- 22 Haziran 2009
- 266
- 3
yumurtlama günlerine dikkat ettik,hani içimiz rahat etsin diye,yoksa bişey olmasını beklemiyorduk..çünkü 2 ay önce doktor bu sonuçlarla aşılama dahi mümkün değil,boşuna para verip umutlanmayın dedi..2 aylık tedavi verdi,ağustos sonunda kontrole gel dedi..klomen+L argının+evicap bu iki ayda ilaçlar dışında hiçbirşey kullanmadık..sadece doktor bol balık ye dedi,ama haşlama yada buharda pişmiş,yani kızartma olmayacak..şimdi eşimin sonuçlarını yazayım size kısaca..
toplam sayı 21 mly
ml deki sperm sayısı 8 milyon
ileri hareketli %1
ilerleyici,daha az hızlı %17
orta zayıf hareketli %21
yerinde hareketli %20
hareketsiz % 40
yani işe yarar sperm sayısı % 18..............
normal morfolojiye sahip sperm sayısı %14...gerisi bozuk..
ve teşhis olıgoastenoteratozoospermıa
sonuç böyleydi kızlar..artık ilaçlar mı işe yaradı,ameliyatın 7. ayındayız değerler kendiliğinden mi düzeldi,ya da allahın mucizesi midir bilmiyorum...umudumuzun bittiği yerdeydik..
kızlar ameliyattan sonraki 7. ayımızdayız...veee 10 dk. önce hamile olduğumu öğrendim..listemiz vardı bizim,nasıl ekleyebilirim kendimi...2 ay önceki sonuca göre tüp bebek yolu görünürken,şuan hamileyim..inanılır gibi değil.......
mrb arkadaşlar mavi rüya rüyana istegine kavuştun darısı herkezin bütün isteyenlerin bşına biz teoman cem kadıogluna gittik ve gercekten cok farklı ii bir doktor işinin uzmanı ve bizim sayılar baldır küldür düşmüş cok moralimiz bozuldu bayramdan sonra ameliyat göründü bizede arkadaşlar bizden cift taraflı varikosel ameliyatı için 4 mlyar istedi cok geldiii amane yapalım yaptırcaz arkadaşlar sonuc nie düşmüştür bilgisi olan varmı(((((Çok üzgünüm çoook
mrb arkadaşlar mavi rüya rüyana istegine kavuştun darısı herkezin bütün isteyenlerin bşına biz teoman cem kadıogluna gittik ve gercekten cok farklı ii bir doktor işinin uzmanı ve bizim sayılar baldır küldür düşmüş cok moralimiz bozuldu bayramdan sonra ameliyat göründü bizede arkadaşlar bizden cift taraflı varikosel ameliyatı için 4 mlyar istedi cok geldiii amane yapalım yaptırcaz arkadaşlar sonuc nie düşmüştür bilgisi olan varmı(((((Çok üzgünüm çoook
ya arkadaşlar ben şu l-arginin ve l-karantini nerden bulcam netten baktım farklı farklı markaların yanında bunlar yazio anlamadım bişe salkmıyım ne kaydirigubbakcemile3 ya siz nerden aldınız bana bi fikir werin nolur site ismi bide tam olarak markasını.buarada bu yukarda werilen reklam war varikosel için dikkatinizi çektimi bilmem 2 ayda %90 gebelik dio ben çok merak ediorum açıkçası we almak istiorum ama fiyatı tuzlu geldi 350 bide 450 war denyen yada kullanmak isteyen warmı cwp yazın lütfen bekliim sizi kızlar öptmmmm
l-arginine solgar ürünlerinden çoğu eczanede var..çok pahalı değil 20 tl falan
canım bu ilaçlar ne işe yarıyor varikosel içinmi?
gerçi daha benim eşim ameliyat olmadı ama sperm değerleri iyi doktor bu yüzdende ameliyat etmiyor acaba diyorum bu dediğin ilaçlar bizede yararmı cucuxxx ?
kızlar l arginin denen ilacı araştırdım ama l karantini ne onu bulamadım eşim alayım deneyim dedi spermde hızlandırıyormuş çünkü ama yan etkisi varmıdır acaba yok yazıyor ama dur bakalım eczacıda yardımcı olur herhalde.