• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varan 1 KV

İlginç. Benim kv ile aramda uçurum şeklinde mesafe vardır. Ama oğlunun o gelmeden önce gelen bir göbeği var ve göbeği hakkında istediğimi derim. Alınacak başka bir şey bulnamamış buna alınmış.

Gereğinden fazla samimi olmussunuz. Sonuçları da böyle çıkar ortaya. Senin dediğinde birşey yok ama söyleme tarzın nasıldı bilemiyorum. Kv de abartmış ama dediğim gibi sen nasıl bir üslupla söyledin.
Bana göre taaa eylülde olacak düğün öncesi böyle hergun aramalar vs.. gereksiz. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.

Kilo alin kilo verin vs.. diyebilir anneler babalar bunda birsey yok ..hemen cevabi yapistirman gerekmiyor senin de.

Kv ye gelince ; o da alinmaya yer aramis.

O alingan sen hemen cevap veren yapidasiniz.

Fazla icli disli olmayin.
Hergun niye arasiyorsunuz ?
Biraz mesafe iyidir

Allah başka dert vermesin.
Ben biraz iğneleme içeren normal bir diyalog gördüm.
Rutin iletişiminize devam etmemenizi gerektirecek bir şey yok, sonra böyle saçma şeyler büyüyor, soğukluklar yaratıyor.

mesafe her zaman iyidir

ayrıca izin verinde anneler çocuklarının kilosu hakkında ufak yorumlar bari yapabilsinler,abartmayın

kadının size bir kötülüğü yokmuş,art niyetli bir tip de olmadığı belli yoksa bunu zaten belirtirdiniz oğlum kilo al-ver dedi diye çatt diye cevap yapıştırmak size yakışmamış bence tavrınız yanlış

Birde ogluna ister kilo al der ister alma der onlar siz olmadan once de ana oguldu.

insan şu devirde oğlu olmasına korkuyor ya,oğluma azıcık kilo al bile diyemeyeceksem gelinim lafmı ağzıma tıkyacaksa ne diyeyim daha,yazık

yani boyle konusurken kadin aslinda cokta elestirmek icin soylememis, buyuklerimiz bronzlugu cok sevmez bu gayet normal. desin, oyle her lafa pat cevap verme geregi hissetmen biraz gereksiz olmus. o aksam iki kez olmus bu durum, kayinvalideniz de ona biraz alinmis olabilir. buyutmeyin, ben nisanlin (yakinda esin) ile uzun vaadede mutlulugun esinin ailesiyle iyi gecinmekten gectigine cani gonulden inaniyorum.

insan şu devirde oğlu olmasına korkuyor ya,oğluma azıcık kilo al bile diyemeyeceksem gelinim lafmı ağzıma tıkyacaksa ne diyeyim daha,yazık
Bende buradaki bazı gereksiz kv antipatisini görünce çok üzülüyorum ya .. Benimde oğlum var gelin oğluma kilo al dediğimde ağzima lafı tıkarsa diye üzülmüyor değilim:KK70: bazı gelinler çok haklı ama bazıları sırf gelinlik yapayın kv sevilmemeli diye bilakis yapıyor gibi...

Simdi dusundum
Oglum buyumus asik olmus rvlencem demis , ben geline iyi davraniyorum filan
Sonra bir araya geldigimizde ogluma kilo al biraz demisim gelin hanim da benim agzima tikamis lafi
Valla ben sizin kv gibi alinip aramama tribine girmem , direk orda sana ne benim ogluma soyledigim laftan seni ne geriyor derim
Bunun icin de kotu kv olacaksam olayim , durduk yere kasinmissiniz , o adam o kadinin evladi caninin parcasi bu sekilde aralarina giremezsiniz

Siz o bronzlaşma ile ilgili söylediklerine neden "hadsiz" diyorsunuzki ben onu anlamadım.
Asıl boş yere alınan, bilenen sizsiniz gibi geldi bana.
Durduk yere kadına carlamış bozmaya çabalamışsınız o da bozulmuş.
Ne gereksiz samimiyetler...
Arayın kutlayın cumasını.
Sonra da mümkünse seviyenizi koruyun.
Yani
yanında yatmakla,günde 50 defa telde konuşmakla samimi olunmuyor,
yüz göz olunuyor işte ikisi ayrı şey.

Bdv yi okumuşsunuz ama anlamamışsınız bence.
Kayınvalide ne derse lafını ağzına tıkın demek değil iletişim.
Mesafeli, saygıyı bozmadan, kendinizi ezdirmeden bir ilişki kurmanız tavsiye edilir genelde burada...
Ama siz yanında uzanacak kadar yüz göz olmuşsunuz, sonra her şeyime karışıyor diye şikayet ediyorsunuz.
Oğluna söylediği lafa müdahil olmanız ayrı bir saygısızlık zaten...
Nişanlınız annesi biraz kilo al dedi diye oturup kilo ile baklava yiyecek kadar zeka yoksunu mu? Bilmiyor mu sağlıklı olmayı?
Bence kadına karşı gardınızı almış bekleyeceğinize, çuvaldızı kendinize batırıp biraz davranışlarınızı sorgulayın.

Öfffff yapilan yorumlar icimi baydi vallahi yok sen ne giriyosun anne ogul arasina yok lafi agzina sen tikamissin falan filan. Sonucta orasi bi muhabbet ortami annesi yorumunu paylasmis sende kendi yorumunu paylasmissin ne var bunda cok normal bence. Ters algilanicak bisey oldugunu düşünmüyorum. Arti olarak annenin oglunu begenmesindense nisanlisinin begenmesi tabiki daha onemli

Gerçekten Allah başka dert vermesin. Normalde kimsenin derdini küçümsemem ama siz biraz abartmışsınız. Kadın belli ki iyi niyetli biri, arayıp da soruyor ilgileniyor sizinle, siz gereksiz yere laf çarpmışsınız. Cevap verilcek yer vardır, verilmeyecek yer vardır, burada tamamen gereksiz olmuş. Arayın bence arayı soğutmaya gerek yok saçma sebeplerden dolayı.

Kesinlikle ara bir şey yok gibi konuş çok fazla ilişkileri irdelemeyin siz zararlı çıkarsınız annesi fikrini söylemiş sonuçta oğlu siz de alınmayın buna aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz

Back