Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

varikosel ameliyatından kaç ay sonra hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    17
  • This poll will close: .
BENM ESIMDE AMELIYAT OLCAK YARN GTCEZ DKTRA GUN ALCAZ.. IKI TARAFTADA VARMS TAM DETAYINI YARN OGRENCEZ... sperm degerlernde bı sıkntı yokk ıkı kez tahll yapldı.. ınsallah amekıyattan snra bı sıkntı yasamayız cnku bebek ıcın tedavı goruyorm zatn bu ay ılk asılamam yapldı.... bı ay ara vercez amelıyat ıcın. takdır allahınn. artık..

insallah neden asilama deniyorsunuz.sart degilse tedaviden sonra ameliyat olsa kacinci derecede biliyomusunz degeri de etkilememis ya

blmıyorm cnm ıkı taraflı oldgnu blıyorum sadece. yarn ılk gttcem esmle detaylı ogrenırım.. ck agrı yapıyo tedavınn kac y surecegı bellı degl ıyıce ılerlerdı agrı yapmasa bıle. vard bndada bı hayırr bakalm gıdelem bı

merhaba hanımlar benim eşimde de varikosel vardı tek taraflı. Ameliyat oldu Kasımın 25'inde ve tam 3 ay dolmadan öğrendim ki HAMİLEYİM :)
1 buçuk yıl uğraşın sonunda bugün tam 4 haftalık hamileyim. Nazar değmesin diye çevreme dahi söylemiyorum.
Eşimin Sperm sayısı düşükdü 36 milyon ve ileri hızlı hareketli %7 di.
Evlat sahibi olmayı bekleyen herkese dua ediyorum umudunuzu yitirmeyin.
Bu arada istanbul da oturanlar için Samatya SSK da yaptırdık Ameliyatı çok temiz ve düzenli bir hastane doktorumuzun da adı Arman Çekmen.

Hayırlı olsun, inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına,
Benim eşim de ameliay olcak gün için arayacaklar bekliyoruz. Mikrocerrahi olacakmış. Artık nedir nasıldır görecez. Bir buçuk seneyi geçti bizimde.

Hayırlı olsun canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Bizimde 8 ay bitti.üçüncü ayda duzelmesine ragmen hala olmadı.özellikle 4-6. Aylarda kesin hamileyim dedim ama hep husran..Drumuz bir sene içinde olur diyor bakalım hayırlısı artık
Bizede dua et canım

Keske olmus olsaydi,
esimde grade 3 yada 4 (doctoruna gore degisiyor) varikosel var.
2012 de Kanada'dan Turkiye'ye gittik ve esim Kaan Aydos'a varikosel ameliyati oldu, sayi dustu, kalite hala kotu, hicbir sonuc alamadik.
Arti ameliyat sonrasi iki basarisiz tup bebek tedavisi gorduk. Hangi doktor gorse varikosel hala yerinde hic ameliyat edilmemis gibi diyorlar (hem Turkiyede hemde Kanadada). DNA fragmentasyon sonucu cok kotu. Sayi ameliyattan once daha fazlaydi(ameliyat oncesi bir milyondu,simdi sayiyi veremiyorlar, cok az oldugu icin). Simdi ikinci bir ameliyat sansimizda yok, incitme sansi cok yuksek ikinci bir ameliyatta.
Hala bebegimiz olmadi, Allah'a emanet olun

canım gözünüz aydın Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin, böyle haberler görmek harika

canım çok geçmiş olsun, normal ameliyat mıydı yoksa mikrocerrahi mi?

canım dualarımız hepinizle ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum her ay umutlanmalar hüsranlar. inan beta hcg 30 çıkmıştı referansa göre 3 haftalık hamileydim yine de inanamadım. 2 gün sonra tekrar yaptırdım 70 çıktı yükseliyor ama kalp atışını duymadam sevinemiyorum bile

Arkadaslar öncelikle selâmün Aleyküm. Eşimle cocuk sahibi olmak istiyirduk fakat ne denediysek olmuyordu doktora gittik eşimin sperm sayisinda 2 3 sperm bulunduğundan işlem yapılmadığı yazıyordu ve doktor acil varikosel ameliyat ardindan tüp bebek dedi biz bir hafta etkisinde kaldık ve ben internetten keçiboynuzu kürú ve pekmezinin iyi geldigini ogrendim başladık bunları yemeye arada 4 gün geçti eşim tekrar baska bi hastaneye sperm testi yapmaya gitti 600 sperm olmuş. Ama doktor varikosele gerek yok 2ml olduğu için tekrar yine tüp bebek dedi ne yapacağız bilmiyorum benim durumum da olan var mı ameliyat olsun daha mı iyi olur bilmiyorum ? Bu arda eşimin abisindede bu var yani eltimle aynı sorundayiz tabi onun sperm sayısı bu zmanaa kadar 100den fazla yükselmedi doktor onlarada genetik olduğunu söylemiş. Allahım yardım etsin aklım çokkarışık... Ama TEVEKKÜL ALLAH...

canım geçmiş olsun, başka doktora ya da merkeze gittiniz mi? analizin yapıldığı hastane çok önemli. benim eşimin değerleri ameliyattan üç ay sonra sıfır çıktı, başka merkezde ise tüm değerler normaldi.

Merhabalar canım yok sadece 2 hastaneye gittik ilk hastanede değerler 2 3 sperm sayısıydi kürlerden sonra 600 oldu bakalım bi kaç merkeze danışmanı daha düşünüyoruz daha yolun başında olduğumuz için çok zor zamanlar yaşıyoruz

varikosel derece nedir benim esimdede ilk 200 bin snra 20 bin snra 6 tane cikdi doktor 1 milyon alti ise bir milyonla 0 arasinda degsebilir dedi.bizim derece 1 uc farkli doktora gittik.ucude varikosel sonrasinda tup bebek dedi tup bebkde secme islemini kolaylastracagini soylediler benm esimn ailesinde kimsede yok bu durum esimin yarin ameliyat gunu idi bir ay sonraya erteledik.sifaci uc tane ot önerdi bir ay onlari deneyip degisim olmazsa ameliyta grecek eşim ameliyata karar verirseniz mik ro cerrahi yontemini kullanılanbir operasyon dusunmenizi tavsiye ederim.otlar icinde isteynlere paylasirim biz deneyelim de gerisi Allah dan

Bizimle paylasirsan çok mutlu oluruz CANIM Allah tez zamanda şifa versin inşallah Hepimizin kucağına bebiş kondursun

Limon kokulu melisa
Bodur mahmut otu
Kırmızı ardıç tohumu bir ay kullanilio amin insallh varikoselin dercesini biliyor musun ikinci ve ucuncu derecede sayiya etkisi daha fazla oluyormus.

Yok canim benim eşimin 2 ml varikosel var çok büyük birsey degl peki bu otlar varikosele mi iyi geliyor yoksa sperm sayısı ve hareketliliğne mi iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…