• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar benım esımde varıkosel varmıs cıft taraflıymıs ayrıca testıs damar varısıde varmıs.
Sperm testı yapıldı sayı fena degıl morfolojı 2
ama esım suanda amelıyat olmayı ıstemıyor bu durumda amelıyatsız bır sekılde saglıklı gebelık elde edemezmıyız? Bu ısı hıc bılmıyorum 3 gebelıgım var bız aldırdık, bır tanesı baska bı sebeble sonlandırıldı bır tanesıde gecen sene bos gebelık oldu. Dr hıc net seyler konusmuyor bırı dıyorkı amelıyat olmalı kımısı dıyorkı hayır degerler ıyı zaten gebelıkte elde edılıyor tekrar normal denenebılır dendı. apar topar korunmayı bıraktık bızde. Hıc korunmadan yasamadık yanı 2 kere kazara 1 kerede korunmayı bıraktıgım ay hamıle kalmıstım 1 senedırde korunuyorduk. Nedır bu varıkosel, neden degıskenlık gosterıyor

Kızlar az önce peçetede bir damla kan gördüm bata 4 gün var

Benimde reglim bitmek üzere nasipse bu ay yine çalışmalara devam bakalım ameliyatımızında 3. Ayin içindeyiz inşallah herşey yolunda gider hepimiz için bu toz takviye ise yarar insallahhh
biz 3 ayi tamamladik bitti dahada fazla oldu ama ilaca yeni basladik malesef . Degerimizin sayisi yukselmis fakat hareketlilik problemi gecicekmi bilmiyorm burayi okuyorum takip ediyorum bugun yazmak istedim doktor sperm sayisini yukseltcez ki kalitemiz artsin dedi bakalim nasip

Benim eşimde çift tarafli varikoselden bir buçuk ay önce ameliyat oldu. Bende omepa q10, apikopal ve euthyrox kullandm ve hamile oldugumu öğrendim umudunuzu yitirmeyin Allah nasip ettiği anda veriyo

Benim eşimde çift tarafli varikoselden bir buçuk ay önce ameliyat oldu. Bende omepa q10, apikopal ve euthyrox kullandm ve hamile oldugumu öğrendim umudunuzu yitirmeyin Allah nasip ettiği anda veriyo
ay ne kadar guzel yaa rabbim nasip etsin insallaaaah bizlerede benimkide cift tarafli .s

Amin cnm Allah isteyen herkese nasip etsin bir buçuk yıldan beri uğraşıyorm bu zamana nasip oldu ama umudunuzu yitirmeyin hiç beklemediginiz anda geliyo

biz 3 ayi tamamladik bitti dahada fazla oldu ama ilaca yeni basladik malesef . Degerimizin sayisi yukselmis fakat hareketlilik problemi gecicekmi bilmiyorm burayi okuyorum takip ediyorum bugun yazmak istedim doktor sperm sayisini yukseltcez ki kalitemiz artsin dedi bakalim nasip

Sayi ve hareketlilik yuzde kac sizin

Yeni test verdik sayimiz 40 hareketliligi yarin ogrenicez eskisi %5 di yanlis hatirlamiyorsam

İyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim adetiminin üöüncü günü diye kist düşmüş doktor klomen verdi ayın 12 sinde baslayacagim sabah aksam içcem 20 sinde konturole gitcem sonrada catlama iğnesi yapcak sanrim bizde durumlar böyle inşallah bu ay bebiş haberleri alırız

İyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim adetiminin üöüncü günü diye kist düşmüş doktor klomen verdi ayın 12 sinde baslayacagim sabah aksam içcem 20 sinde konturole gitcem sonrada catlama iğnesi yapcak sanrim bizde durumlar böyle inşallah bu ay bebiş haberleri alırız
Canım bende de aynı sorun vardı kist çatlamış dedi gidecek adetimle beraber bende 13 ünde başlıcam klomene 17 sindede kontrole gel dedi senin neden 20 si anlamadım

Back