- 13 Ocak 2015
- 185
- 227
- 53
- 30
- Konu Sahibi mavilimonata
Gereksiz yüz göz olmuşsunuz.Yanında yatıyorum rahatım demişsin ama o rahatlık değil aradaki mesafeyi yok etmek.Bence daha mesafeli davran resmiyet iyidir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reçete:BDV den uzun bir süre uzak dur.Günaydııın artık aranıza tam anlamıyla katıldığımı düşünüyorum hanımlar artık benim de kv derdim var
Nişanlıyım, salı günü kv geldi oğluşunun evine gittim hoşgeldine doğum günüydü bir de pasta hediye götürdüm.
Hergün arardı kv beni, kızı yok kızım yerine koyuyorum seni falan derdi hiç sürtüşmemiz de olmamıştı bir senedir birbirimizin yanında rahat davranırız ağrım olsa uzansam ayıplamaz hiç, yat dinlen kızım der.
Salı günü oturuyorduk (nişanlım, kv, ben) kv bana yazın çok bronzlaşmışsınız bu yaz böyle yapmayın, kilo alın falan diye hadsiz hadsiz konuşmaya başladı bende "Anne nişanlım böyle istiyor" dedim, nişanlım da onayladı sustu kv.
Sonra Nişanlıma "kilon çok iyi oğlum al daha kilo dedi" nişanlım da göbek yaptı bildiğiniz ayağı kırılmıştı geçen sene 2 ay yattı veremedi kiloları, bende döndüm: "Anne damatlık giyecek eylülde ne kilo alması hem çok sağlıksız, ben her haliyle çok seviyorum ama zayıflaması lazım düğün için" dedim veeeeee kv alınmış
Dün de nişanlım eski fotoğraflarından birin paylaşmış altına "her halinle yakışıklısın oğluşum" yazmış, nişanlım da "Annemin yanında öyle söylemeseydin keşke alındı" dedi. 2 gündür kv aramadı da hiç normalde 50 kere araması lazımdı, bende aramıyorum.
Nişanlıma da böyle olacaksa mesafe iyidir dedim, haklısın dedi.
Şimdi bana bir şey söylemedi kv ama aramıyor, o aramıyor diye bende aramıyorum sizce bir şey olmamış gibi "hayırlı cumalar" dileyeyim mi? Yoksa daha çok tepeme çıkar mı bdv sayesinde kv'ye su götürsem düşünüyorum artık
Kendim istediğim için bronzlaşıyorum tabii ki fakat kv her şey hakkında yorum yapmayı çok seviyor, mesela beyaz eşyayı gri istiyorum, temizlenmez almayın diyor banyo fayanslarını koyu renk istiyorum açık olsun diyip duşa kabinin yerine kadar karar veriyor. Bende artık polemik yaşamamak için nişanlımın üzerine atıyorum topu oğlunun istediklerine karışmıyor çünkü.Kayın valide anne değildir fakat anneye gösterilen saygıyı nişanlınızın annesi de hakkediyor emin olun. Dün tanıdığınız adam için renginizi değiştiriyorsunuz, bırakın annesi de kilosu hakkında yorum yapsın. Size kötü birşey dememiş konu sahibi, büyükler alıngan da olabilir, alttan alacak bir durum yok, siz küslük çıkarmayın yeter, normal davranın, şimdi davrandığınızn tam tersi.
bu kadar samımıyete ne gerek var kı?? daha evlı bıle degılsınız her gun aramalar konusmalar yok dogum gunu kutlamalar hıc ugrasmam samımıyetıde sevmem gereksız bırsey ...Günaydııın artık aranıza tam anlamıyla katıldığımı düşünüyorum hanımlar artık benim de kv derdim var
Nişanlıyım, salı günü kv geldi oğluşunun evine gittim hoşgeldine doğum günüydü bir de pasta hediye götürdüm.
Hergün arardı kv beni, kızı yok kızım yerine koyuyorum seni falan derdi hiç sürtüşmemiz de olmamıştı bir senedir birbirimizin yanında rahat davranırız ağrım olsa uzansam ayıplamaz hiç, yat dinlen kızım der.
Salı günü oturuyorduk (nişanlım, kv, ben) kv bana yazın çok bronzlaşmışsınız bu yaz böyle yapmayın, kilo alın falan diye hadsiz hadsiz konuşmaya başladı bende "Anne nişanlım böyle istiyor" dedim, nişanlım da onayladı sustu kv.
Sonra Nişanlıma "kilon çok iyi oğlum al daha kilo dedi" nişanlım da göbek yaptı bildiğiniz ayağı kırılmıştı geçen sene 2 ay yattı veremedi kiloları, bende döndüm: "Anne damatlık giyecek eylülde ne kilo alması hem çok sağlıksız, ben her haliyle çok seviyorum ama zayıflaması lazım düğün için" dedim veeeeee kv alınmış
Dün de nişanlım eski fotoğraflarından birin paylaşmış altına "her halinle yakışıklısın oğluşum" yazmış, nişanlım da "Annemin yanında öyle söylemeseydin keşke alındı" dedi. 2 gündür kv aramadı da hiç normalde 50 kere araması lazımdı, bende aramıyorum.
Şimdi bana bir şey söylemedi kv ama aramıyor, o aramıyor diye bende aramıyorum sizce bir şey olmamış gibi "hayırlı cumalar" dileyeyim mi? Yoksa daha çok tepeme çıkar mı bdv sayesinde kv'ye su götürsem düşünüyorum artık
Bu hikaye de tam buraya yakışırdı. .Günaydııın artık aranıza tam anlamıyla katıldığımı düşünüyorum hanımlar artık benim de kv derdim var
Bana da diyor kilo al diye.. O da düşünse keşke benim alınabileceğimiBenim ki kendisi diyor oğlum kilo ver diye, malum düğünden sonra alınan kilolar Bana bi şey demiyor alınırım diye
Rahatsız edici bir zayıflığınız yoksa alınmaya gerek yok, bazıları bunu iltifat kabul ediyor hatta. Küslük gerektiren bir durumda yok, o aramıyorsa sen ara bi şey olmamış gibi. Ama Allah aşkına o her gün arama nedir öyle, seyrekleşsin bu aramalar kendiliğinden, soğukluk da girmeden. Daha nişanlısınız hiç gerek yok böyle samimi olmaya, ilerde daha fazlasını bekleyecektir. Oğlu arasın her gün ama siz mesafe koyun biraz, tecrübe konuşuyor.Bana da diyor kilo al diye.. O da düşünse keşke benim alınabileceğimi
Evet burda takılmak etkiliyor kesinlikle :) Benim şuan kv ile sorunum yok ama haz duyuyorum okumaktan bunları nedense. Benim nişanlılık döneminden kaynaklı alınganlıklarım var sadece, kızına bizim düğünde 2 tane pahalı elbise almasına rağmen bana bir bindallı dahi kiralamayışları, nişan elbisemi nikah elbisemi kuaför paramı kendim verişim, kafasına göre bana hiç sormadan dümdüz bir kaç bilezik alıp (durumu elverdiği halde) geçiştirmesi ve heveslerimi kursağımda bırakışları, işte bunları hiç unutmuyorum sevgili kv ciğim. Oğlunu çok seviyorum iyi ki doğurmuşsun onu ve iyi ki huylarını babasından almış :))Kv ye nasil parlasam diye dusunmus durmussunuz. Herseye cevabiniz var. Bunu bdv de takilmana veriyorum. Ama her kv gelin iliskisi kotu olcak diye birsy Yok. Ogluna soylemis kilo problemini. Senlik birsey yok cevap vermesen de olurmus. kv alinmakta gayet hakli!!
İyi de banyonuza karışıyor nerden biliyor yaptıracağınızı? Her şeyinizi neden söylüyorsunuz? Ben kaç yıllık gelinim kayınvalidemin yanında uzanamam, hiç umru bile olmaz ama yarın lafı geçti mi söyler bilemeyiz, her şeyi çok çabuk yoketmişsiniz. Ben kayınvalidenizin söylediklerinde de bir sorun görmedim zaten, siz çok iç içesiniz. Ve boşuna takmışsınız.Hayır tabii ki, çoğu şeyler onun istediği gibi olsun istiyor o yüzden bende polemiğe girmektense oğlun öyle söyledi, istedi diyip geçiyorum. Mesela oturacağımız evin banyosunu yaptırıcaz, banyonun şekline bile karışmak istiyor o yüzden bu tutumu sergiliyorum bende.