Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

varikosel ameliyatından kaç ay sonra hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    17
  • This poll will close: .
birinci seviyeyi ameliyat mı ettiler canım? öncesinde ne kadar süre denemiştiniz peki?

birinci seviyeyi ameliyat mı ettiler canım? öncesinde ne kadar süre denemiştiniz peki?
cnm malesef 3,5 yıl olmadı ...1. seviyede idi ama iki doktor ameliyat önermedi vitamin falan dediler bu şartlarda olur dediler ama hem yaşımdan hemde tek yumurtalığım olduğundan vaktimiz malesef aleyhimize işliyordu ve eşim istedi ameliyatı en son gittiğimiz bir prof ta %5 şans verince hiç beklemeden ameliyat oldu....

Son düzenleme:
bu arada arkadaşımdan dün mutlu haber aldım pko ile başı dertteydi eşindede varikosel vardı o da ameliyat olalı 7. aya girmişti ..dün o da hamile olduğunu öğrenmiş RABBİM sizede yaşatsın bu mutluluğu...

çok ilginç canım gerçekten. normalde seviye biri ameliyat bile etmiyorlar ama işte yavrunuzun yiyecek ekmeği varmış vesile olmuş ameliyat. Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin.. darısı da başımıza olsun

canım öncelikle tebrik ederim, verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. hem buradaki hem de üye olmadan okuyan birçok kişiye umut oluyorsun emin ol

buralarda gezinmemin tek nedeni bu inanın umut olmak...çünkü nasıl bir süreçti ve ne kadar zordu bende biliyorum olumsuz şeylerde okumuştum ama hep içimi ferah tuttum ve çok dua ettim hala da isteyenlere RABBİM en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla diyorum.....

4.ay bıttıı beklemedeyiz bir umut.. arada delirsemde bi umut var bir rahatlık var içimde herseyın ama herşeyin hayırlısı

Kızlar benim de eşim 25 Kasım da ameliyat oldu
Total Sperm sayısı: 30 milyon
1ml sperm sayısı 15 milyon
Morfoloji %65
Yavaş hareketli %9
İleri hızlı hareketli %7

Bunlar ameliyat öncesi değerler.
Ameliyat sonrası için Mart ayını bekliyoruz her gece dua ediyorum ben 30 eşim 37 yaşında artık olsun istiyoruz özellikle eşim kendni "yarım erkek" gibi hissettiğini söylüyor bunalıma girdi bu nedenle.
Stres ten adet gecikmelerim oluyor bu ay da öyle 3 gün geçti bugün test yaptım negatif
Yukarda ki değerlere yakın olup hamile kalanlar var mı?
Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tindan-sonra-hamile-kalanlar.244473/page-1202 canım öncelikle geçmiş olsun, yukarıda linkini paylaştığım sayfanın eski mesajlarında görebilirsin

Gecmiş olsun canım sen eşine moral ver lutfen aynı sekilde sende duayı elden bırakma olumlu dusun lutfen
Daha 3 ay olmamıs.Benim esimin 3. Ayda duzeldi cok sukur.ameliyat olalı 7 ay oldu hala bekliyoruz.Drumuz olur diyor ve hergun dahada degerlrn duzelcegini soyledi tam olarak 1 seneyi doldurması gerekiyormus
Siz inşaallah o kadar beklemezsiniz ama bu arada esine keciboynuzu kürü yap.iyileşmeyi hızlandırıyor sperm değerleri yukseltiyor.
Bu meseleyi unutun ve zamanın keyfini cıkarın

Çok sağol canım evet bende unutmaya çalışıyorum ama inan imkansız bide şaka gibi çevrem hamilelerle dolu hergün nerdeyse yeni hamile haberi alıyoruz.
keçiboynuzu pekmezini ben hazır aldım onu yiyiyor kendim mi kaynatmalıyım? sen nasıl yapıyorsun tam olarak hiç kendim yapmadım
rabbim sana da o güzel duyguyu tattırsın insallah bize de müjdeyi ver dua edeceğim senin için de

Benim esimde 9 ocakta tek tarafli Varikosel ameliyati oldu beklemedeyiz bizim 6 senedir bu sorunumuz var bunu öğrendiğimiz de ilk cocuguma hamileydim oyuzden pek onemsemedik ama simdi ikinci cocukta takildik rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

bizim ameliyat sonrasi 9. ayda geldi.bence bebek isi moral isi.o ay kafama takmayi biraktigim an oldu.morfoloji %2 sperm ml de 20 milyondu.
ikinci bebisim de ilkini dogurduktan 9 ay sonra geldi ki plansizdi.ben fazla kafaya takmayin derim.cunku ben kafama taktigim zaman olmadi.Rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah.

Rabbim uzun ömürler versin ikisinede Allahım inşallah benim yavrumuda kardeşsiz bırakmaz

bu varıkosel amelıyatnda sperm degerlerı su ankı degerınden bısey kaybedıyomu acaba.. su an bzde skntı yk ama amelıyat olması gerk esımın amelıyat snrası degerlerde dusus olrmuacaba...

bu varıkosel amelıyatnda sperm degerlerı su ankı degerınden bısey kaybedıyomu acaba.. su an bzde skntı yk ama amelıyat olması gerk esımın amelıyat snrası degerlerde dusus olrmuacaba...
Canim bu kişiden kişiye değişiyor. Ameliyatın iyi yapilmasi gerekli, benim eşimin değerleri sinirda gibiydi ameliyattan 3 ay sonra oldukça iyi değerler elde ettik.

Canim bu kişiden kişiye değişiyor. Ameliyatın iyi yapilmasi gerekli, benim eşimin değerleri sinirda gibiydi ameliyattan 3 ay sonra oldukça iyi değerler elde ettik.

işimz sansamı kaldı yanı. allah kmseyı dusurmesn bu hastanelere herkese sıfa versın... tamda tedavıye basladık napcaz blmıyorum.

işimz sansamı kaldı yanı. allah kmseyı dusurmesn bu hastanelere herkese sıfa versın... tamda tedavıye basladık napcaz blmıyorum.
Canim kritik bir konu malum, Dr lar bile çok net konuşmuyor. Evlilik sureniz ne kadar, bizim on aydi ameliyat olurken, Dr da %60 iyileşme vaad etti spermiyogram değerlerinde. O yüzden ameliyat dedi. Eşinin su anki değerleriyle hamile kalma sansin varsa ameliyatı erteleyin ya da asilam tüp deneyin, ama ameliyat da tamamen umutsuz değil. Dediğim gibi tamamen eşinin tahlil sonuçları ve sizin beklentinizle alakali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…