• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim sorunum ne?

Kesinlikle evlilik hayatı kolaylaştırmalı.
Eş dediğin zaten yeterince zor olan hayatı daha da zorlaştırıyorsa işte sevseniz de
bu duruma geliyorsunuz.

Allah biliyor it gibi sevmişim ki o beni tutarken sieee lan diyemedim diyemiyorum.

Ama sevgi tek başına yetmiyor işte.
O bıraksaydı ben çoktan vazgeçmiştim.
Çünkü mantığım kabul etmiyor bizi artık.

Çok teşekkür ederim.
Allah hayırlı son versin. Rica ederim.. Evliliğin mihenk taşlarındandir dürüstlük.. Yalan, saygısızlık, yasadiginiz diger sorunlarin karşısında bunca yıl sabretmenizin vermiş olduğu bir birikimle patlamissiniz belli. Yoksa esinizin ameliyatinda elbetteki yaninda olurdunuz. Belki hastayken vermemeniz gereken bir tepki olmuş ancak yalana bile direnmissiniz bir zahmet esinizde bulundugunuz psikolojinizi dusunsun ve hosgorsun. Sorgulamayin kendinizi. Zamanında gereken tepkiyi vermiş olsaydınız belki de ameliyat gününden bikaç yıl önce hayatından çıkmış olacaktıniz. Hayatı paylaştığınız insanın, hayatınizin geri kalanında yabancı olacak olmasi gerçekten tuhaf. Ama öyle olmasi gerekiyorsa da yabancı olmalı zaten. Boşa verilmemiştir bu karar. Bir kadın kolay kolay yuvasını dağıtma. Mutluluğu, huzuru hakediyorsunuz. Aglamanizi durdurun lütfen. Gözyaşlarıniza yazık. .

En önem verdiğim şey dürüstlük..
Evliliğimdeki en büyük sorunum da bu..
Yalan, kumar, bir dünya borç gibi sıkıntılar yaşadım güvenim yerle bir oldu.
Artık ağzından çıkan her şeyi acaba diye dinliyorum.
Sırtımı huzurla yaslayamıyorum.
Bu soru işaretleri ile basit kavgalarda büyük tepkilerim oluyor.
Alttan alamadığımızda da işte bu noktaya varıyoruz.

O en başından başlamak istediğinde ben temiz sayfa açamadım.
Unutması kolay şeyler değil çünkü.

Muhtemelen şimdi de o benim ona bu yaptığımı unutmaz artık :)

temiz sayfa açamadığınız ilişkiye devam edip, adamı hastayken bırakmak pek akıllıca olmamış.

siz ne kadar tükendiyseniz, o adam da tukendi.
ve bir şekilde evli kalmaya devam ettiğinize göre ikinizde vazgeçemedi.

siz kestirip atmak yerine, uzata uzata, acı çekerek gidiyorum, gideceğim, boşanalım o zaman gibi muallak ifadelerle adamı yokladınız.
baktınız boşanmıyor, üstüne gidebileceğiniz bir eşiği ölçtükten sonra istediğiniz gibi davranma hakkını kendinizde gördünüz.
bunun adını da saygıyı kaybetmek koydunuz. evet saygıyı da kaybettiniz ama siz cezalandırmayı seçtiniz
eh bu da altın vurus oldu, en azından geri dönüşü yok. ikiniz adına da sevindirici.
ama sizin üzüldüğünüz bence artık didişeceğiniz, sizi çekecek biri olmaması.
belki de farkında olmadan yaptınız, bilinçli değildi. bu kadar aşağıladığınız adamla neden bu kadar zorladınız anlamak mümkün değil gerçekten.

Back