- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 35
-
- Konu Sahibi seyyah2015
Canim geçmiş olsun. İleri hizlinin artması güzel. Mikrocerrahiyle mi olmuştuSelam herkese 5 ay doldu ve eşim bugün test verdi. Maalesef durum hiç parlak değil. Sayı 47 milyondan 26 milyona düşmüş ileri hızlı hareket %2 den %19 à çıkmış. Orta hızlı hareket %6,4 dan %3.4 é düşmüş. Deformasyon oranı %18 den %15 é düşmüş
Evet canım mikrocerrahi ile olduCanim geçmiş olsun. İleri hizlinin artması güzel. Mikrocerrahiyle mi olmuştu
inşallah artar canım daha da. bizim daha bir ay oldu. bikaç ay daha beklemek lazımEvet canım mikrocerrahi ile oldu
45 gün oldu canimnekadar oldu size işallh işallah
canım geçmiş olsun, varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar sayfası daha aktif. orada sorabilirsinameliyat için istanbulda önerebileceğiniz bir yer varmı ??
canım çok sevindim, tebrik ederim, darısı başımıza inşallahEsi de cift tarafli varikosel vardi ameliyat oldu 3 ay sonra hamile kaldim cok şükür RABBİM e binlerce kez şükürler olsun.bu arada eşimin sperm sayısı cok az di ve yapisi şekli herseyi kötüydü daha sonra esim test yaptirdi topla mda 40 milyon olmus cok şükür.umudumuzu miliç kaybetmeyin.tabi ameliyattan sonrada doktorumuz takvilerde verdi onuda kullandı eşim
Amin canim insallahcanım çok sevindim, tebrik ederim, darısı başımıza inşallah