merhaba arkadaşlar benim eşimde 7 ay önce ameliyat oldu.özel hastanede yaptırdığımız için sanırım 300 civarı bi para ödedik ama devlette yaptırmak istemiştik dr un tarihi uymadı.devlette yaptırsaydık hiç ödemeyecektik.diyeceğim o ki sizden çok para isteniyor.ben olsam o kadar vermezdim.çünkü bu ameliyat oldukça basit bir ameliyat iyi bir üroloji uzmanı rahatlıkla yapıyor.
gelelim şu ilaç konusundaki sorulara.dr umuz ameliyattan 4 ay sonra verdi bize o ilacı l-arginine. o ilaç satılan bi ilaç değil.her eczanede bulamazsınız.raporlu bir ilaç.raporu olmadan vermiyor eczane.hem de o ilaç gibi bi şey değil.beyaz küçük bi kavanozun içinde.üzerinde eşimin ve dr un adı yazıyor.ha bi de ilacın ismi.tuz gibi suya karıştırıp içiyor.fiyatı 100 lira 80 inini ssk karşılıyor.varikoselo için en iyi ilaçlardan biri.isveçten geliyor sanırım.biz ilacı kullandıktan sonra henüz test yaptırmadık.ramazandan sonra yaptıracağız.ama bizim değerler ameliyattan sonra çok artmıştı zaten.hala tık yok
arkadaşımın eşinin de değerleri düşüktü bu ilacı kullandıkları ay hamile kaldı.varikosel yoktu onlarda.