Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ilaç diil cnm dr teoman bey dioki warikoselli hastalar amelyatı şart amlyat olmadan hamile kalınırsa sperm yapısı bozuk old için bebek düşermiş tutunamazmıiş anladın

canım eşimde de varikosel var test yaptırdık...doktor gerek olmadığını bu şekilde de çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi...biz henüz çocuk yapmaya karar vermedik ama evlendiğimizde ikimizde kontrol amaçlı gittiğimizde öğrenmiştik...

şimdi şüphe girdi içime:SS

selam kızlar bende bu sabah kırmızıları gördüm.neyse en azından zamanında geldi bunada şükür 2 aydır günlerim şaşıp duruyodu.

Merhaba ,
Benim eşim ekim 2007 de olmuş ameliyatı ..bizde 23 kasım 2008 de evlendik ocak 15 de 4 haftalık düşük yaptım ... şuan korunuyoruz acaba düşüğün sebebi sperm kalitesizliğinden olabilir mi?
cucuxxx
walla bilemem ama dr teoman war çapada onun sitesine gir orda yazio oda düşer dio

evet canım okudum şimdi doktorum ondan olmaz demişti ama tam sebepte sölememişti tedavi olmak gerekiyor demekki tekrar....

benim eşimde ameliyat olucak ama normal mi microcerrahimi karar veremedik sizler nedersiniz acaba

öncelikle size geçmiş olsun. benim eşimde salı günü ameliyat oldu.mikrocerrahi ameliyat ile daha iy sonuçlar alındığını söyledi doktorumuz.hem bu yöntem ile dotorların ameliyat yapabilmesi için eğitimden geçmesi gerekiyormuş doktorumuz anlattı. sonuç olarak mikrocerrahi yöntem ile ameliyat olmak ile daha başarılı sonuç alınabiliyormuş. eğer seçme sansınız var ise mikrocerrahi ameliyatı olmanız daha iii sonuç verir. karar sizin ve doktorunuzun tabi.

Evet kesinlikle mikrocerrahi olun hem daha iyi sonuç veriyormuş hem de yan etkileri nerdeyse yokmuş fakat arkadaşın da dediğini bize Teoman hoca da dedi. Bu ameliyat için özel bir eğitim gerekiyormuş, bunu almadan ben de mikrocerrahi yapıyorum diye ortaya çıkanların yaptıkları ameliyatlarda çok kötü sonuçlar ortaya çıkabiliyormuş. Bence iyice araştırın canım, bu ameliyat bazılarının dediğ gibi hiç de basit bir şey değil. Tamam küçük ameliyat ama çok da özel bir ameliyat. Herkes yapar vs diyorlar, sonunda yapılan da bir işe yaramıyor,ve başlarına da yeni dertler alıyorlar. Ben aylardır kafa yodum, geldiğim nokta budur valla. Zaten şu ameliyatı bir olalım sizle herşeyi paylaşacağım hayırlısıyla.

teşekkür ederiim

canım boşwer yaaa ben sadece okuduğumu söledim hem bu konu gündemdeydi de ondan bakmıcaksın ona buna her doktor farklı şey sölüo inanmaya kalksan işin içinden çıkmassın en iisi bildiğini yapıp allaha salmak gerisini düşünmeee

cucuxxx
walla bilemem ama dr teoman war çapada onun sitesine gir orda yazio oda düşer dio

evet canım okudum şimdi doktorum ondan olmaz demişti ama tam sebepte sölememişti tedavi olmak gerekiyor demekki tekrar....

canım walla bişey diyemicem her kafadan bi ses çıkio belki warikoselle alakası yoktur düşüceği wardır düşmüştür bilemessin sal gitsin düşünme sengözlerimebaksanab

günaydınnnn

kızlar benim eşim şişli etfale gitti bugün tekrar muayyene olucak ve kesin ameliyat derse ameliyat günü alacak biz oradaki doktora tavsiye üzerine gittik hiç şişli etfalde ameliyat olan varmı yardımcı olabilirmisiniz

kıslar doktor eşime ameliyat istersen yaparım ama içime sinerek yapmam çünkü tam sınırdasın demiş
sperm yıkama vermiş onun sonucuna göre ya ameliyat yada aşılama demiş
iyide ben rahim filmi çektirmedim yumurtlama sorunum vardı en azından doktorum öyle demişti kafam karıştı ne yapmalıyım sizce eşimlede ona göre konuşmalıyım

canım bize de ameliyat gerek görmedi doktorlar. çok az derecede varmış. ama sperm sayısı düşük.3-4 ay destekleyici ilçalar kullanacak eşim. olmazsa aşılama düşünüyoruz. aşılamadan önce rahim filmi çekiliyor bildiğim kadarıyla.başka bir doktora daha gidin canım. biz bu kararı almak için 4 doktor dolaştık.

arkadaşlar konu geçeli bayağı olmuş girilip bakılır diye yazıyorum.eşim 1,5 yıl önce varikosel ameliyatı oldu sonra bekledik ama eşimin değerleri çok düzelmedi sonra başka bir doktora gittik ve bize ilaç tedavisi verdi l-argine ,klomen ve epinal ilaçlarını verdi eşim 6 ay bunları kullandı ve bu ay tekrar kontrole gidecekti hiç umudumuz yoktu ancak günüm geçti ve test sonucu pozitif çıktı çıldırdık ssevinçten.demek istediğim bir dr ile yetinmeyin ve ilaç tedavisi işe yarıyor düzenli kullanın. yumurtlama testi ile yumurtlama tarihinizi belirleyin ve bu tarihten sonraki 2 gün ilişkiye girin.Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah. umarım bende de bir problem çıkmadan hamileliğim iyi geçer. hep dua ediyorum herkes için.Allah herkese sabırlar verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…