Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

varikosel ameliyatından kaç ay sonra hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    17
  • This poll will close: .
Varikoselin seviyesi oluyor ya onu sordum bunlar sayi icin.varikoselde sayida etkili ne karlik ewlisin bizde yni ogrendik bu durumlari.

kzlar amelıyattan snra yumrtalardakı şşlik ne kadr zamada gectı sızdeyada sıslık oldmu

bzde olablr dıye okdk dktrda nrmal dedı ama ıkı hfta oldu korkuyo ınsan..

Merhaba benim abimde ve eşimde de varikosel vardı abim bundan 7 sene önce normal ameliyat oldu ama çocuğu olmadı değerler normale dönmüştü .
Eşimde 1. derece varikosel çıktı aslında evde bunu anlamak mümkün ıkındığında testisin biri aşığıda diğeri yukarıda gibiyse ve damarlar belirginse varikosel ama varikosel de cerrahi işlem gereklimi değil mi önemli olan bu bunun için sper testi önemli yapılan testte sayı ,morfoloji normalse ve sperm sayısı hızlıyla yavaşın toplamı 50 nin üzerindeyse cerrahi işlem gerekmiyor.
Doktorumuz bize bu şekilde anlattı varikoselde mikrocerrahi daha başarılı sonuç almanızı sağlıyor.

Bu konularda daha yeni olduğum için yemnle ederim adam akıllı bilgi sahibi değilim

doktor bilgi verir yontemle ilgili kacinci derece idi.mikro crrahi degildir o.sisme yaptiysa gecer canım stres yapmayin sonuvda ameliyat biraz surer

bende yedi aylik ewliyim zamanla arastrdikca ogreniyosun doktorun sonraki adimini diyecek kadar arstriodm.ama sen cok arastrma yapma internetde cok bilgi kirliliği var kafan karisabilir

bir bucuk sicak su bardagina 1 cay kasigi atiliyor sabah bodurmahmut otu oglen kirmizi ardic tohumu aksam limon kokulu melisa spledigim otlarin kullanımı

Benm eşimde okadar büyük degl yani sizin anlattığınız kadar yok ama 2 ml en hafif olanı var

canim benim esimdede birinci seviye doktor bize damar capinin genis olmadigini cok etki beklemeyin dedi bizik zayi sıkıntımız var doktor ameliyattdan sonra tup bebk diyor

Aynen öyle bize de dedi yabi ameliyat olsada olur olmasada çünkü çok etkisi olmayacak direk tüp bebek dedi bakalım tüp bebek merkezlerinde ameliyat deseler yaparız doktorunuz gibi etkisi olmaz deseler yapmayız. Peki sperm sayı ve hareketliliğne arttırmak için ne oneriyorsunuz

Bizim iki yuz bin cikti ilk seferde doktor yine once ameliyat dedi sayi artarsa secme sansi ariyormus.bizde tkisel deneyecegz bir ay degisim olmazsa ameliyat sonrada alti ay bklemk gerekiyormuş sonrasi tup bebege baswuracagiz.sizin sayinizda az normal yolla zor malesef tup bebek deneyin ama amelyt icin bizde tam karar veremedik vunju amelyt bizi yeterli sayiya ulastrmio.muhtemeln sizi de bitksel fyda grursek bir ay snra tahll werecz ameliyat olmadn sayiyi artrp gtmenz daha iyi caksir otu iyi geliyomus sayiya buradan tanistigim aysem vardi onun esinin bir bucuktan 5 milyona cikmis

Doğrudur. Benim eşimin keçiboynuzu kürú ve pekmezi ile 2 3 sperm sayısından 600 e cikti. Bilmiyorum gerçekten bizleri zor bir süreç bekliyor. TEVEKKÜL ALLAH..

dalgalanma oluyor cnki 1 milyonun altinda bizim ilknde 200 bin ikinci de 20 bn ucuncu de 6 tane cikti.ewed o da yariyor.morelini bozma her sey Allahdan bak en azindan bir umudumuz var bir tne bile bulunmayanlar var biz elimizden geleni yaplaimda gerisi Allhin bilecegi is. Hz Meryemi dusun Allh diledikten sonra olur.benm esimin arkadasinin sifir idi doktor senin cocugn olmaz demis iki dfa tup bebk basarsz macun kullnmis 5 sene snra esi nrmal hamile klms tup bebkde ck ilerlemeler bar mikroenjeksiyon yontemi iyi olur size bize de oyle demislerdi kuranda ayetde diyor kiminizi zengin kiminizi cocuklu kiminizi kisir yarattik die Allh bizi onlarin içinde yartdi ise de imtihanimzdr çekeceğiz Allh bize bu kadar sey vermisken cocuk olmadi die de sikayet edemeyiz.meryem suresini oku her gun aksina birak stres yapma tup bebeğe de moralini bozMa Allh versin yeterki insan bu istiyor duyunca uzuluyor.hamile olanlari duydkca ama sabirli olmk lazm bnde cok bocaladm uzuldm ama zarai sana Allh isterse tup le de olur O dilemedi ise de ne yapsn olmaz wede mutlaka Rabbimn bir hikmeti wrdir.ona sigin ve ona gwen o zaman guc bulabilirsin kendinde yasadiklarmiz ayni ayni zndr ewliyiz seni cok iyo anliyorum.dua edelim birbirimize gelismelern haberni werelm insallh

Canım benim içime çok ısındın Allah razı olsun böyle bilgilendirdigin için beni ve bana moral destek verdiğin için aynen öyle yaşadığımız ve yaşayacağımz gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…