Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

varikosel ameliyatından kaç ay sonra hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    17
  • This poll will close: .

seyyah2015

HADİ İNŞALLAH :)
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
846
540
35
arkadaşlar merhaba, varikosel ameliyatından kaç ay sonra bebişlerinizin geldiğini yazar mısınız? hatırlıyorsanız eşinizin değerlerşyle birlikte süper olur. bekleyen, varikosel ameliyatı olacak arkadaşlara da umut olur. şimdiden teşekkürler :)

inşallah arkadaşlar, eski mesajlara baktım biraz çoğu arkadaş 2 ve 3. ayda hamile kalmış. tabi daha uzayanlar da var değerlere bağlı olarak. eşim ameliyat olalı 16 gün oldu. biz de çalışmalara başladık tekrar :)

Canım nasıl oluyorsa ameliyat öncesi bende kime baksam 2-3-4 de hamile kalmış gibi algılamıştım. Eşimi de ikna ettim. Gel gör ki ameliyat sonrası hep 1 sene geçmiş olmamış aşılamaya tüp bebeğe karar vermiş insanların yazdıklarını görüyorum.
Sanırım algıda seçicilik durumu oluyor biraz.. İnşallah hepimiz daha fazla beklemeden veririz güzel Haberleri birbirimize.
Ben marta kadar bekleyip martta güzel bir merkez bulup pgt li tüp bebeğe hazırlayacağım. İnşallah o zamana kadar gelir kendiliğinden (benim durum sizlerden farklı biraz ameliyat öncesi 3 düşük yaşadım, morfoloji bozukluğu için eşim ameliyat oldu)

Haklısın canım bende cevremde duydum iki uc ayda hamile kalanlar var ama 6 ayi doldurupda hamile kalan var bunlar ümit oluyor ama 4.aydayiz henüz birsey yok..insallh hic bu tedavilere gerek kalmadan allah kısmet eder.

çok haklısın canım. öncelikle geçmiş olsun. ben de forumu okurken bir yanlışlığa düşmemek için somut bir tablo olsun istedim aslında. değerlerle birlikte yazılırsa daha anlaşılır olur hem de. ameliyat öncesi ve sonrasına ait değerleri görürsek daha sağlıklı olur

Iyi aksamlar kızlar evet canım bizdaha tahlil vermedik ameliyat sonrası hafta ici vercek inşallah esim o zamn yazarım canım .bizim ileri hareketlilik düşük insallah yükselmiştir .gecen yil kasımda % 11 ken mayisda % 2ye düşmüştü ve ameliyat oldu temmuzda esim bakalım bir duzelme varmi yokmu haftaya gideceği söyledi esim bende cok git git demiyorum sonucda oda duygusal zamanlar yaşıyor. Rabbim en kisa zamanda güzel mutluluklar yaşatsin bizlere...

bizde 5. aydayız.. üzülme 6. aydan sonra duzelırmıs spermler.. herkese göre degısıyor.. zamanı gelınce hepimizin bebısı olacakk... Allahtan umıt kesilmez..
umudum hiç bitmiyor ki güzelim yaa... daha önce de söyledim adet olsam bile yerleşme kanamasıdır diye hala ümidim bitmiyor!! kızıyorum artık kendime... bu ay kutumda boş hissediyorum ama...

peki kızlar size birşey soracağım. şimdi sizler ne zamana kadar doğal yoldan denemeye devam edeceksiniz? yani inşallah hemencecik hepimizin olur da olmazsa ne planlıyorsunuz? aşılama tüp bebek vs..?

canım bizim aralıkta 6.ay doluyor.eğer o zamana kadar olmazsa ocakta aşılama dusunuyrm ins gerek kalmaz

Kızlar benim kardeşimin eşi ameliyat oldu.3 ay sonra da kardeşim hamile kaldı.
Onu oyladım.
Kardeşim biraz terstir soramıyordum.sonra açıldı bana.hep kendisi gitmiş dr.a.sonra eşi de gitmiş akıl edip nihayet.bir dr.varikosel derken profesör olan!başka bir dr.turp gibisin para koparmak için varikosel demişlerdir demiş.bizim kız yine gitmiş dr.lara tüpünü mü açıcaz ne yapıcaz cok ağrılı bir ameliyattır deyince;damat dur demiş ben gidiyorum bi daha.ve varikosel olduğu kesinleşmiş.oldu ameliyatını,kardeşim beklemiyormuş,regl tarihini bile damat hatırlatmış,bir de bakmışlar ki 3.ayda hamile bizim kız.36.haftasında kızımız geliyor Allahın izniyle maşallah

Canım gözünüz aydın. Darısı bize inşallah. Oylaman için de teşekkürler :)

Haklısın valla umut arıyoruz hep adet oldum ama acaba diye.. hayırlısı bakalım. Bir sene denicez canm ameliyat snrasi eger olmazsa aşılama olcak ilk..

Selam herkese 5 ay doldu ve eşim bugün test verdi. Maalesef durum hiç parlak değil. Sayı 47 milyondan 26 milyona düşmüş ileri hızlı hareket %2 den %19 à çıkmış. Orta hızlı hareket %6,4 dan %3.4 é düşmüş. Deformasyon oranı %18 den %15 é düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…