• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varan 1 KV

Kaynanalarla gelinler arasındaki oğul paylaşamamayı hiç anlamıyorum. Kadın doğurup büyüttüğü çocuğuna hiçbir şey diyemeyecek mi. Fazla bdvde takılmayın burası insanı etkiliyor. Böyle devam ederseniz evliliğinizde çok büyük problemler yaşarsınız. Kadın erkek farketmez kimse ailesiyle arasında bırakmaya hakkı yok. çok sevimsiz davranıyorsunuz.

Benim de oğlum olacak Allah nasip ederse ve şimdiden kara kara düşünür oldum :hasta:
Ama ben sakin kalamazdım, sanırım pek iyi kayınvalide olamayacağım :) kimseye karışmam etmem ama benim lafımı biri ağzıma tıkarsa artık kuş tutsa da yaranamaz. Suratına bakmam. Öyle de bir yapım var. Doğurmuşum büyütmüşüm evladıma bi kilo al bile diyemeyeceğim gelin hanım ağzıma lafı tıkayacak ha. Ay düşünemiyorum :sinirli: :confused:

İyi de banyonuza karışıyor nerden biliyor yaptıracağınızı? Her şeyinizi neden söylüyorsunuz? Ben kaç yıllık gelinim kayınvalidemin yanında uzanamam, hiç umru bile olmaz ama yarın lafı geçti mi söyler bilemeyiz, her şeyi çok çabuk yoketmişsiniz. Ben kayınvalidenizin söylediklerinde de bir sorun görmedim zaten, siz çok iç içesiniz. Ve boşuna takmışsınız.
Günde 50 kere aramak nedir arkadaş? Annem beni o kadar arasa yeter derim.
Valla bende bayıla bayıla konuşmuyorum, açmadığımda nişanlıma soruyor "mavililimonatayı aradım açmadı" diye. Ben yalnız yaşıyorum, kendi annemle bazen konuşmadığım gün geçiyor o kadar samimiyeti bende istemiyorum ama kendisi çok yakın olmaya çalışıyor ve evet tecrübem olmadığı için bazen nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum.
Nişanlımın banyosu su akıttı bir ara aşağı daireye oradan biliyor banyo zaten tesisattan dolayı yapılacak oradan biliyor.

Günaydııın artık aranıza tam anlamıyla katıldığımı düşünüyorum hanımlar artık benim de kv derdim var :halay:

Nişanlıyım, salı günü kv geldi oğluşunun evine gittim hoşgeldine doğum günüydü bir de pasta hediye götürdüm.

Hergün arardı kv beni, kızı yok kızım yerine koyuyorum seni falan derdi hiç sürtüşmemiz de olmamıştı bir senedir birbirimizin yanında rahat davranırız ağrım olsa uzansam ayıplamaz hiç, yat dinlen kızım der.

Salı günü oturuyorduk (nişanlım, kv, ben) kv bana yazın çok bronzlaşmışsınız bu yaz böyle yapmayın, kilo alın falan diye hadsiz hadsiz konuşmaya başladı bende "Anne nişanlım böyle istiyor" dedim, nişanlım da onayladı sustu kv.

Sonra Nişanlıma "kilon çok iyi oğlum al daha kilo dedi" nişanlım da göbek yaptı bildiğiniz ayağı kırılmıştı geçen sene 2 ay yattı veremedi kiloları, bende döndüm: "Anne damatlık giyecek eylülde ne kilo alması hem çok sağlıksız, ben her haliyle çok seviyorum ama zayıflaması lazım düğün için" dedim veeeeee kv alınmış :olamaz::KK54::skandal:

Dün de nişanlım eski fotoğraflarından birin paylaşmış altına "her halinle yakışıklısın oğluşum" yazmış, nişanlım da "Annemin yanında öyle söylemeseydin keşke alındı" dedi. 2 gündür kv aramadı da hiç normalde 50 kere araması lazımdı, bende aramıyorum.

Nişanlıma da böyle olacaksa mesafe iyidir dedim, haklısın dedi.

Şimdi bana bir şey söylemedi kv ama aramıyor, o aramıyor diye bende aramıyorum sizce bir şey olmamış gibi "hayırlı cumalar" dileyeyim mi? Yoksa daha çok tepeme çıkar mı bdv sayesinde kv'ye su götürsem düşünüyorum artık :KK53:

Ekleme: Arkadaşlar kv her şeye karışmayı çok seviyor, belki tek çocuğu için böyle ama mesela dışarıya çıkıyoruz arayıp "çok para harcamayın,alkol almayın"; ev eşyası bakıyoruz "bu renk olsun, storların 3 parça olsun"; kilo veriyorum "kilo al kemiklerin sayılıyor" bu gibi cümleleri olduğu için o cevabı verdim. Kötü gelin olsaydım daha önce ağır bir tepki verirdim sanırım

tek çocuk diye öyle değil geneli böyle kvlerin yorum yapmadan karışmadan duramaz ama başka yerde ben asla karısmam der :D

tek çocuk diye öyle değil geneli böyle kvlerin yorum yapmadan karışmadan duramaz ama başka yerde ben asla karısmam der :KK70:
Geçen gün baş örtüsü işletmiş mevlütlerde takarım diye, naz'ın doğumuna takarsın dedi. Naz kim dedim kızımmış haha :skandal:
Buradakiler de benim kv olunca savunmaya geçiverdiler sağolsun :ıslık:

Geçen gün baş örtüsü işletmiş mevlütlerde takarım diye, naz'ın doğumuna takarsın dedi. Naz kim dedim kızımmış haha :skandal:
Buradakiler de benim kv olunca savunmaya geçiverdiler sağolsun :ıslık:

Bakin siz anlamadınız sanırım konuyu açtığınız yazıda bir problem göremedik abartılacak bisey yok demek istedik kv ile detayli gorusmelerinizi anlatmadiginiz sürece biz bilemeyiz neticede müneccim değiliz... he isim konusuna gelecek olursak tabiki de isim annenin hakkıdır kv şimdiden isim belirlemiş bile asıl konuşacağınız karşı çıkacağınız konular kendi haklarınızın ihlali ile ilgili olmalı. Burada tepkinizi koyabilirdiniz mesela baştan..

anne denilince anne olunmadıgını o kızın ne olursa olsun başkasının kızı olduğunu başka kültürde yetiştiğini görmezden geliyorlar gelin hanımla oğlunun artık evinin ayrı olacagını onların kendilerinin hayatı olduğunu kendilernin hayatındaki gelişmelere karar vermesi gerektiğini müdahale edilmemesi gerektiğini anlamıyorlar. kv ler çok biliyorlar :) kötü niyetli olmasada bu karışmalar insanın sinirine gidiyor sen benim evimde sadece eşimin annesisin ne haddine diyemıyorsun. için içini yiyor. baştan taviz vermezsen bidaha aynı seyi yapmaya cesaret edemez. yada daha bi düşünür .

Bakin siz anlamadınız sanırım konuyu açtığınız yazıda bir problem göremedik abartılacak bisey yok demek istedik kv ile detayli gorusmelerinizi anlatmadiginiz sürece biz bilemeyiz neticede müneccim değiliz... he isim konusuna gelecek olursak tabiki de isim annenin hakkıdır kv şimdiden isim belirlemiş bile asıl konuşacağınız karşı çıkacağınız konular kendi haklarınızın ihlali ile ilgili olmalı. Burada tepkinizi koyabilirdiniz mesela baştan..
Haklısınız hep gülüp geçmeyi tercih ettim problem çıkmasın diye ama büyüdü bu şekilde. Yukarıdaki konu da alındığı şey benim oğlunu kilolu beğenmiyor olduğum konu. Yani oğluna kilo versin dedim diye oğluna çirkin demişim anlamış sorun orada halbuki çok uysal bir şekilde söylemiştim

Haklısınız hep gülüp geçmeyi tercih ettim problem çıkmasın diye ama büyüdü bu şekilde. Yukarıdaki konu da alındığı şey benim oğlunu kilolu beğenmiyor olduğum konu. Yani oğluna kilo versin dedim diye oğluna çirkin demişim anlamış sorun orada halbuki çok uysal bir şekilde söylemiştim

Boşverin hiç takılmayın gereksiz bir alınganlık:D ama arkadaşların dediği gibi her zaman bir mesafe olmalı saygı ve sevgi çerçevesinde yüz-göz olunması benim pek hoşuma gitmeyen bir durum.. siz o fırsatı verdikçe o sizin çocuğunuzun isminde bile hak görür kendinde .. hoş ben her zaman derin isim 9 ay karnında taşıyan annenin hakkıdır diye nasıl müdahale edilebilir kendilerinde hak gorebilir onu hiç anlamayacağım:(

Sizde hatalısınız yok nişanlım böyle seviyor bu laflara ne gerek var. Bende böyle laflardan hoşlanmam.
Fazla samimiyet iyi değil siz o sınırı aşmışsınız.
Kadınında size dediği bişey yok yani abartacak.

Günaydııın artık aranıza tam anlamıyla katıldığımı düşünüyorum hanımlar artık benim de kv derdim var :halay:

Nişanlıyım, salı günü kv geldi oğluşunun evine gittim hoşgeldine doğum günüydü bir de pasta hediye götürdüm.

Hergün arardı kv beni, kızı yok kızım yerine koyuyorum seni falan derdi hiç sürtüşmemiz de olmamıştı bir senedir birbirimizin yanında rahat davranırız ağrım olsa uzansam ayıplamaz hiç, yat dinlen kızım der.

Salı günü oturuyorduk (nişanlım, kv, ben) kv bana yazın çok bronzlaşmışsınız bu yaz böyle yapmayın, kilo alın falan diye hadsiz hadsiz konuşmaya başladı bende "Anne nişanlım böyle istiyor" dedim, nişanlım da onayladı sustu kv.

Sonra Nişanlıma "kilon çok iyi oğlum al daha kilo dedi" nişanlım da göbek yaptı bildiğiniz ayağı kırılmıştı geçen sene 2 ay yattı veremedi kiloları, bende döndüm: "Anne damatlık giyecek eylülde ne kilo alması hem çok sağlıksız, ben her haliyle çok seviyorum ama zayıflaması lazım düğün için" dedim veeeeee kv alınmış :olamaz::KK54::skandal:

Dün de nişanlım eski fotoğraflarından birin paylaşmış altına "her halinle yakışıklısın oğluşum" yazmış, nişanlım da "Annemin yanında öyle söylemeseydin keşke alındı" dedi. 2 gündür kv aramadı da hiç normalde 50 kere araması lazımdı, bende aramıyorum.

Şimdi bana bir şey söylemedi kv ama aramıyor, o aramıyor diye bende aramıyorum sizce bir şey olmamış gibi "hayırlı cumalar" dileyeyim mi? Yoksa daha çok tepeme çıkar mı bdv sayesinde kv'ye su götürsem düşünüyorum artık :KK53:

Ekleme: Arkadaşlar kv her şeye karışmayı çok seviyor, belki tek çocuğu için böyle ama mesela dışarıya çıkıyoruz arayıp "çok para harcamayın,alkol almayın"; ev eşyası bakıyoruz "bu renk olsun, storların 3 parça olsun"; kilo veriyorum "kilo al kemiklerin sayılıyor" bu gibi cümleleri olduğu için o cevabı verdim. Kötü gelin olsaydım daha önce ağır bir tepki verirdim sanırım

4,5 yıllık evliyim daha kayınvalidemin yanında uzanmadım hastaysam otururum evde ne gerek var bu kadar yüz göz olmaya karışıyo yazmışsın e sen fırsat vermişsin onun eline

Gereksiz alınganlık olmuş ;kv herşeye karışan art niyetli biri olsaydı onun karşısında bacaklarınızı uzatıp ta yatamazdınız buna müsade etmezdi ayrıca daha nişanlıyken bu kadar rahatlık ta aklıma takıldı...
Benimde bir oğlum var oğlumuza dönüpte azıcık kilo al be oğlum da diyemiyeceksek vay halimize

Gereksiz alınganlık olmuş ;kv herşeye karışan art niyetli biri olsaydı onun karşısında bacaklarınızı uzatıp ta yatamazdınız buna müsade etmezdi ayrıca daha nişanlıyken bu kadar rahatlık ta aklıma takıldı...
Benimde bir oğlum var oğlumuza dönüpte azıcık kilo al be oğlum da diyemiyeceksek vay halimize
Adam göbekli zaten 1.78 boya 95 kilo olan adama “kilo al az daha” demek normalse bilemeyeceğim tabi. E bi de evlenip adamla aynı yatak girecek olan benim fiziğine karışılacaksa bence bu benim hakkım olmalı

bu anlattiklarinizdan yola cikarak kv adayinizin art niyetli bir insan oldugunu dusunmuyorum .. sizde asiri bi rahatlik sezdim ama neyse yorumum bu kadar ;)

Siz de her lafına karşılık vermişsinşz.bazen "öyle"deyip geçmeyi de bilmek gerek.sizi gün içinde 50 kereaaayan kadını arasam mı diye düşünüyorsunuz ,arayın tabiki de.bunda uzatılacak bir şeu yok .

Bu kadarı gereksiz samimiyet. Kv ile konuşacak ne buldunuz 50 kez arıyor yazmışsın. Ben sanırım en son 4 ay önce aradım hastaydı,geçmiş olsun demek için.

50 kere konuşmayın.samimi olunca insanlar rahat konuşuyor.sizde rahatsınız kv hanım da.sizin dediğiniz de alınacak ne olduğunu ben anlamadım.sizi kızı gibi görüyorsa niye alındı.ben anneme desem bu tarz şeyleri
Güler geçerdi canım annem.valla bırakın herşey olduğu gibi olsun.aşırı dikkat ederek nereye kadar

yani sende. sanki kilo al deyince hemen alınıyor. he tamam desen bişey mi olurdu

Back