- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
-
- Konu Sahibi seyyah2015
birinci seviyeyi ameliyat mı ettiler canım? öncesinde ne kadar süre denemiştiniz peki?eşimde 1. seviye varikosel vardı ameliyattan 3 ay 20 gün sonra hamile kaldım...ameliyat olmadan önceki değerleri sayı:25 mil.,morf:1 ve il.har. hız:%20 idi .ameliyat olduktan 2 ay sonra yaklaşık bir ay havuç suyu içti,hamile kaldığım ayda yumurtlama gününü kaçırmama rağmen preesed jel kullanmıştım hangisi vesile oldu bilmiyorum....Umarım yardımcı olmuşumdur...
cnm malesef 3,5 yıl olmadı ...1. seviyede idi ama iki doktor ameliyat önermedi vitamin falan dediler bu şartlarda olur dediler ama hem yaşımdan hemde tek yumurtalığım olduğundan vaktimiz malesef aleyhimize işliyordu ve eşim istedi ameliyatı en son gittiğimiz bir prof ta %5 şans verince hiç beklemeden ameliyat oldu....birinci seviyeyi ameliyat mı ettiler canım? öncesinde ne kadar süre denemiştiniz peki?
çok ilginç canım gerçekten. normalde seviye biri ameliyat bile etmiyorlar ama işte yavrunuzun yiyecek ekmeği varmış vesile olmuş ameliyat. Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin.. darısı da başımıza olsuncnm malesef 3,5 yıl olmadı ...1. seviyede idi ama iki doktor ameliyat önermedi vitamin falan dediler bu şartlarda olur dediler ama hem yaşımdan hemde tek yumurtalığım olduğundan vaktimiz malesef lehimize işliyordu ve eşim istedi ameliyatı en son gittiğimiz bir prof ta %5 şans verince hiç beklemeden ameliyat oldu....
canım öncelikle tebrik ederim, verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. hem buradaki hem de üye olmadan okuyan birçok kişiye umut oluyorsun emin oleşimde 1. seviye varikosel vardı ameliyattan 3 ay 20 gün sonra hamile kaldım...ameliyat olmadan önceki değerleri sayı:25 mil.,morf:1 ve il.har. hız:%20 idi .ameliyat olduktan 2 ay sonra yaklaşık bir ay havuç suyu içti,hamile kaldığım ayda yumurtlama gününü kaçırmama rağmen preesed jel kullanmıştım hangisi vesile oldu bilmiyorum....Umarım yardımcı olmuşumdur...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tindan-sonra-hamile-kalanlar.244473/page-1202 canım öncelikle geçmiş olsun, yukarıda linkini paylaştığım sayfanın eski mesajlarında görebilirsinKızlar benim de eşim 25 Kasım da ameliyat oldu
Total Sperm sayısı: 30 milyon
1ml sperm sayısı 15 milyon
Morfoloji %65
Yavaş hareketli %9
İleri hızlı hareketli %7
Bunlar ameliyat öncesi değerler.
Ameliyat sonrası için Mart ayını bekliyoruz her gece dua ediyorum ben 30 eşim 37 yaşında artık olsun istiyoruz özellikle eşim kendni "yarım erkek" gibi hissettiğini söylüyor bunalıma girdi bu nedenle.
Stres ten adet gecikmelerim oluyor bu ay da öyle 3 gün geçti bugün test yaptım negatif
Yukarda ki değerlere yakın olup hamile kalanlar var mı?
Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin...
Gecmiş olsun canım sen eşine moral ver lutfen aynı sekilde sende duayı elden bırakma olumlu dusun lutfenKızlar benim de eşim 25 Kasım da ameliyat oldu
Total Sperm sayısı: 30 milyon
1ml sperm sayısı 15 milyon
Morfoloji %65
Yavaş hareketli %9
İleri hızlı hareketli %7
Bunlar ameliyat öncesi değerler.
Ameliyat sonrası için Mart ayını bekliyoruz her gece dua ediyorum ben 30 eşim 37 yaşında artık olsun istiyoruz özellikle eşim kendni "yarım erkek" gibi hissettiğini söylüyor bunalıma girdi bu nedenle.
Stres ten adet gecikmelerim oluyor bu ay da öyle 3 gün geçti bugün test yaptım negatif
Yukarda ki değerlere yakın olup hamile kalanlar var mı?
Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin...
Gecmiş olsun canım sen eşine moral ver lutfen aynı sekilde sende duayı elden bırakma olumlu dusun lutfen
Daha 3 ay olmamıs.Benim esimin 3. Ayda duzeldi cok sukur.ameliyat olalı 7 ay oldu hala bekliyoruz.Drumuz olur diyor ve hergun dahada degerlrn duzelcegini soyledi tam olarak 1 seneyi doldurması gerekiyormus
Siz inşaallah o kadar beklemezsiniz ama bu arada esine keciboynuzu kürü yap.iyileşmeyi hızlandırıyor sperm değerleri yukseltiyor.
Bu meseleyi unutun ve zamanın keyfini cıkarın
bizim ameliyat sonrasi 9. ayda geldi.bence bebek isi moral isi.o ay kafama takmayi biraktigim an oldu.morfoloji %2 sperm ml de 20 milyondu.
ikinci bebisim de ilkini dogurduktan 9 ay sonra geldi ki plansizdi.ben fazla kafaya takmayin derim.cunku ben kafama taktigim zaman olmadi.Rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah.
cevaplayabileceğim bişeyse buyur canımkızlar bısey sormak ıstıyorum kımse varmı acabaa
Canim bu kişiden kişiye değişiyor. Ameliyatın iyi yapilmasi gerekli, benim eşimin değerleri sinirda gibiydi ameliyattan 3 ay sonra oldukça iyi değerler elde ettik.bu varıkosel amelıyatnda sperm degerlerı su ankı degerınden bısey kaybedıyomu acaba.. su an bzde skntı yk ama amelıyat olması gerk esımın amelıyat snrası degerlerde dusus olrmuacaba...
Canim bu kişiden kişiye değişiyor. Ameliyatın iyi yapilmasi gerekli, benim eşimin değerleri sinirda gibiydi ameliyattan 3 ay sonra oldukça iyi değerler elde ettik.
Canim kritik bir konu malum, Dr lar bile çok net konuşmuyor. Evlilik sureniz ne kadar, bizim on aydi ameliyat olurken, Dr da %60 iyileşme vaad etti spermiyogram değerlerinde. O yüzden ameliyat dedi. Eşinin su anki değerleriyle hamile kalma sansin varsa ameliyatı erteleyin ya da asilam tüp deneyin, ama ameliyat da tamamen umutsuz değil. Dediğim gibi tamamen eşinin tahlil sonuçları ve sizin beklentinizle alakaliişimz sansamı kaldı yanı.allah kmseyı dusurmesn bu hastanelere herkese sıfa versın... tamda tedavıye basladık napcaz blmıyorum.