- 2 Nisan 2008
- 2.465
- 7
ya kızlar dr klomen werdimi sizlere klomen weren drlar warmış ben içeriğini okudum spermle ilgili şey yazio dr danışmadan kullansammı acaba bişi olurmu benmm koca dr gitmio yaa hep ertelio düzelir düzelir dioo
sorularınız üzerine üşenmedim reçeteyi aradım buldum.acaba ben mi yanlış hatırlıyorum diye ama doğru l-arginine diye bi ilaç eşim 2. kutuyu kullanıyor.ama bu kavanozun üzerine yazmamışlar ismini.ayıca nasıl araştırdınız anlamadım ben google yazınca hep yabancı terimler çıkıyor.neye iyi geldiğini bilmiyorum ama tadı kötü değil fokur fokur filan etmiyor.eşim hiç tadından şikayet etmedi.sabah akşam yarım bardak suyn içine karıştırıyor.bazan de balın üstüne atıyıor.eczacı günde 2 kez bu ilaç mideye girecek nasıl istersen öle demiş ister suyla ister ekmekle ister balla...her eczanede kesinlikle bulunmuyor.eczacılara sorunca bu şu eczanede var diye gösteriyor.samsunda doğum evinin karşısındaki bi eczaneden alıyor eşim.
18.5 milyon 50 kapsül. solgar firmasının. içinde sadece l arginin var.
Varikosel ameliyatı olup sonuç alamamışsınız ama 2 ayrı husus var burada. Acaba gerçekten varikoseli varmıydı yani tanı doğrumu kondu ve acaba ameliyat başarılı oldumu yani artık varikosel ortadan kalktımı acaba ? Bunları bilmeden bu paraya tüp bebek yaptırın dememek lazım. Hem defalarca tüp bebek denenince erken menapozdu vs. bir sürü sakıncası var, ben eşimin ameliyatından sonra 3 bebek istiyorum inşallah, her sefer o eziyeti neden çekeyim, adam olsun düzgün ameliyatını bitsin bu çile.
Ayrıca Teoman hoca kendi hastalarının maillerine cevap yazdığını söyledi, sizin için arginin ve klomeni soran mail attım cevap gelir umarım, paylaşırım sizinle.
Merhaba ,
Benim eşim ekim 2007 de olmuş ameliyatı ..bizde 23 kasım 2008 de evlendik ocak 15 de 4 haftalık düşük yaptım ... şuan korunuyoruz acaba düşüğün sebebi sperm kalitesizliğinden olabilir mi?
kızlar boş verin hiç bişey bilmiyelim bence araştırdıkça bildikçe kafaya takıyo insan en azından ben öyleyim..gerekeni yapıp zamana bırakalım veren allah onlar birer sebep allah vericekse ölede böle de veriir..walla bilemem ama dr teoman war çapada onun sitesine gir orda yazio oda düşer dio