- 1 Mart 2016
- 1.209
- 1.706
- 28
- Konu Sahibi seyyah2015
Buarada mikroenjeksiyon hakkında bana biraz bilgi verir misin. Ayyyy senden cok şey istemiş gibi hissettim kendimi utandım şimdi kusura bakma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet eşimde baya bi şişlik oldu ve kıpkırmızıydı ama geçti
Mikrocerrahi ile olmuştu
canım bizimki tek tarafta 2. dereceydi yanlış hatırlamıyorsam. diğer taraf da başlangıç seviyesindeydi doktor siz bilirsiniz dedi, ilerleme göstereceği için çift taraflı oldu ameliyatı. bir de başımıza şöyle bişey geldi. ameliyattan üç ay sonra test yaptırdığımız bir hastanede değerler sıfır çıktı. hastaneden kaynaklanan bir şeymiş, tabi çok korktuk, üç gün sonra ise o normal değerleri aldığımız testi yaptırdık başka bir hastanede. demem o ki test yaptırdığınız kliniklere dikkat edin canım, laboratuarı içinde olan, örnek verdiğiniz ortamın hijyenik olduğu yerler olması çok önemliymiş, yarım saat bekleyen sperm zaten sıfıra yakın oluyormuş kalite açısından, test sonuçlarındaki saatlere bakmanızı öneririm, test verme ve analiz saati arasında yarım saat olmaması gerekiyor. biraz uzun yazdım ama biz çok üzüldüğümüz ve mağdur olduğumuz için belirtmek istedimseyyah 2015 kacinci seviye idi varikosel hareket sekil cok iyi ameliytn fydsi gzel olms.benim bahsettiğim otlar bir ay kullnmlik 6 hafta fazlasi cok ciddi etkilet yapio.bir ay deneyecez onlari cok miktar da değil ama insallh dokunmaz esim duzelirse amelyt olmayi dsunmuo birinci sewye bizim
rica ederim canım ne demek, cümlemizden razı olsun. önemli olan kaç saatte sonuç verdikleri değil de, test sonucunun sayfasında yazar, örnek alınma saati ve analiz edilme saati diye. ya da buna benzer bilgiler vardır. işte o saatlerin arası yarım saatten fazlaysa ve spermiyogram sonucu çok kötüyse mutlaka tekrarlamanızı öneririmÇok iyi yaptın bu bilgileri söylemekle Allah razı olsun ama işte her hastane ve Kliniklerin bize sonuç verme saati 1 2 saat sürüyor
bana mı sordun canım?Hmmmm anladım. Siz tüp bebek nerde ve hangi doktora yaptrmayı düşünüyorsunuz
yok canım ne mahsuru? şimdilik tüp düşünmüyoruz canım, bu değerlerin düzelmesinden sonraki ilk ayımız. bu ay ve önümüzdeki ay adet olursam doktora o zaman gideceğiz tekrar. inşallah gerek kalmazEvet sana sordum canım hani bi mahsuru yoksa tabi
Eşiniz ameliyat olduktan sonra gebe kaldınız mı acabaCanim kritik bir konu malum, Dr lar bile çok net konuşmuyor. Evlilik sureniz ne kadar, bizim on aydi ameliyat olurken, Dr da %60 iyileşme vaad etti spermiyogram değerlerinde. O yüzden ameliyat dedi. Eşinin su anki değerleriyle hamile kalma sansin varsa ameliyatı erteleyin ya da asilam tüp deneyin, ama ameliyat da tamamen umutsuz değil. Dediğim gibi tamamen eşinin tahlil sonuçları ve sizin beklentinizle alakali