• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
12 ay negatif sonrası 1. Aşılama negatif bugün de 1. Tüp bebek negatif olduğunu öğrendik eşimde 54 milyon sperm ileri hareket %2 tek problem bu gözüküyor çift taraflı varikosel var dedi doktor ama eşim yaptırmak İstemiyor ameliyat. Tüp bebek doktorumuz da %30 düzelir %70 aynı kalır yada daha kötü olabilir dedi sonra tamamen vazgeçti ama ikna ettim cumwrtesi gidicez üroloji doktoruna gidicez. Antalya da varikosel ameliyatı yaptırıp memnun kalan var mı ?

Canıııım sen hamile kalmışsın çok sevindim sağlıkla kucağına al inş. Eşim ocakta ameliyat olduğunda yazışmıştık seninle bizim iki ayımız bitti. Nasıl oldu biraz bahsetsene
Canm benm eşim ameliyat olalı epey oldu biliyorsun geçen sene şubatta oldu bn hamile kalmistm boş gebelkti sonra değerler hala kötü idi ama at kestanesi çay icirdim aralkta hatrliyormusun demistm burda ondan sonraki test çok iyi çıkti ve hamile kaldım. Sizin daha iki ay olmuş beklenen gerekli bu arada bn preseed jel de kullandm.

Canm benm eşim ameliyat olalı epey oldu biliyorsun geçen sene şubatta oldu bn hamile kalmistm boş gebelkti sonra değerler hala kötü idi ama at kestanesi çay icirdim aralkta hatrliyormusun demistm burda ondan sonraki test çok iyi çıkti ve hamile kaldım. Sizin daha iki ay olmuş beklenen gerekli bu arada bn preseed jel de kullandm.
Evet beklemem gerek di mi ben iki ay da yelkenler fora yaptım ya üzülüp duruyorum. Biz beklemedik ilaç kullanmaya başladık canım. Bakalım kısmet Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana. Sende biz bekleyenleri duanda unutma. Ovülasyon testi kullanıyorum. Çift çizgi ve sonraki akşam çalışma yapıyoduk bi arkadaş ikinci çizgi silinince çalışma yap Dedi bakalım bi de öyle denemeli.

Evet beklemem gerek di mi ben iki ay da yelkenler fora yaptım ya üzülüp duruyorum. Biz beklemedik ilaç kullanmaya başladık canım. Bakalım kısmet Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana. Sende biz bekleyenleri duanda unutma. Ovülasyon testi kullanıyorum. Çift çizgi ve sonraki akşam çalışma yapıyoduk bi arkadaş ikinci çizgi silinince çalışma yap Dedi bakalım bi de öyle denemeli.
Koyuyu gördügn günün ertesi siliklesir o zamn catlams oluyo canm. 3 aydan sonra düzelmeye başlar değerler takviye başlamakta iyi yapmissinz en kısa zamanda olsun inslh bebis . Yaşadıklarımı asla unutmam canm dua ediyorum sürekli :(

Arkadaslar esim kontrole gitcekti yazmistim buraya 2 ay oldu ameliyat olali 2 milyonken 13 milyon olmuş özelde yaptirdik dr takviye olarak cinko vitamin iceren bi ilac vermis bu çogaltir demis adini bilmiyom daha esim gelmedi yazarim ismini aksam gelince nasil sizce bilen arkadaslar yardimci olabilirmi 2 ayda bukadar yukselmis olamsi iyimi daha iyi olabilirmiydi acaba bu ay umitliydim nedense ama ragli oldum malesef

Arkadaslar esim kontrole gitcekti yazmistim buraya 2 ay oldu ameliyat olali 2 milyonken 13 milyon olmuş özelde yaptirdik dr takviye olarak cinko vitamin iceren bi ilac vermis bu çogaltir demis adini bilmiyom daha esim gelmedi yazarim ismini aksam gelince nasil sizce bilen arkadaslar yardimci olabilirmi 2 ayda bukadar yukselmis olamsi iyimi daha iyi olabilirmiydi acaba bu ay umitliydim nedense ama ragli oldum malesef
Benim eşime de ilaç verdi doktor promotil m forte şase aminoasit ve vitamin içeren takviye.

Bilmiyorum ki cnm önceki aylar hep yumurtam kiste dönüştügü için gecikiyordum bu ayda öyle olmuştur büyük ihtimal bikacgün daha gecerse kadın doguma gitcem doktor eşinin degerleri düzelsin size tedaviye baslıcam demişti
Canım bu ay bende de kist oluştu neden oluyormuş bilgin var mı acaba stres mi neden oluyor

Canım bu ay bende de kist oluştu neden oluyormuş bilgin var mı acaba stres mi neden oluyor
Canım benim yumurtam çatlamadığı için kist oluyormus kiste dönüşüyormuş ama streste etkili tabikiii bi kadın dogum uzmanına git o yumurta takibini yapıyor catlama sorunu olanlara catlatma iğnesi yapiyor bizde bu ay onu denicez inşallah

Aranizda bilien varmı dr esime çıkarmış çarpmış rakamlari 15 milyon olmasi gerekiyo demis hamile kalabilmem icin nirmal mi bu rakam neye gore acaba bu rakam 2 ayda 2 milyondan 13 milyona yukselmis

20170301_201558.jpg

Bu sonuçlara göre sizce durum ne arkadaşlar eşim bekarken varikosel ameliyatı olmuş .8 aydır deniyoruz olmuyor .Sizce normal yolla olma imkanı var mı tüp denemeli miyim ?

Canım benim yumurtam çatlamadığı için kist oluyormus kiste dönüşüyormuş ama streste etkili tabikiii bi kadın dogum uzmanına git o yumurta takibini yapıyor catlama sorunu olanlara catlatma iğnesi yapiyor bizde bu ay onu denicez inşallah
canım biliyor musun bende adet düzensizliği yoktu ne zaman çocuk istedik düzensizleşti şimdi de yumurtam mı çatlamıyor kist oluyor:( ne kadar zormuş bu psikoloji... yumurta neden çatlamıyor acaba bence kesinlikle stresle alakalı... kafam rahat olunca 28gün stresli olunca 33-34 gün bazen 35 e bile çıkıyorum:(

canım biliyor musun bende adet düzensizliği yoktu ne zaman çocuk istedik düzensizleşti şimdi de yumurtam mı çatlamıyor kist oluyor:KK43: ne kadar zormuş bu psikoloji... yumurta neden çatlamıyor acaba bence kesinlikle stresle alakalı... kafam rahat olunca 28gün stresli olunca 33-34 gün bazen 35 e bile çıkıyorum:KK43:
Canım bugün kadın dogum uzmanına gittim eşimin ilaç kullanmaya başlamadan önceki gttgim doktorum yani ozaman gittigimde yine yumurtam kiste dönüşmüştü eşinin değerleri yükselsin tedaviye başlıcaz demişti cocuk tedavisine yani bugün gittik benim adetim 8 gün gecti yine sağ kasıgımda kist oluşmuş yine doktor adet söktürücü tarlusal hap verdi onu kullan dedi kullanıp adeet olınca 4. Günü gidecegim bakacak kist yok olmuşsa direk tedaviye başlicaz kistin sebebi sordu m oda stresle alakası yok dedi bu vücudun yaptııği bişe yumurtan olgunluga ulaşıp çatlamıyor dedi eşinin değwrleri ile normal yolla hamile kalabilrsin dedi çok şükür sende bi kadın dogum uzmanına görün bence

Bence sende aklına getirme adeti baska seylerle ugras canım hem 35 gün en son normal bence ben 40 45 güne bir oldıgımdm oluyor yani

Canım bugün kadın dogum uzmanına gittim eşimin ilaç kullanmaya başlamadan önceki gttgim doktorum yani ozaman gittigimde yine yumurtam kiste dönüşmüştü eşinin değerleri yükselsin tedaviye başlıcaz demişti cocuk tedavisine yani bugün gittik benim adetim 8 gün gecti yine sağ kasıgımda kist oluşmuş yine doktor adet söktürücü tarlusal hap verdi onu kullan dedi kullanıp adeet olınca 4. Günü gidecegim bakacak kist yok olmuşsa direk tedaviye başlicaz kistin sebebi sordu m oda stresle alakası yok dedi bu vücudun yaptııği bişe yumurtan olgunluga ulaşıp çatlamıyor dedi eşinin değwrleri ile normal yolla hamile kalabilrsin dedi çok şükür sende bi kadın dogum uzmanına görün bence
Bende aradım konuştum adet olunca gel bakalım dedi bunun doğal olduğunu zaman zaman her kadında olabileceğini söyledi tam yumurta çatlama günlerinde çatlamayı bloke eden birşey olmuştur dedi ağrı kesici almışsan o da yapar gibisinden konuştu zamanla eriyip kaybolacak adet döneminde atacaksın dedi öama ben stresli dönemimde adetim gecikiyor bu konuyu ayrıntılı araştırıcam eşim zor birisi bazen beni çok yıpratıyo ve psikolojim zayıflıyor yumurta çatlama günlerinde işte bu stresten bağışıklık sistemim düştü ağzımda kocaman yaralar oldu bende oralmedic aft diye bi ilac kullandım ondan bir hafta sonra bu kist ortaya çıktı sancıyla acile gittik taş düşürdüğümü zannettiler pztesi ürologa gittim ultrason verdi orta sağ overde kist çıktı bende durumlar böyle gelişti bakalım regl olayım dr gidince yine sorucam

Bence sende aklına getirme adeti baska seylerle ugras canım hem 35 gün en son normal bence ben 40 45 güne bir oldıgımdm oluyor yani
Evet canım bende adet düzensizliği yok çok şükür 1-2 gün oynaması stresten oluyor benim aslan burcu bir kocam var:(

Bende aradım konuştum adet olunca gel bakalım dedi bunun doğal olduğunu zaman zaman her kadında olabileceğini söyledi tam yumurta çatlama günlerinde çatlamayı bloke eden birşey olmuştur dedi ağrı kesici almışsan o da yapar gibisinden konuştu zamanla eriyip kaybolacak adet döneminde atacaksın dedi öama ben stresli dönemimde adetim gecikiyor bu konuyu ayrıntılı araştırıcam eşim zor birisi bazen beni çok yıpratıyo ve psikolojim zayıflıyor yumurta çatlama günlerinde işte bu stresten bağışıklık sistemim düştü ağzımda kocaman yaralar oldu bende oralmedic aft diye bi ilac kullandım ondan bir hafta sonra bu kist ortaya çıktı sancıyla acile gittik taş düşürdüğümü zannettiler pztesi ürologa gittim ultrason verdi orta sağ overde kist çıktı bende durumlar böyle gelişti bakalım regl olayım dr gidince yine sorucam
Anladım canım ama sen yinede kendini üzmemeye caliş pozitif ol eşlee biraz bu durumlarda hassaslar bayanlar kadar güçlü olmuyorlar sorun kendilerinde olunca agrasifleşiyorlar ama bizde onların yanınd olalım tüm heşeyw ragmen evliliğmiz zedelenmesin herşey güzel olcak inş ben inanıyorum Allah en yakın zamanda bebişlerimizi hayırlı saglıklı bir şekilde versin bize sende bol bol dua et iyi düşün hep umutsuz olma kadında problem daha kolay atlatılabiliyor bence elecek ay inşallah güzel haberleri alırız

Hayırli sabahlar arkadaşlar dr eşime promotil m forte takviye verdi 3 gündür onu kullanıyor.aranizda bundan kullanan varmı.... Martin sonu 3. Ayımız doluyo

Back