• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varan 1 KV

Gereksiz yüz göz olmuşsunuz.Yanında yatıyorum rahatım demişsin ama o rahatlık değil aradaki mesafeyi yok etmek.Bence daha mesafeli davran resmiyet iyidir.

Dediğinizde birşey yok ama söyleyiş tarzınız alınmasına neden olmuş olabilir. Ayrıca siz nişanlınız olduğu için o da annesi olduğu için karışıyor sis karışınca sorun yok anne söyleyince mi sorun var. Ayrıca büyüğü araması için bekletseniz yakında kronik bir kv sorununuz olur buradaki olaylara çok da takılı kalmayın derim, neden aranız kötü olsun ki.

Ay yeni yetme kızlar için doğurduğu çocuğa kilo al da diyemiycek artık anneler. Tamam kimse kendini ezdirmesin de hadsizliği de lüzum yok sizlik bi şey dememiş kadın her lafa atlamayın evlilikten sonra öyle prenses gibi yürümüyor işler. Sonra üzülürsünüz

vıcık vıcık ilişki iyi değildir
mesafe en güzelidir
gördüğünüzde eskisi gibi davranın ama o arasın siz de onu arayın üstüne gitmeyin daha çok nazlanır

Valla kusura bakmayın konu sahibi ama abartmışsınız. Tamam yeri geldiğinde insan belli bir tavır koyar kendini ezdirmez ama sizinki olmamış. Daha nişanlıyken bu kadar samimiyet fazla ve gereksiz. Ayrıca gelin ata binmiş ya nasip demiş. Daha adamla evlenmeden nedir bu tavırlar? Sizi ilgilendiren şeylere kv yi karıştırmayın sınırınızı çizin. Ama çok afedersiniz ota b*kada carlamayın. O kadın nişanlınızın annesi bunu unutmayın. Kv ile sidik yarışına girmeyin. Saygılı olun mesafenizi koruyun. Anne oğul arasında ki diyaloğa sizi etkileyecek bir durum olmadığı sürece müdahil olmayın ne şimdi ne de evlendikten sonra. Aksi takdirde yarın birgün nişanlınızın gözüne batmaya başlar bu durum siz zararlı çıkarsınız.

ne var bunda alıncak, fazla samimiyetten olmuş bence. her gün ne diye arıyodun zaten ne konuşuyodunuz çok sıkıcı değilmi. bu bahaneyle aramaları kesersiniz biraz mesafe

Günaydııın artık aranıza tam anlamıyla katıldığımı düşünüyorum hanımlar artık benim de kv derdim var :halay:

Nişanlıyım, salı günü kv geldi oğluşunun evine gittim hoşgeldine doğum günüydü bir de pasta hediye götürdüm.

Hergün arardı kv beni, kızı yok kızım yerine koyuyorum seni falan derdi hiç sürtüşmemiz de olmamıştı bir senedir birbirimizin yanında rahat davranırız ağrım olsa uzansam ayıplamaz hiç, yat dinlen kızım der.

Salı günü oturuyorduk (nişanlım, kv, ben) kv bana yazın çok bronzlaşmışsınız bu yaz böyle yapmayın, kilo alın falan diye hadsiz hadsiz konuşmaya başladı bende "Anne nişanlım böyle istiyor" dedim, nişanlım da onayladı sustu kv.

Sonra Nişanlıma "kilon çok iyi oğlum al daha kilo dedi" nişanlım da göbek yaptı bildiğiniz ayağı kırılmıştı geçen sene 2 ay yattı veremedi kiloları, bende döndüm: "Anne damatlık giyecek eylülde ne kilo alması hem çok sağlıksız, ben her haliyle çok seviyorum ama zayıflaması lazım düğün için" dedim veeeeee kv alınmış :olamaz::KK54::skandal:

Dün de nişanlım eski fotoğraflarından birin paylaşmış altına "her halinle yakışıklısın oğluşum" yazmış, nişanlım da "Annemin yanında öyle söylemeseydin keşke alındı" dedi. 2 gündür kv aramadı da hiç normalde 50 kere araması lazımdı, bende aramıyorum.

Nişanlıma da böyle olacaksa mesafe iyidir dedim, haklısın dedi.

Şimdi bana bir şey söylemedi kv ama aramıyor, o aramıyor diye bende aramıyorum sizce bir şey olmamış gibi "hayırlı cumalar" dileyeyim mi? Yoksa daha çok tepeme çıkar mı bdv sayesinde kv'ye su götürsem düşünüyorum artık :KK53:
Reçete:BDV den uzun bir süre uzak dur.:işsiz::işsiz::işsiz:

Kayın valide anne değildir fakat anneye gösterilen saygıyı nişanlınızın annesi de hakkediyor emin olun. Dün tanıdığınız adam için renginizi değiştiriyorsunuz, bırakın annesi de kilosu hakkında yorum yapsın. Size kötü birşey dememiş konu sahibi, büyükler alıngan da olabilir, alttan alacak bir durum yok, siz küslük çıkarmayın yeter, normal davranın, şimdi davrandığınızn tam tersi.

Kayın valide anne değildir fakat anneye gösterilen saygıyı nişanlınızın annesi de hakkediyor emin olun. Dün tanıdığınız adam için renginizi değiştiriyorsunuz, bırakın annesi de kilosu hakkında yorum yapsın. Size kötü birşey dememiş konu sahibi, büyükler alıngan da olabilir, alttan alacak bir durum yok, siz küslük çıkarmayın yeter, normal davranın, şimdi davrandığınızn tam tersi.
Kendim istediğim için bronzlaşıyorum tabii ki fakat kv her şey hakkında yorum yapmayı çok seviyor, mesela beyaz eşyayı gri istiyorum, temizlenmez almayın diyor banyo fayanslarını koyu renk istiyorum açık olsun diyip duşa kabinin yerine kadar karar veriyor. Bende artık polemik yaşamamak için nişanlımın üzerine atıyorum topu oğlunun istediklerine karışmıyor çünkü.

Günaydııın artık aranıza tam anlamıyla katıldığımı düşünüyorum hanımlar artık benim de kv derdim var :halay:

Nişanlıyım, salı günü kv geldi oğluşunun evine gittim hoşgeldine doğum günüydü bir de pasta hediye götürdüm.

Hergün arardı kv beni, kızı yok kızım yerine koyuyorum seni falan derdi hiç sürtüşmemiz de olmamıştı bir senedir birbirimizin yanında rahat davranırız ağrım olsa uzansam ayıplamaz hiç, yat dinlen kızım der.

Salı günü oturuyorduk (nişanlım, kv, ben) kv bana yazın çok bronzlaşmışsınız bu yaz böyle yapmayın, kilo alın falan diye hadsiz hadsiz konuşmaya başladı bende "Anne nişanlım böyle istiyor" dedim, nişanlım da onayladı sustu kv.

Sonra Nişanlıma "kilon çok iyi oğlum al daha kilo dedi" nişanlım da göbek yaptı bildiğiniz ayağı kırılmıştı geçen sene 2 ay yattı veremedi kiloları, bende döndüm: "Anne damatlık giyecek eylülde ne kilo alması hem çok sağlıksız, ben her haliyle çok seviyorum ama zayıflaması lazım düğün için" dedim veeeeee kv alınmış :olamaz::KK54::skandal:

Dün de nişanlım eski fotoğraflarından birin paylaşmış altına "her halinle yakışıklısın oğluşum" yazmış, nişanlım da "Annemin yanında öyle söylemeseydin keşke alındı" dedi. 2 gündür kv aramadı da hiç normalde 50 kere araması lazımdı, bende aramıyorum.

Şimdi bana bir şey söylemedi kv ama aramıyor, o aramıyor diye bende aramıyorum sizce bir şey olmamış gibi "hayırlı cumalar" dileyeyim mi? Yoksa daha çok tepeme çıkar mı bdv sayesinde kv'ye su götürsem düşünüyorum artık :KK53:
bu kadar samımıyete ne gerek var kı?? daha evlı bıle degılsınız her gun aramalar konusmalar yok dogum gunu kutlamalar hıc ugrasmam samımıyetıde sevmem gereksız bırsey ...

Bu hikaye de tam buraya yakışırdı. .

Çinli Gelin Kaynana Hikayesi:

Kaynanasıyla geçinemeyen gelinin hayret verici intikamı ve gelişen akıl almaz hikayesi!

Uzun yıllar önce Çin’de LiLi adlı bir kız evlenip, aynı evde kocası ve kaynanasıyla birlikte yaşamaya başlar. Lakin kısa süre sonra kayınvalidesiyle geçinmenin çok zor olduğunu anlar. İkisinin kişiliği tamamen farklıdır, bu da onların sık sık kavga edip tartışmalarına yol açar. Bu Çin geleneklerine göre hoş bir davranış değildir ve çevrenin tepkisine yol açar.

Birkaç ay sonra bitmez tükenmez gelin kaynana kavgalarından, ev, kendisi ve annesiyle karısı arasında kalan eşi için cehennem haline gelmiştir.

Artık bir şey yapmak gerektiğine inanan genç kız doğruca babasının eski arkadaşı olan aktara koşar ve derdini anlatır.

Yaşlı adam ona bitkilerden yaptığı terkip hazırlar ve bunu 3 ay boyunca her gün azar azar kaynanası için yaptıgı yemeklere koymasını söyler.

Zehir az az verilecek, böylece onu, gelininin öldürdüğü belli olmayacaktır. Yaşlı adam genç kıza kimsenin ve eşinin şüphelenmemesi için kaynanasına çok iyi davranmasını, ona en güzel yemekleri yapmasını, her zamankinden daha büyük bir ilgi göstermesini söyler.

Sevinç içinde eve dönen LiLi yaşlı adamın dediklerini aynen uygular. Her gün en güzel yemekleri yapar ve kaynanasının tabağına azar azar zehiri damlatır. Kimseler şüphelenmesin diye de ona çok iyi davranır.

Bir süre sonra kayınvalidesi de çok değişmiştir ve gelinine kendi kızı gibi davranmaya başlar. Evde artık barış rüzgarları esiyordur.

Genç kız kendisini ağır bir yük altında hisseder. Yaptıklarından pişman vaziyette aktarın yolunu tutar ve yaşlı adama, şimdiye kadar kaynanasına verdiği zehirleri onun kanından temizleyecek bir iksir için yalvarır. Kayınvalidesinin artık ölmesini istememektedir. Yaşlı adam karşısında gözyaşlarını tutamadan konuşup duran Li Li’ ye bakar ve kahkahalarla gülmeye başlar.

Ardından der ki:

“Sevgili Li Li! Sana verdiklerim sadece vitaminlerdi. Olsa olsa kayınvalideni daha da güçlendirdin, hepsi bundan ibaret. Gerçek zehir ise senin beyninde olandı. Sen ona iyi davrandıkça o da sevgiye yöneldi.Böylece siz gerçek ana kız oldunuz!”

Kıssadan hisse:Eski bir Çin atasözü”GÜL VEREN ELDE GÜLKOKUSU KALIR

Benim ki kendisi diyor oğlum kilo ver diye, malum düğünden sonra alınan kilolar :KK48: Bana bi şey demiyor alınırım diye :KK49:

Ortada kötü bir laf yok ki güneşte çok yanmıştınız demiş yanii ayrıca göbeği varsa neden kilo al desin ki hem kilon iyi dedi diyorsunuz hem de kilo al dedi diyorsunuz illa o dedi diye kilo alacak değilsiniz size çirkin demiş olmuyor yanii zaten ama sizin o şekilde karışık vermeniz hiç hoş olmamış bu kayınvalideler hiçbirşey diyemeyecek mi Allah aşkına yani sizi küçük düşürecek birşey söyler hakaret eder kıracak birşey der anlarım hemen ne var kızmaya bunda. ''Hadsiz'' ne demek yahu hadsizlik olan birşey göremedim biraz daha anlaşyışlı olun sonra nasıl anlaşacaksınız öküz altında buzağı arıyorsunuz aynı şeyi kendi anneniz dese ve eşiniz hadsiz dese ne düşünürsünüz?

Kv ye nasil parlasam diye dusunmus durmussunuz. Herseye cevabiniz var. Bunu bdv de takilmana veriyorum. Ama her kv gelin iliskisi kotu olcak diye birsy Yok. Ogluna soylemis kilo problemini. Senlik birsey yok cevap vermesen de olurmus. kv alinmakta gayet hakli!!

Bana da diyor kilo al diye.. O da düşünse keşke benim alınabileceğimi :işsiz:
Rahatsız edici bir zayıflığınız yoksa alınmaya gerek yok, bazıları bunu iltifat kabul ediyor hatta. Küslük gerektiren bir durumda yok, o aramıyorsa sen ara bi şey olmamış gibi. Ama Allah aşkına o her gün arama nedir öyle, seyrekleşsin bu aramalar kendiliğinden, soğukluk da girmeden. Daha nişanlısınız hiç gerek yok böyle samimi olmaya, ilerde daha fazlasını bekleyecektir. Oğlu arasın her gün ama siz mesafe koyun biraz, tecrübe konuşuyor.

Kv ye nasil parlasam diye dusunmus durmussunuz. Herseye cevabiniz var. Bunu bdv de takilmana veriyorum. Ama her kv gelin iliskisi kotu olcak diye birsy Yok. Ogluna soylemis kilo problemini. Senlik birsey yok cevap vermesen de olurmus. kv alinmakta gayet hakli!!
Evet burda takılmak etkiliyor kesinlikle :) Benim şuan kv ile sorunum yok ama haz duyuyorum okumaktan bunları nedense. Benim nişanlılık döneminden kaynaklı alınganlıklarım var sadece, kızına bizim düğünde 2 tane pahalı elbise almasına rağmen bana bir bindallı dahi kiralamayışları, nişan elbisemi nikah elbisemi kuaför paramı kendim verişim, kafasına göre bana hiç sormadan dümdüz bir kaç bilezik alıp (durumu elverdiği halde) geçiştirmesi ve heveslerimi kursağımda bırakışları, işte bunları hiç unutmuyorum sevgili kv ciğim. Oğlunu çok seviyorum iyi ki doğurmuşsun onu ve iyi ki huylarını babasından almış :))

mesafe koymak için geç kalmışsınız.
her gün 50 kere araşıp konuşmak ne kadar gereksiz, durum böyle olunca ikinizinde alınması saçma. bu kadar sık görüşülünce söylenmeyecek şeylerinde söylenmeye başlaması normal.
sorunuza gelince her cuma arayıp kutluyor idiyseniz arayın rutini bozmayın.

Hayır tabii ki, çoğu şeyler onun istediği gibi olsun istiyor o yüzden bende polemiğe girmektense oğlun öyle söyledi, istedi diyip geçiyorum. Mesela oturacağımız evin banyosunu yaptırıcaz, banyonun şekline bile karışmak istiyor o yüzden bu tutumu sergiliyorum bende.
İyi de banyonuza karışıyor nerden biliyor yaptıracağınızı? Her şeyinizi neden söylüyorsunuz? Ben kaç yıllık gelinim kayınvalidemin yanında uzanamam, hiç umru bile olmaz ama yarın lafı geçti mi söyler bilemeyiz, her şeyi çok çabuk yoketmişsiniz. Ben kayınvalidenizin söylediklerinde de bir sorun görmedim zaten, siz çok iç içesiniz. Ve boşuna takmışsınız.
Günde 50 kere aramak nedir arkadaş? Annem beni o kadar arasa yeter derim.

Back