Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba ben ortalama 4-5 yıl sigara içtim öyle az da değil günde bir buçuk paket içiyordum.daha sonra hamile kalınca sigarayı bıraktım ama yine de kolay olmadı telkin yöntemlerinden ve bir kitaptan yararlandım
kitabın adı 'sigarayı bırakmanın kolay yolları' yazarı ise:Allen Carr internetten araştırma yaparak kitabı inceleyebilirsiniz eğer isterseniz bilgisayarınıza indirip de okuyabilirsiniz ya da kitabevlerinden temin edebilirsiniz ben pc ye indirip okudum
ama yanısıra bazı telkin yöntemlerini de uyguladım.
irade yoluyla bırakmak hep zor gelir insana ben içtiğim zamanlarda defalarca irade yönetimini kullandım ama sonunda yine başladım önemli olan bilinçaltınıza hükmedebilmek çünkü bizi sigara içmeye yönlendiren bilinçaltımız ve vücudumuzdaki nikotinin azalması
keyif için içtiğimizi sanıyoruz ama bize keyif vermediği aşikar. biz bilinçaltımıza keyif ve stres sırasında 'yak bir tane' komutunu yüklediğimiz için irade yoluyla bırakmada zorlanıyoruz ve yeniden başlıyoruz
isterseniz size telkin yöntemlerini yazabilirim sigarayı ben bıraktım ve artık içme isteğim yok benim için hiçbir anlam ifade etmiyor çünkü !
yelyel burda amacımız birilerine akıl vermek değil gerçekten en büyük korkum herzaman yanlış anlaşılmak olmuştur ama olsun herkesin düşüncesine saygı duyarım hedefimide belirttim kimsenin içmesini istemiyorum bana yardımcı olanlarada buradan teşekkür ediyorum
bıraz daha yaazarsan bırakcm walla ya ne bu kız bı suru yazmısın ama iiide olmus kotu oldum yanı suan her gun burayı takıp edıcem belkı faydalı olur ama benım hem kılo almamam gerek zaten yeterınce war ustumde hemde bebiş istıyoruz we olmuo 2. aşılamam da mayısta bıraksam cok ııı olucak aslında ama bu stresde de pek olamıyor yani senağlamasenağlamasenağlamaben biraz daha telkinlerime devam etmek istiyorum belkide bitanesi aa ben ne yapıyorum dedirtebilir :1shok:
içen arkadaşlar kötü kokuyorsunuz üzgün bi şekilde söylüyorum ama bu bir gerçek parfümde sıksanız o kokuyu bastırmıyor dışardan birisi çok rahat anlayabiliyor yani :1no2:
çok istediğiniz birşeyi belki paranız yetmediği için alamıyorsunuz sigara içmeseniz emin olun 2 ayda o istediğiniz şeyin üstüne bikaç bişi daha alabilirsiniz :1rolleyes:
sigara cildi kara sarı rengine döndürüyor siz sürekli aynaya baktığınız için çok farkedemezsiniz ama güzelliğinizi söndürüyor dişleri ve cilt yapısını bozuyor cazibelik kalmıyor :1ninca:
o kadar çalışıp çabalıyorsunuz ama ayda 100-150 tl yi çöpe atıyorsunuz
bazılarımız diyor sağlıklı yaşayıp ölceğime sigara içer daha erken ölürüm fakat düşünsenize o kadar hayata emek harcamışsınız ama daha 40 lı yaşlarda geri kalan hayatınızı hastanede cebelleşerek geçirceksiniz :1shok:
ya da kim bilir belki bacaklarınızı kesçekler ömür boyu oturarak birilerine muhtaç olarak yaşamınızı sürdürceksiniz :1no2:
Arkadaşım yanlış anlamışsın beni sen zaten öğüt vermemişsinki destek vermişsin bunun için zaten ayrı bir teşekkürü hakketmişsin.Bazı tipler var benim etrafımda sigara içenleri aşağılayıp sürekli öğüt veren tipler.Bu şekilde insanın sigarayı bırakıcağı varsada inadına bırakmak istemiyor maalesef.ama burda arkadaşımızın önerdiği kitap gerçekten başarılı bırakmak isteyen varsa internetten indirsin bi okusun derim.Bu yüzden ona teşekkür ettim o kadar. yoksa ben zaten bişey söylüycek olsam dolaylı söylemem direk söylerim.sen kusura bakma yanlış anlaşılmışım.
bıraz daha yaazarsan bırakcm walla ya ne bu kız bı suru yazmısın ama iiide olmus kotu oldum yanı suan her gun burayı takıp edıcem belkı faydalı olur ama benım hem kılo almamam gerek zaten yeterınce war ustumde hemde bebiş istıyoruz we olmuo 2. aşılamam da mayısta bıraksam cok ııı olucak aslında ama bu stresde de pek olamıyor yani senağlamasenağlamasenağlama