni düzğün bişe soramadım ama önceki testlerle karsılastrdgimda iyi gibi geldi sonuclar bana bişe sormak isteyen varsa sorabilir cevaplarım yani diyecegim o ki progny m ilaç eşime etki etti

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ama sizi takip ediyordum sürekli öncellikle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben 19 aylık evliyim ve biz evlendgimizdn beri cocuk istiyoruz olmadı bitürlü evlendikten 9 ay sonra gidip test yaptırdık eşime varikosel cıktı bende bi sorun yokmuş muayene oldum doktorum öyle söyledi eşim 3 haziran 2016 da varikoselden ameliyat oldu bizim hareket sorunumuz var üç ay sonra 6 ay sonra test yaptırdık iyi degildi sonuclarımız hiç bi ilaçta kullanmadık eşime keciboynuzu kürü yaptım içemedi doktora tekrar konturole gittik 7. Ayda progny m diye bir ilaç verdi 3 ay kullansım eşin hareket sorunu çözülcek dedi eşim düzenli kullanıyor ilacını günde 3 defa birde günde bir bardak portakal suyu skıp içiriyorum bide arısütü bal polen karışımı var aksu vital markası onu uyumadan bir kaşık yiyor ve bizim bu ilaçta 2. Kutumuz bugün bitti yani iki aydır içti eşim bugün test yaptrıdk degeeleeri normal dedi doktor eşinin biizm kendi doktorumız yoktu izne cıkmıstı oyüzden baska doktorda yaptırdık testi adam kpnustrmadi beni düzğün bişe soramadım ama önceki testlerle karsılastrdgimda iyi gibi geldi sonuclar bana bişe sormak isteyen varsa sorabilir cevaplarım yani diyecegim o ki progny m ilaç eşime etki etti
Canım önceki testle bu son yaptığınız testleri yüklermisin progeny m hangi deperleri yükseltmiş benim eşimdede sorun var o yüzden paylaşırsan sevinirim

Eşimin degerleri bu bilen varsa yorumlayabilir
Toplam sperm sayısı 79
Yoğunluk 40.2
Aktif sperm sayısı 54
Aktif sperm yogunlugu 27.5
Motilite 68.4
Class A( hızlı) 53.2
Class B( orta) 6.3
Class C( yavaş)8.9
Class D(hareketsiz) 31.6
Class A+B 59.5
Class A+B yogunlugu 23.9
Aktif yol hızı (VAP)35,6
Egri hat hızı (VCL) 57.0
Düz hat hızı (VSL) 27.7
Orta hareket açısı 198.10
Doğ. Hareketteki sperm sayısı 22
Doğ.hareketteki sperm yoğ.11.2
Doğrusal harekkette motilite 27.2
Doğrusallık (LIN) 46.9
İleri hareketlilik(STR) 80.1
Wobbling(WOB) 58.5
Beating cilia freguency (bcf)8.2
Hızlı doğ. Harek.sperm sayısı 19
Hızlı doğ.harek.sperm yoğunluğu 9.7
Hızlı doğrusal hareket motilite 28.1

Eşimin degerleri bu bilen varsa yorumlayabilir
Toplam sperm sayısı 79
Yoğunluk 40.2
Aktif sperm sayısı 54
Aktif sperm yogunlugu 27.5
Motilite 68.4
Class A( hızlı) 53.2
Class B( orta) 6.3
Class C( yavaş)8.9
Class D(hareketsiz) 31.6
Class A+B 59.5
Class A+B yogunlugu 23.9
Aktif yol hızı (VAP)35,6
Egri hat hızı (VCL) 57.0
Düz hat hızı (VSL) 27.7
Orta hareket açısı 198.10
Doğ. Hareketteki sperm sayısı 22
Doğ.hareketteki sperm yoğ.11.2
Doğrusal harekkette motilite 27.2
Doğrusallık (LIN) 46.9
İleri hareketlilik(STR) 80.1
Wobbling(WOB) 58.5
Beating cilia freguency (bcf)8.2
Hızlı doğ. Harek.sperm sayısı 19
Hızlı doğ.harek.sperm yoğunluğu 9.7
Hızlı doğrusal hareket motilite 28.1
Bence iyi canm değerleri iyi. Morfoloji ye baktrmadiniz sanırm ??

İlk gönderdigim bUgünki test sonucı eşimin şimdiki yaAzacgım ameliyatan 3 ay sonraki sonuc diğer iki ay önceki yaptgimiz test sonucınu bulamadım ama oda cok düşüktü
Toplam sperm sayısı 47
Yogunlık 23.9
Aktif sperm sayısı 3
Aktif sperm yogunlugu 1.5
Motilite 6.3
Class A(hızlı) 2.1
Class B(orta) 2.1
Class C(yavas) 2.1
ClassD(hareketsiz) 93.7
Class A+B 4.2
Class A+B yogunlugu 1.0
Aktif yol hızı(vap) 5.7
Egri hat hızı(vcl)14.1
Düz hat hızı(vsl)4.8
Ort.hareket açısı 103.69
Doğ.hareketteki sperm miktari 0
Doğal harekette sperm yogunlugu 0.0
Doğrusaal harekkette motilite 0.0
Dogrusallok(lın) 16.4
İleri hareketlilik(str) 41.2
Wobbling (wob) 20.6
Beatinf cilia frequency(bcf) 4.5
Hızlı doğ.harek.sperm sayısı 0
Hızlı doğ.harek. Sperm yogunlugu 0.0
Canım bu ameliyattan üç ay sonra ki test sonucu sonraki yaptırdıklarimizda böle kötüydü

İlk gönderdigim bUgünki test sonucı eşimin şimdiki yaAzacgım ameliyatan 3 ay sonraki sonuc diğer iki ay önceki yaptgimiz test sonucınu bulamadım ama oda cok düşüktü
Toplam sperm sayısı 47
Yogunlık 23.9
Aktif sperm sayısı 3
Aktif sperm yogunlugu 1.5
Motilite 6.3
Class A(hızlı) 2.1
Class B(orta) 2.1
Class C(yavas) 2.1
ClassD(hareketsiz) 93.7
Class A+B 4.2
Class A+B yogunlugu 1.0
Aktif yol hızı(vap) 5.7
Egri hat hızı(vcl)14.1
Düz hat hızı(vsl)4.8
Ort.hareket açısı 103.69
Doğ.hareketteki sperm miktari 0
Doğal harekette sperm yogunlugu 0.0
Doğrusaal harekkette motilite 0.0
Dogrusallok(lın) 16.4
İleri hareketlilik(str) 41.2
Wobbling (wob) 20.6
Beatinf cilia frequency(bcf) 4.5
Hızlı doğ.harek.sperm sayısı 0
Hızlı doğ.harek. Sperm yogunlugu 0.0
Canım bu ameliyattan üç ay sonra ki test sonucu sonraki yaptırdıklarimizda böle kötüydü
Gerçekten baya kötüymüs.. çok şükür düzelmiş fındık fıstık ceviz bol yesin esin canm keçi boynuzu kürü icemedyse keçi boynuzu pekmezi yesin oda çok faydalı. Zatn değerleri iyide hani daha da guzl olsun inslh.. hamile kalirsn umarm br an önce

Yok canım morfolojiye baktırmadık daha dogrusu ben bununla birlikte yapılıyor sanıyorum kendi doktorumızfa izindeydi soramadım bu doktor konusturmadı hiç
Bazıları öyle oluyor canm başından savuyor. Oda iyidir inlsh bu testte br sıkıntı gözükümüyor..

Bazıları öyle oluyor canm başından savuyor. Oda iyidir inlsh bu testte br sıkıntı gözükümüyor..
Canım Allah razı olsun çok saolllll evet bundan sonra fındık ceviz falanda yedircem çok şükür düzelmiş ya bu bile insana büyük teselliii yarın adet günüm belki güzel habeer alırız bu ay pek umutlanmak istemiyorım ama yinede degerler düzelmiş diye umutlandım Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Back
X