Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gelin hiç bişey bilmiyo gibi yapıp kafamızı sıfırlıyalım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gerçekten size katılıyorum geçen gün doktorun söylediklerini ve araştırmalarımı birleştirip konuyu arkadaşıma anlatıyorum bana bir öğle konuşuyosun bir böyle söylediklerin birbirini tutmuyo diyor. kafamızın bulanmasından başka birşeye yaramıyor. ama insanda eli kolu bağlıda oturamıyor.

allah yardımcımız olsun.

bahar 1 geçmiş olsun inşallah sorunsuz geçer ameliyatınız.güzel haberkerini alırız panik yapmayın çok kolay bi ameliyat.şimdiden geçmiş olsun

eşim dün ameliyat oldu bügünde evdeyiz. doktor ameliyatın başarılı geçtiğini söyledi üç ay sonra tekrar görüşelim dedi. ama gerçekten allah hepimizin yardımcısı olsun bu uzun yolda giderken hepimizede sabır versin.

daha başlamadık ama bugnlerde başlıcam 3 ay kullanılıyo haftada iki akşam içiliyo ve haftada iki gün de istavrit ya da hamsi ızgara yiyin yazıyo ben eşim içince denerim ve sana yazarım arakadaşım inşallah faydasını görürüz bi da ibrahim beyle ben direkt konuştum keçiboynuzunu filan da bırakmayın dedi beraber gitcek ikisi de.bu arada keçiboynznun suyu dolaba koymazsan kötü değil dedi eşim .seninki fazla hassas galiba.bence üstüne git biraz çocuk değil ya keyfine mi bırakcaz bu kadar önemli bi konuyulmaz:

arkadaşlar benim umudum ilk evlendiğimizde ne çoktu gün geçtikçe azalıyo inşallah bu aylarda hepimiz bi sürpriz yaşarız da yüzüzmüz güler aminnnnnnnnnnn

ya kızlar bana bi akıl verin ben ne yapacağım varikosel var eşimde ama etkilememiş spermlerini değerler gebe kalmak için iyi 2 kez sperm testi yaptırdık hemde 2 ayrı yerde ve ikisindede aynı değerler.şimdi ben çogaltmak hızlandırmak gibi şeyler yapmak zorunda değilim doktor ameliyatta önermiyor eğer ameliyat olursan morfolojin düşer ve daha zor toparlarsın diyor bi ilaçta vermiyor böyle elimiz kolumuz bağlı her ay bekliyoruz ben ne yapacağım anlamadım ya.

Arkadaşım herkes tabii ki kendi tercihini yapar ve sonuçlarını yaşar.
Ben inceledim, Doçent Dr. Teoman Cem Kadıoğlu Çapa Tıp Fakültesinde öğretim üyesi ve doktor adaylarına erkek kısırlığı dersi anlatıyor, asistan eğitiyor.
Yani mesela Alman hastanesindeki Tansel bey bile onun yetiştirdiği bir Üroloji uzmanı. Uzman doktorları yetiştiren ve kısırlıkla uğraşan bir hocaya inanmamak tabii ki şahsi görüşünüz ama burada kafadan şunu kaynatın için, ona buna inanmayın demek de sizce doğrumu ? Biz ameliyat için parayı hazırladık ama 1 ay sonraya randevu alabildik, demekki inananlar var, demekki 20 yıla yakın zamandır fayda görenler var. Bence birbirimizin tercihlerine saygı gösterelim. Be dün eşim tarafından bir uzak akraba ile telefonla konuştum, 10 yıl önce varikosel ameliyatı olmuş, 2 yıl beklemiş ve hiç faydası olmamış, sonra Teoman hoce düzeltici mikrocerrahi ameliyat yapmış ve 8 ay sonra hamile kalmış, oğlu olmuş. Bu da bir örnek yani. Herkes bütçesine tercihine göre tedavi olsun ve hep birbirimizi destekleyelim umutlarımızı yeşertelim bence.

Sana önerim Çapa Androloji veya Tümlab da da bir son tahlil yaptır. Ayrıca spermler tahlilde bozuk çıkmadan da varikoselden etkileniyormuş, kromozomları filan. Ameliyat morfolojiyi neden düşürsün onu da hiç anlamadım, ben düzeltir diye biliyorum valla canım.

canım ameliyat morfolojiyi geçiçi bir süre düşürüyor ama sonra dahada güçlendiriyor tabi bu durum kişiden kişiye değişiyor kimisi 3 ayda kimisi 1 senede düzeliyor ama sorun o değil bizde doktor gereksiz görüyor ameliyatı zaten tedavimiz çapa tıp fakültesinde oluyor.bir kere orda bir kerede özel laboratuar da verdi spermi eşim hormon tahlilleride iyi eşimin tüp bebekte önermiyorlar çünkü doğal yolla olur diyor doktorlar bizde dedik 1 yıl daha uğraşalım olmazsa tüp bebek artık.

merhaba kızlar sayfalar baya ilerlemiş, cucuxxx canım hangi ilaç düşürürmüş ben anlamadım

ilaç diil cnm dr teoman bey dioki warikoselli hastalar amelyatı şart amlyat olmadan hamile kalınırsa sperm yapısı bozuk old için bebek düşermiş tutunamazmıiş anladın

canım ya önemli bi konu bende istiorum normal yolla olsun belki kürler işe yarar umudu taşiorum ama napiim içiremiorum bana dioki olmuosa olmasın illa normal yolla olcak die bişi yok sen çok takiosun benide geriosun 1 sene deneriz olmassa tüp yaptırırız beni germe kendinide kasma senin bu sitressin yüzünden belki hamile kalamiosun dio belkide haklı ben duyduğumu yapmaya çalışiorum olmuosa tüp deneriz ya napiim

ilaç diil cnm dr teoman bey dioki warikoselli hastalar amelyatı şart amlyat olmadan hamile kalınırsa sperm yapısı bozuk old için bebek düşermiş tutunamazmıiş anladın

tamam canım kaçırmışım o bölümü, doktor bize normal yolla olabilir dedi bir sorun olmaz değilmi ameliyat oldu eşim

ya arkadaşlar cvplarınız için teşekkürler bnm nettim yok yeni taşındım o yüzden kaynanama geldikce giriyorum seda cım bizde teoman beye gidiyoruz bende memnun kaldım ama sizden ne kadar istedi ameliyat için bide nerden yazıyosun teoman beye
bende yazım

sorularım olcak ona
bide şu bitkisellere güvenmeyin arkadaşlar biz 1 sene tedavi gördük selcuk kayaya ozaman sonuçlar süper fırlamıştı ama onun labaratuarda yaptrıryduk artık tedavi devam etsin die yüksek rakammı yazdırıyodu bilmem ama anlıcan orayı bıraktıktan sonra herşey alt üst oldu bütün hayallerim ümidlerim yıkıldı resmen bizimle dalga gectiler bizimle ama bunu yapanlardan cıksın tek duam şimdi bu dktra inandık ve ameliyat olcak eşim allah hayırlı yazı yazsın hepimize :Çok üzgünüm çoook

Teoman Kadıoğlu'nu ben de inceledim,ona güvenmiyorum derken ,yaptıgğı 40 dakikalık ameliyata 3-5 milyar istemesiyle alakalı..altunizadede academic hospital diye bir hastaneye gittik bütün doktorlar üniversitelerde proff,vaikosel ameliyatı için 5000 tl istediler,oysaki yapılan ameliyat aynı,yani artık bütün hastanelerde mikrocerrahi yöntemiyle yapılıyor,onların bize extra sağladığı bir avantaj yok,onu söylemek istedim....bu şeye benzer ,medıpolde 1.5'a doğurmak yada acıbademde 8 milyara doğurmak ,ikiside aynı statüde doktor olsada böyle bir fiyat farkı var...hastane lüks olsun diyorsan 8'e gidersin..bir de teoman beyın sitesindekı yazılarda ameliyat duzgun yapılmazssa nukseder yada sperm degerlerı dusmeye devam eder dıyor,bu risk her ameliyatta vardır,çapada bir profosor kuzenımın yumurtalıgındakı kisti alıcaktı onun yerıne apandistini almış,yani hoca moca bazen hikaye....

şu kaynattığımız kürlerin ve kulandıgımız vitamin türevlerinin %100 yararı tıpta kanıtlanmadı arginin ve carnitini 100 er kısılık gruplar uzerınde deneyen unıverısteler var yurıcınde ve yurtdısında,o yuzden sadece sansımızı denemek ıcın bıle olsa kullanıyoruz,kecıboynuzunn ıcınde garlic asit dıye bır madde var sperm hareketını arttıran,ama herkese fayda edecek dıye bır sey yok,yaptıgımız butun cabalar,dogal yontemlerden bıcak altına yatmadan once faydalanmaya calısmak...buradakı tavsiye ve dusunceler diğer arkadaslara fikir olsun diye yazılıyor kımseyı kırmak yada yargılamak ıcın değil...

cnm burda zaten amacımız bilgi paylaşımı ben gidip fayda göremedim ama görenler vardır mutlaka
ama şu dönemde bizleri cok sömürüyorlar ben buna cok kızıyorum

arkadaşlar bugün keçi boynuzu alıcaktım tam eşimi ikna etmişken söz wermişti işicem die aradım taradım yok ay sinir oldum neyse solgar ürünlerinden l-karantine ile l-arginine aldım ikisi 80 gibi bişi tuttu 1 aylık kullanım bakalım nolcak öptmmm hepinizi

Ben teoman@kadioglu.org a yaziyorum, çok da hızlı ve güzel cevap geliyor ama çok fazla mail geldigi için sadece kendi hastalarına cevap yazdığını söylemişti.
Ameliyat ücreti konusunda ben bekleme odasındakilerle de konuştum, 2 farklı hastahanede ameliyat yapıyor, biri daha uygun fiyatlı ve anladığım herkese bu herşey dahil paket fiyatları veriyor, kişilere farklı fiyat uygulamıyor. Yani hoca kendine bir fiyat koymuş, pazarlık filan yapmıyor, zaten millet ona ameliyat olmak için sıra bekliyor niye yapsınki ? Ama ameliyat sonrası filan kontrole gelenler de vardı, biz biraz erken gitmişiz diye beklerken konuştuk gayet memnunlardı, ilgisi ve eli çok iyiymiş, rahat geçmiş ameliyatları. Zaten bu ameliyat ile meşhur olmuş anlaşılan, varikoseli olduğunu duyan hep orada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…