• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varan 1 KV

Bazi zamanlar 3 maymunu oynamayi bilmek gerek gorme duyma bilme bosver cevap bile verme ne gerek var

Zorla benimde kayinvalde sorunum olsun demissin yani... daha nisanlisin burda okunanlari yanlis hayatina getirmissin. Ay cok sukur benim kayinvaldem iyi de annen gb gor sev. Nisanlin senin annene nasil davramadini istiyosan oyle davran. Anneler buyugumuzdur arada lafta ederler yani idare edilebilir seyler idare edilir. Herseye bi cvp vermek ego savadina girmek size bisey kazandirmaz. Az biraz agir olun saygili .

Adam göbekli zaten 1.78 boya 95 kilo olan adama “kilo al az daha” demek normalse bilemeyeceğim tabi. E bi de evlenip adamla aynı yatak girecek olan benim fiziğine karışılacaksa bence bu benim hakkım olmalı
Valla bu cevaptan sonra ne diycegimi bilemedim o kadar haklısıniz ki! fizigine laf soylemek annesinin ne haddine tamamen sizin hakkiniz anne ogul konusurken her lafa girmek tamamen sizin hakkiniz o kimki tipki dediginiz gibi yataga siz girceksiniz annesi bi haddini bilmeli canim aaaaa:kahve:
Rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın

Son düzenleme:
Zorlayarak bir kayınvalide derdi çıkarmaya çalışmışsın... ama çok maalesef çok güçsüz ve biraz da kıt akıllı konumlandırmışsın kendini... "ben bilmem beyim bilir" tadında "oğlun öyle istiyor" demen için o yastığa en az bi beş sene baş koyup adamı hala "elinde tutabilecek" forsu yaratman lazım... erken sürmüşsün savaş boyalarını acemi kız :KK66:

Zira erkekler başta haklısın der de cicim ayları geçince annesi -haklı ya da haksız- daha değerli olur, bak demedi deme...

Sen edebini takınıp KV'ni ara ve fazla yüzgöz de olmadan hal hatır sormaya devam et... nötr ol yani... sana tavsiyem bu

Back