• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim sorunum ne?

Ayrıca cidden drama kraliçesi melankolik hatunlar bizler oluyoruz
Geçen adamın biri boşanmış kafede arkadaşıyla oturuyor ister istemez bizim masaya sesleri geliyor
Ben ondan öğreneceğimi öğrendim yoluma bakmak için buna ihtiyacım varmış gibi bir şeyler söyledi
Ve İsviçre kayak tatili planlaması yaptı adam
Yani erkekler bizim gibi duygusal bakmıyor istediklerinde ne onca yıllık emeği ne çoluğu ne çocuğu gözleri görmüyor
Domuz gibi oluyorlar

Ayrıca cidden drama kraliçesi melankolik hatunlar bizler oluyoruz
Geçen adamın biri boşanmış kafede arkadaşıyla oturuyor ister istemez bizim masaya sesleri geliyor
Ben ondan öğreneceğimi öğrendim yoluma bakmak için buna ihtiyacım varmış gibi bir şeyler söyledi
Ve İsviçre kayak tatili planlaması yaptı adam
Yani erkekler bizim gibi duygusal bakmıyor istediklerinde ne onca yıllık emeği ne çoluğu ne çocuğu gözleri görmüyor
Domuz gibi oluyorlar

Ona bakarsan ben de adam alçılı ayakla yatarken piknikten pikniğe koştum. :)
Gezdim, tozdum tatil yaptım ve gerçekten tat aldım bunlardan..
Ama yastığa başıma koyduğumda yine mutsuzdum, aklımda o vardı..

Ve şuan bana da yurt dışı gezi mezi deseler hadi der koşarım.
Kendimi eve kapatıp hayattan elimi eteğimi çekmiyorum.
Ben de bu kötü evlilikten çok şey öğrendim diyorum..
Ama keşke öğrenmeseydim çok güzel duygularım yara aldı be de diyorum..

Öyle domuz gibi de olamam doğrusu :)

Ben şunu bilir şunu söylerim yalan soylenmesini istemiyorsan yalana tesvik etmeyeceksin babam en ufak şeylere bile aşırı tepki gösterdiği için sakladigim olaylar olurdu ama eşime asla söylemedim çünkü bana gereksiz tepki göstermediği için hiçbir zamanda Allah söyletmesin benim esimde sigara icmez bı ara başladı ve senin verdiğin tepkiyi asla vermedim birakicam baslamam korkma dedi ve zaman verdim ve içmiyor şükür ama anlayışlı karsilamayacagimi bilse oda muhakkak yalan söylerdi çok katisiniz gibi geldi banada hakkınızda hayırlısı olsun

Ben şunu bilir şunu söylerim yalan soylenmesini istemiyorsan yalana tesvik etmeyeceksin babam en ufak şeylere bile aşırı tepki gösterdiği için sakladigim olaylar olurdu ama eşime asla söylemedim çünkü bana gereksiz tepki göstermediği için hiçbir zamanda Allah söyletmesin benim esimde sigara icmez bı ara başladı ve senin verdiğin tepkiyi asla vermedim birakicam baslamam korkma dedi ve zaman verdim ve içmiyor şükür ama anlayışlı karsilamayacagimi bilse oda muhakkak yalan söylerdi çok katisiniz gibi geldi banada hakkınızda hayırlısı olsun

Tek derdimiz sigara olaydı :)
Onu aşmak kolaydı..

Hayırlısı olsun. Amin. Teşekkür ederim.

Sürmesini hayırlı bulsam, bize bir inansam sürdürmek mesele değil.

Şuan ben ona bir adım gitsem o bana koşar biliyorum.
Beklediği şey şefkat, biraz yaklaşım..
Artık ayrılık lafı duymamak..

Sorun şu ki biz anlaşamayan iki insanız.
Zorla ittiriyoruz.
Bugün barışsak 3 ay sonra başka bir kavgada aynı noktaya geleceğiz.
Çünkü benim tahammül yerlerde artık.
Aslında kimse kimseyle anlaşamaz illa bir yerlerde tıkanır ,işte o andan sonra başlar asıl iletisim.Hocam bende esimle çok sorun yaşadım ondan nefret ettim ayrılmalara kalktım ama bitiremedim sizi anlayabiliyorum o nedenle.Fakat bir gün dedim ki ya bu adam aslında iyi adam evet bunu cidden dedim kendime.O günden sonra bu cümlenin ona bakış açımının değişmesinin çok etkisi oldu.Bir cok kez kendiaine de dedim sen iyi insansın diye.Ve evliliğim bir düzene girdi.Kavgalar anlamsızlaştı.O boğmak istediğim adam gitti beni mutlu etmeye anlamaya calışan adam geldi.Ve hocam benim eşim buna degerdi.Bunları neden yazdım bende bilmiyorum sadece size Eşim buna deger mi sorusunu kendinize sormanızı ve eger cevabınız evetse biraz yumuşamanızı önermek isterim.

Tek sebebi var oda merhamet. İnsani vicdanları taşıyanlar kendine yapılan kötülükleri birden görmezden gelip merhametine yenik düşebiliyor sonradan gözyaşları sular seller gibi.. Bende herşeyde kendimi suçlarım sanki ben değiştirebilirdim ama yapmadım gibi içim paramparça olur.Sanırım insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük bu.

Aslında kimse kimseyle anlaşamaz illa bir yerlerde tıkanır ,işte o andan sonra başlar asıl iletisim.Hocam bende esimle çok sorun yaşadım ondan nefret ettim ayrılmalara kalktım ama bitiremedim sizi anlayabiliyorum o nedenle.Fakat bir gün dedim ki ya bu adam aslında iyi adam evet bunu cidden dedim kendime.O günden sonra bu cümlenin ona bakış açımının değişmesinin çok etkisi oldu.Bir cok kez kendiaine de dedim sen iyi insansın diye.Ve evliliğim bir düzene girdi.Kavgalar anlamsızlaştı.O boğmak istediğim adam gitti beni mutlu etmeye anlamaya calışan adam geldi.Ve hocam benim eşim buna degerdi.Bunları neden yazdım bende bilmiyorum sadece size Eşim buna deger mi sorusunu kendinize sormanızı ve eger cevabınız evetse biraz yumuşamanızı önermek isterim.

İyi bir insan, iyi bir arkadaş olabilir, iyi bir koca değil..
Bir sürü güzel özelliği olmasaydı bu kadar sürmezdi zaten.
Çünkü başından beri böyle sıkıntılıyız.
Hani sebepler değişiyor ama biz hep kedi köpek.

Eşim için değer mi sorusuna gelince.
Adam için yaptığım tüm fedakarlıklar artık yapamadığım yerde unutuluyorsa
değmiyor demek ki..

Netice de hatalarından ötürü af diledi affedilmeyi bekledi.
Benim kendimi bıraktığım yerde, sindiremiyor.
Çünkü kendi canı yandı..
Yani ben hiç hata yapmayacağım öyle mi?

Üzgünüm ama hayat böyle değil..

Canının yanmasını istemiyorsan yakmayacaksın..

Sevsem de bu ayrıntıları bilerek yaşayan biriyim işte..

Muhtemelen neler neler oldu yanımda kaldı.
Esas bugün kalmalıydı bu sağlık ama yok diyordur tabi..

Aslında olanları aştım gibi..
Yani elbette çok yorgunum ama esasında yeni sorunlara tahammülüm yok.
Zaten hasta haliyle vazgeçme sebebim de ameliyattan bir kaç gün sonra ettiğimiz
başka basit bir kavga oldu.

Patladım.
Bir arkadaşımın annesi 35 yıllık evliliği akraba ziyareti kavgası yüzünden bitirdi
Bayağı olay oldu kimse onlardan beklemiyor işte bunca yıldan sonra boşanılır mı vs.
Hatta bir oğlu annesiyle görüşmüyordu

Neyse bir gün onlara gittim
Kadın dedi ki evliliğin 35 sene boyunca adamın her haltını affettim kaynana kayınpeder çektim kahvehanesini çektim arada bir pavyona gitmelerini çektim
Ömrüm onu affetmekle ve onun kararlarına uymakla geçti
Tam kaynana öldü adamın kahve alışkanlığı bitti çocukları büyüttüm evlenirdim derken adam pat diye kardeşinin oğlunu bizde bir ay kalacak deyip getirdiği için boşanmış

Kadın diyor senelerce gelip gitmeleri bitmezdi tek çocuk ne ki 5 kişilik ailenin bana sormadan gelip 3 ay kalmışlığını bilirim ama o gün dayanamadım diyor
Yani birikmişlikler
Sizinki doğru karar belki ama yanlış zamanlama

Ama arkadaşlara katılıyorum kesinlikle artık bir gün bile evli kalmak istemiyorum diyorsanız hiç beklemeden siz verin mahkemeye
Yok ucundan kıyısında affedeceğim diye düşünüyorsanız hasta zamanı yanında olmak zorundasınız

Son düzenleme:
Bir arkadaşımın annesi 35 yıllık evliliği akraba ziyareti kavgası yüzünden bitirdi
Bayağı olay oldu kimse onlardan beklemiyor işte bunca yıldan sonra boşanılır mı vs.
Hatta bir oğlu annesiyle görüşmüyordu
Neyse bir gün onlara gittim
Kadın dedi ki evliliğin 35 sene boyunca adamın her haltını affettim kaynana kayınpeder çektim kahvehanesini çektim arada bir pavyona gitmelerini çektim
Ömrüm her şeyin onu affetmekle ve kararlarına uymakla geçti
Tam kaynana öldü adamın kahve alışkanlığı bitti çocukları büyüttüm evlenirdim derken adam pat diye kardeşinin oğlunu bizde bir ay kalacak deyip getirdiği için boşanmış

Kadın diyor senelerce gelip gitmeleri bitmezdi tek çocuk ne ki 5 kişilik ailenin bana sormadan gelip 3 ay kalmışlığını bilirim ama o gün dayanamadım diyor
Yani birikmişlikler
Sizinki doğru karar belki ama yanlış zamanlama

Ama arkadaşlara katılıyorum kesinlikle artık bir gün bile evli kalmak istemiyorum diyorsanız hiç beklemeden siz verin mahkemeye
Yok ucundan kıyısında affedeceğim diye düşünüyorsanız hasta zamanı yanında olmak zorundasınız

Bu kadını benden iyi kimse anlayamaz sanırım.
Sarılasım geldi :)

Belli ki güzel,, büyük de bir sevgi varmıs ikinizde de.Bazı seyler bitebiliyor (ikinizde de hala var gbi görünüyor ama kabullenemeyeceğiniz seyler var gbi hissettim) Anlasamıyoruz diyorsunuz ya ne oluyor peki, nasıl oluyor da anlasamıyorsunuz? Tamamen tecrübesiz bir insan olarak soruyorum bunu merakımdan belki. En basından herseyi düzeltmeyi deneyemez misiniz ?Sizce değmez mi ?

Belli ki güzel,, büyük de bir sevgi varmıs ikinizde de.Bazı seyler bitebiliyor (ikinizde de hala var gbi görünüyor ama kabullenemeyeceğiniz seyler var gbi hissettim) Anlasamıyoruz diyorsunuz ya ne oluyor peki, nasıl oluyor da anlasamıyorsunuz? Tamamen tecrübesiz bir insan olarak soruyorum bunu merakımdan belki. En basından herseyi düzeltmeyi deneyemez misiniz ?Sizce değmez mi ?

En önem verdiğim şey dürüstlük..
Evliliğimdeki en büyük sorunum da bu..
Yalan, kumar, bir dünya borç gibi sıkıntılar yaşadım güvenim yerle bir oldu.
Artık ağzından çıkan her şeyi acaba diye dinliyorum.
Sırtımı huzurla yaslayamıyorum.
Bu soru işaretleri ile basit kavgalarda büyük tepkilerim oluyor.
Alttan alamadığımızda da işte bu noktaya varıyoruz.

O en başından başlamak istediğinde ben temiz sayfa açamadım.
Unutması kolay şeyler değil çünkü.

Muhtemelen şimdi de o benim ona bu yaptığımı unutmaz artık :)

Allah kalbinize ferahlık versin.. Bunca yıldır duzelemeyen evlilik, bundan sonra düzelir mi bilemedim. Ayrilsanizda eşinize olan sevginiz baki kalacak gibi, bu durum sizi zorlasa da atlatabileceginizi dusunuyorum. Severek ayrilmak cok zor olsa gerek birde aliskanlik var tabi. Ama bir evlilikte sevgiden daha önemlisi SAYGI değil mi? Saygı kaybedildi ise yeniden bulunabilir mi? Yorumlarinizdan hatırlıyorum sizi.. Güçlü, akıllı kadınsiniz vede merhametli. Bazı evlilikler var böyle çevremde; ne seninle ne sensiz modundalar.. Ama bir kere geldiğimiz bu dünyada evlilik yaptiysak mutlu, huzurlu bir evi, es olacak kişinin bize saygı göstermesini haketmiyormuyuz? evlilik; hayati zorlastirmak yerine kolaylastirmali.. Bilemedim. En mutlu olacağıniz kararı vermenizi dilerim.

En önem verdiğim şey dürüstlük..
Evliliğimdeki en büyük sorunum da bu..
Yalan, kumar, bir dünya borç gibi sıkıntılar yaşadım güvenim yerle bir oldu.
Artık ağzından çıkan her şeyi acaba diye dinliyorum.
Sırtımı huzurla yaslayamıyorum.
Bu soru işaretleri ile basit kavgalarda büyük tepkilerim oluyor.
Alttan alamadığımızda da işte bu noktaya varıyoruz.

O en başından başlamak istediğinde ben temiz sayfa açamadım.
Unutması kolay şeyler değil çünkü.

Muhtemelen şimdi de o benim ona bu yaptığımı unutmaz artık :)
Unutamıyorsanız hem kendinize hemde ona acı cektirmeyin elbette. Şimdi daha iyi anlıyorum sizi... Hastalıktan bahsetmişsiniz ben sizin gbi düşünmüyorum ne yazık ki elbette ihtiyacı oldugunda yanında olmak lazım ama bir insan hasta diye ona bakısımız da değişmemeli.Siz de gittiğiniz tatillerden dolayı kendinizi kötü hissetmeyin lütfen =) Vicdanlı olmak cok güzeldir,kadınların coğunda bu duygu mevcut zaten ama bu bizim isteklerimizin önüne gecmemeli. PSikologlar dogru ilişki ve yasam sekli için önce ben diyebilmelisiniz diyor zaten.Hayırlısı olsun bu arada.Hayat bu hiçbirsey belli olmaz. Şimdi üzerinizdeki yük bir kalksın biraz rahatlayın , belki yeni hayatınız mutluluklara gebe olucaktır.

Çok aşık olmadığımı sandığım evliliğimde,
çok aşığım diyen kadınların yapmayacağı fedakarlıkları yaptım.
Çok ağladım, affedemesem de kıyamadım.
Yanında kalmaya devam ettim.
Destek oldum ama burnundan getirdim.

O kadar çok yükün altında toplamda 6 buçuk yıl direndim ki yoruldum..
Taşımayı bıraktım.
Hem de normalde bir eşin bırakmaması gereken bir zamanda...
Eşim sağlıkla imtihan olurken bıraktım.

Acısını küçük gördüm, abartıyordur diye düşündüm, ameliyatlık ciddi bir şey olduğunu öğrenince
oturdum iki saat hüngür hüngür ağladım ben nasıl böyle kötü bir insan oldum, merhamet duygumu mu kaybettim diye..
Eşimse o ameliyat olacak diye ağladığımı düşündü..
Bense kişiliğime yakıştıramadığım bu çirkinliğe ağladım.

Evliliğimin ilk yılları ben bunları yutacak insan mıydım ulan nelere eğdim boynumu diye,
sonraki yılları bunları hakedecek insan mıydım neden mutlu olamadım diye,
şimdiyse merhamet duygumu kaybedip kötü biri mi oldum ben diye..
Ağlıyorum da ağlıyorum yani..

Şükür güçlü insanım sağlığımdan olmadım.
İşime gücüme her daim sarıldım.
Gece ağlaya ağlaya uyuyup sabah şiş gözlerimi boyayıp gidebiliyorum işe.

Biz anlaşamayan, sonu baştan belli ama birbirinden kopamayan kedi köpek çiftiyiz.
Ve ben artık çok yorgunum onun sağlığını bile gözüm göremeyecek kadar yorgun.

Bu yüzden sana ihtiyacım var, hasta halimle bırakma beni diyen adamı
benim de tatile ihtiyacım var diyerek bıraktım evet.
O salak da benim bu salak da.. :KK14:
Aslında bildiğimi yıllardır okurum o da bağırır deli olur. Hakkımdan gelmeye çalışır
sonunda pes ederdi hep. Benden geçemezdi.
Ayrılma teklifimi hiç bir zaman kabul etmedi.

Bu kez sağlığından ötürü psikolojisi kötü olduğundan herhalde.
Madem bugün beni böyle bıraktın dönme dedi.
Ben de dönmem tamam dedim.
Ayrılmaya hazırım aslında.
Çünkü bugüne dek kafamda yüzlerce kez ayrıldım.
Sevsem de ayrılmalıyım çünkü saygım bitti, sevgi yetmiyor.
Ağlaya ağlaya giderim, unuturum, yeniden severim sevmem çok önemi yok artık.
Huzura hasretim çünkü..

2 aydır ayrıyız.
Dün ilk kez gördüm.
Gururundan benim için bittin, senin için artık kılımı kıpırdatmam dedi arkadaşların yanında.
Ayrılmak istiyorum eminim artık hiç acabam yok dedim.
Ayrıl hadi göreyim diyerek ayrılmaya yanaşmayacağını, süründüreceğini de ekledi.
Benim için hiçsin de dedi.
Bir iki gizli içiyor diye öğrenip deli olmuştum.
Sigaraya tamamen başlamış.
Karşımda öyle ustaca içti, üfledi.
Duman benden çıktı sanki.
İçim yandı anlatamam.
Hala haklı gibi konuşuyorsun diye bağırdı.
Bununla konuşacak bir şeyim yok artık diyerek ayrıldım yanından.

Artık onun da kabullenmesini bekleyeceğim ayrılığı, elbet o da ikna olacak bittiğine diyerek..

Ama nasıl ağlıyorum.
Tam olarak ne için bilmiyorum.

Arkadaşlara mesaj yazmış.
Sizin yanınızda yapmamam lazımdı bağırdım ama çok sinirlendim kusura bakmayın diye sonuna da eklemiş.
Nomuyu sağ salim eve bırakır mısınız size zahmet demiş..

Buna da ağladım.

Elinde koltuk değnekleri, ağzında sigara.

Neden sigara içiyor çok üzüldüm ben olmasam da iyi olsun dedim diye arkadaş bir sürü kızdı.
Sana ne be, senden sonra ne olursa olsun gebersin isterse
neden üzülüyorsun ki. Benim için bittiyse evlilik onun için asla üzülmem artık
sende bitmemiş demek diyor.

Gerçekten benim derdim ne?
Benden sonra iyi olup olmadığı neden umrumda?
Kafamda ondan sonraki onsuz hayatımın senaryosunu bile oturtmuşken..
Çokça ağladım vaktinde zaten bu gözyaşları neden..
Kendime çok kızıyorum..:kızgın:
Çok üzüldüm bu okuduklarıma biz kadınlar aciziyetimizi göz yaşlarımızla hep belli ediyoruz öncelikle bunu yapma ve umursamaz ol . Hayatını paylaşıyorsun en yakının o oluyor ve bir anda komple hayatından çıkarıyorsun garip bi durum ... alışmak zor ama unutmaki sen bir kadınsın minnetsiz ol ben eşime hep derim kaçarak evlendim diye asla beni kimsesiz gorme ben kendime yeterim diye 21 yaşındayım yeterim de ama kadinligin yasi yok işte sende kendine yet . Biraz da oluruna bırak bu senin hayatın senin doğruların şaşma derim bildiklerin den en azindan ben yaptim benim yanlışım diyebilesin zamana bırak...

Yılların birikmişliği seni doldurmuş sabır falan tükenmiş ondan böyle yapmışsın, ben sana hak verdim canım. Yıllarca burnundan getiren adama sırf hasta diye vicdan yapıp da kendini üzme bence bırak herkes kendi sorunuyla başa çıksın, sen kimseyi sırtında taşımak zorunda değilsin. Kaldı ki sırtında taşıyacağın bir insan olmayı da haketmemiş zamanında. Sen kendi yoluna bak , o da kendi yoluna.

Son düzenleme:
Allah kalbinize ferahlık versin.. Bunca yıldır duzelemeyen evlilik, bundan sonra düzelir mi bilemedim. Ayrilsanizda eşinize olan sevginiz baki kalacak gibi, bu durum sizi zorlasa da atlatabileceginizi dusunuyorum. Severek ayrilmak cok zor olsa gerek birde aliskanlik var tabi. Ama bir evlilikte sevgiden daha önemlisi SAYGI değil mi? Saygı kaybedildi ise yeniden bulunabilir mi? Yorumlarinizdan hatırlıyorum sizi.. Güçlü, akıllı kadınsiniz vede merhametli. Bazı evlilikler var böyle çevremde; ne seninle ne sensiz modundalar.. Ama bir kere geldiğimiz bu dünyada evlilik yaptiysak mutlu, huzurlu bir evi, es olacak kişinin bize saygı göstermesini haketmiyormuyuz? evlilik; hayati zorlastirmak yerine kolaylastirmali.. Bilemedim. En mutlu olacağıniz kararı vermenizi dilerim.

Kesinlikle evlilik hayatı kolaylaştırmalı.
Eş dediğin zaten yeterince zor olan hayatı daha da zorlaştırıyorsa işte sevseniz de
bu duruma geliyorsunuz.

Allah biliyor it gibi sevmişim ki o beni tutarken sieee lan diyemedim diyemiyorum.

Ama sevgi tek başına yetmiyor işte.
O bıraksaydı ben çoktan vazgeçmiştim.
Çünkü mantığım kabul etmiyor bizi artık.

Çok teşekkür ederim.
Allah hayırlı son versin.

Unutamıyorsanız hem kendinize hemde ona acı cektirmeyin elbette. Şimdi daha iyi anlıyorum sizi... Hastalıktan bahsetmişsiniz ben sizin gbi düşünmüyorum ne yazık ki elbette ihtiyacı oldugunda yanında olmak lazım ama bir insan hasta diye ona bakısımız da değişmemeli.Siz de gittiğiniz tatillerden dolayı kendinizi kötü hissetmeyin lütfen =) Vicdanlı olmak cok güzeldir,kadınların coğunda bu duygu mevcut zaten ama bu bizim isteklerimizin önüne gecmemeli. PSikologlar dogru ilişki ve yasam sekli için önce ben diyebilmelisiniz diyor zaten.Hayırlısı olsun bu arada.Hayat bu hiçbirsey belli olmaz. Şimdi üzerinizdeki yük bir kalksın biraz rahatlayın , belki yeni hayatınız mutluluklara gebe olucaktır.

İnşallah çok teşekkür ederim.

Aslında ne yaptıysam haklı olarak yaptım, ama olmasaydı sonumuz böyle de diyorum..

Hani eşi küçücük hasta olsa kahrolan kadınlar vardır.
Ben de isterdim ki içimde öyle bir aşk bıraksın.
O bu haldeyken benim tek derdim onun iyileşmesi olsun falan..
Olamadı.. Bu olmamışlık beni üzüyor.

Kesinlikle evlilik hayatı kolaylaştırmalı.
Eş dediğin zaten yeterince zor olan hayatı daha da zorlaştırıyorsa işte sevseniz de
bu duruma geliyorsunuz.

Allah biliyor it gibi sevmişim ki o beni tutarken sieee lan diyemedim diyemiyorum.

Ama sevgi tek başına yetmiyor işte.
O bıraksaydı ben çoktan vazgeçmiştim.
Çünkü mantığım kabul etmiyor bizi artık.

Çok teşekkür ederim.
Allah hayırlı son versin.

İnşallah çok teşekkür ederim.

Aslında ne yaptıysam haklı olarak yaptım, ama olmasaydı sonumuz böyle de diyorum..

Hani eşi küçücük hasta olsa kahrolan kadınlar vardır.
Ben de isterdim ki içimde öyle bir aşk bıraksın.
O bu haldeyken benim tek derdim onun iyileşmesi olsun falan..
Olamadı.. Bu olmamışlık beni üzüyor.
Bu kadar sevgi ve askla cıkılan bir yolda nasıl böyle oldu diyorsunuz değil mi? Bende bilmiyorum nasıl oluyor ama oluyor bir sekilde karsılıklı olarak yapılıyor hatalar .Basarısızlık olarak görüyorsanız da görmeyin bence.Çünkü cok sey öğrenmissinizdir öyle düşünün...

Bu kadar sevgi ve askla cıkılan bir yolda nasıl böyle oldu diyorsunuz değil mi? Bende bilmiyorum nasıl oluyor ama oluyor bir sekilde karsılıklı olarak yapılıyor hatalar .Basarısızlık olarak görüyorsanız da görmeyin bence.Çünkü cok sey öğrenmissinizdir öyle düşünün...

Yarın iş var zerre uykum yok mesela..
İçim neden huzursuz dimi?
Oysa vallahi billahi elimden geleni bu zamana dek fazlasıyla yaptım..

Bugün yapamadığım kısım için o bana sitem ediyor ama daha kötüsü
ben kendimi vicdan mahkememde yargılıyorum zaten.
Onun sitemine ihtiyacım bile yok.
Böyle insana yapılır mıydı bunlar?

Sevsem de bunu aşamıyorum.

Ben dört dörtlük insan değilim, bir sürü kusurum var.

Ama yalanım yok, tüm duygularım gelir göz bebeğime oturur.
Hadi böyle insanı yalanla sına. Aklımla oynamak gibi bir şey..
Çok şey öğrendim orası kesin. :)

Yarın iş var zerre uykum yok mesela..
İçim neden huzursuz dimi?
Oysa vallahi billahi elimden geleni bu zamana dek fazlasıyla yaptım..

Bugün yapamadığım kısım için o bana sitem ediyor ama daha kötüsü
ben kendimi vicdan mahkememde yargılıyorum zaten.
Onun sitemine ihtiyacım bile yok.
Böyle insana yapılır mıydı bunlar?

Sevsem de bunu aşamıyorum.

Ben dört dörtlük insan değilim, bir sürü kusurum var.

Ama yalanım yok, tüm duygularım gelir göz bebeğime oturur.
Hadi böyle insanı yalanla sına. Aklımla oynamak gibi bir şey..
Çok şey öğrendim orası kesin. :)
Ah ah ne desem ki her insan kendi vicdan muhasebesini fazlasıyla yapıyor zaten ona düşmüyor bile =( alısacaksınız sanırım bu duruma Baska bir care yok gbi görünüyor.Olmadı yapamadık dediğiniz an rahatlarsınız belki =(

Back