• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var msnz? Sonu gzel olacak. Sigara ien arkadalarmz Sigaradan soutalm!Haydi

ben de varım
ben daha önce içiyordum ve allah a çok şükür bıraktım
benim gibi herkesin bırakmasını isterim
bırakmak isteyen arkadaşlar önce beyin de bitirmesi gerekir sonra hayatta asla vazgeçemeyeceğiz birşey veya biri üzerine yemin edebilirsiniz örn: bir daha sigara içersem sevgilimin ölüsünü göreyim gibi bir yemin edin ve canınız sigara istediğinde ettiğiniz yemini aklınıza getirin
bu yemin olayının etkili olacağından eminim.... benden tavsiye .....

arkadaşlarım 3 ay oldu sigarayı bırakalı. ama Bugünlerde canım daha doğrusu psikolojik olarak sigara istemeye başladım.Biri ile sigara keyfi yapmayı özlediğimi düşünmeye başladım.Kendimden kokruyorum.ıÇERSEM PıŞMAN OLUCAĞIMA DA EMıNıM GEÇEN BıR ıKı FIRT ÇEKTıM BıRıNDEN.ne olur yardımmmm:)

Benimde sigarayı bırakalı 2.5 ay oldu aklıma bile gelmiyor.Keşke o zıkkım hayatıma hiç girmeseymiş :))

sigara0ee6hi0rm3xs.jpg

nikotin bandı,nikotin sakızı.tiksindirici şeker,küllük koklayarak tiksinme yöntemi olmuyor olmuyor önüme bir kahve gelsin değil tiksinme aşka geliyorum iyice.sigara konusunda iradesizim.aslında ne saçma bildiğin zehir fosur fosur içine çek hele o küllük öğğğk amaa bu kadar sabaha kahvaltı sonrası yakarım bir tane.

kızlar bende 6 seneye yakındır içiyorunm daha önce çok bırakmayı denedim ama kendimi markette buldum resmen delirmiş gibi oldum ama bu sefer karalıyım bırakana kadar pes etmeyeceğim şimdi bırakamasan hafataya tekrar deneyeceğim bugün daha hiç sigara içmedim inşalllah bir daha da hiç içmem
bırakan arkadaşlar ne kadar zaman sonra normale dönüyo bu uyuşmalar falan söylerler mi kafam gözüm dönüyor ama içmicem gitmiycem bakkala

arkadaşlar bende dün bıraktım şimdiden olumlu etkilerini hissediyorum çok güzel birşey kendime yarı güvensizim ama sigaradan çokta iğreniyorum bırakıcam kesin kararlıyım inşallah tamamen kurtulmak istiyorum bu illetten guclubacismile

Nasıl bir batak şey bu bir süredir buralarda geziniyorum herkes kurtulmak istiyor bırakıyor çoğu geri başlıyor dayanamıyor.Bende 3 Ocakta bıraktım 16 gün içmedim sonra bir tane içtim bi gün ertesi gün 6 tane içtim son sigaramı içerken ağzım resmen yandı ve bunu sürdüremiyeceğime karar verdim arkadaşların dediği gibi bunu kafamın bitirdiğini hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur fakat içmek kesinlikle zevk falan vermiyor acı çekiyorum içerken oh içtin rahatladım diyemiyorum asla çok özlemişimde diyemiyorum bir anlık gafletle içtim ama öyle bir noktada hissediyorum ki kendimi daha içemem dolmuş içim 14 yıl içtim günde bir paketi geçmedim ama bu benim zaten doğal sınırımmış sanırım şimdi çok sık hastalanıyorum güçsüz ve keyifsizim sigara içerken felaket kuruntuluyum zaten çok evhamlı bir yapım var yani dayanamayıp içsem sadece ffiziğim değil zihnimde hırpalanıyor.Bırakmaktan başka çarem olmadığını biliyorum Allahım yardımcım olsun sizlerinde arkadaşlar ......................

:delphin::delphin::delphin:biri beni kurtarsıınn ama ben bırakamıyorum kiii yapmadığım kalmadı olmuyor olmuyorrrrrrrmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben :delphin::delphin::delphin:

nikotin bandı,nikotin sakızı.tiksindirici şeker,küllük koklayarak tiksinme yöntemi olmuyor olmuyor önüme bir kahve gelsin değil tiksinme aşka geliyorum iyice.sigara konusunda iradesizim.aslında ne saçma bildiğin zehir fosur fosur içine çek hele o küllük öğğğk amaa bu kadar sabaha kahvaltı sonrası yakarım bir tane.

sen yine kahvaltının üzerine içiyormuşsun canım ben kahvaltı yapmam ve gözümü açar açmaz yakarım büyük bir özlemle hemde mafoldumben öğle yemeğine kadar sayısını bilmmem içtiğimin :delphin:
bırakayım diyorum içmiyorum diyorum olmuyor çok sinirli olup insanları kırıyorum tüm dengem bozuluyor eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni eşimle yemeğe çıkmadan önce sigara içilir yerler seçiyorum yemeği değil de:gitme:ohaoldumsmile eşimde içiyor keş gibiyiz yaaa :bbo:
sanırım burada en tiyarki benim senağlama:utangac::utangac:

mafoldumben arkadaşlar benim de başım bu sigara illeti ile belada 1 paket çıktı 1,5 pakete bırakamıyorum senağlama

SIGARAYI BIRAKTIM 2 AY SONRA BİR TANE İÇEYİM DEDİM devamı geldi,
önemli olan bırakmak değil 1 yıl sonra başlayanlar biliyorum alışkanlıkları değiştirmek gerekir....örn.:strees olunca sıgara içenler her streeste [bırakmış olsalar dahi ]alışkanlıklarını tekrar etme isteği duyarlar ve sıgara hep akıllarında olur akılda olan şeyde terk edilemez.yardım almak gerekir bence

az önce bilgisayarımı ayarladım allen carr ın videosunu izleyeceğim yemek telaşem bi bitsin ay inşallah faydalı olur çok istiyorum bırakmayı. daha önce denemiştim resmen depresyona girmiştim çok mutsuzdum buda ancak 2 gün sürmüştü bakalım izledikten sonra ne olacak.

mafoldumben arkadaşlar benim de başım bu sigara illeti ile belada 1 paket çıktı 1,5 pakete bırakamıyorum senağlama

evet ya gece yarısı uyansamda içiyorum :delphin: bazen iğrenç geliyor ama hala içiyorum yok yok bundan ayrılmak zor ya bir de çevremdeki içmeyen insanlar dalga geçiyorlar nasıl bırakamıyorsun yaa içmezsin olur biter diyorlar bu mümkün değilllllllllllllllll olmuyorrrrrrrr
:umursamaz:eyvahedigeldismilealsanaalsanasmile

Aslında bırakmak Çok basıt Önemlı olan gerÇekten bırakmayı ıstemek.ben fızıken bırakabılıyorum ama pskıkolojık olarak ıÇmek ıstıyorum.10 gÜn dÜr sıgara ıÇmıyordum dÜn gece 2 tane ıÇtım.:(

az önce bilgisayarımı ayarladım allen carr ın videosunu izleyeceğim yemek telaşem bi bitsin ay inşallah faydalı olur çok istiyorum bırakmayı. daha önce denemiştim resmen depresyona girmiştim çok mutsuzdum buda ancak 2 gün sürmüştü bakalım izledikten sonra ne olacak.
merhaba arkdaşım b video yu bende dinlemek istiyorum nasıl bulabilirim? kitabını geçen yıllarda okumuştum ama videosunu dinlemek istiyorum
yardımcı olurmusunuzhihoyyyt

arkadaşlar ben çok istediğim birsey üzerine yemin ederek bıraktım.gerçekten çok etkili oldu.allen carr bende işe yaramadı.bugün 4 gün oldu.çok arıyorum istiyorum ama yeminim buna engel oluyor. üstelikte annem bende kalıyor ve içiyor.ama ben kendimi tutuyorum.

merhaba arkdaşım b video yu bende dinlemek istiyorum nasıl bulabilirim? kitabını geçen yıllarda okumuştum ama videosunu dinlemek istiyorum
yardımcı olurmusunuzhihoyyyt

canım izledim ve 4 gündür içmiyorum googleye yaz allen carr video izle diye orada 'ilginçvideogörüntü 'sitesine gir ben ordan izledim.

sigarayla başı dertte olanlardn biride benim ne yapcam nasıl bırakcam bilmiyorum ama bırakmam gerektiğini çok iyi biliyorum etkilerini hissetmeye başladım daha şimdiden :( :(

Back