• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var msnz? Sonu gzel olacak. Sigara ien arkadalarmz Sigaradan soutalm!Haydi

6 yıl içtim ama günde iki pakete yakın içtim sonunda pnomotorax denilen rahatsızlığa yakalandım ameliyattan sonra sigara dumanı bulunan ortamda bile duramıyorum ve bıraktıktan sonra anladım çok büyük zararları olduğunu..

selam canlarım uzun aradan sonra tekrar görevimin başına geldimopuyorumnanaktan
allen carr kitabı benim bilgisayarda var isteyen arkadaşlar bana özelden msj atsın onlara gönderiyim hepinize sağlıklı günler dilerimalkisalkisalkis

Ben içmeyi çok seviyorum aslında ama kalbimi rahatsız ediyo sol kolumda uyuşmalar oluyo sigara yüzünden zaten aşırı kansızım bazen kalp ritmimide bozuyodu sağlığım tehlikeye girmeye başlıyodu bıraktım :/ Bidaha içmicem iradem çok kuvvetli maşallah :D Siz önce bırakmak istediğinizden emin olun sonrası kolay

selam canlarım uzun aradan sonra tekrar görevimin başına geldimopuyorumnanaktan
allen carr kitabı benim bilgisayarda var isteyen arkadaşlar bana özelden msj atsın onlara gönderiyim hepinize sağlıklı günler dilerimalkisalkisalkis

bana da yollarsın demi cnm bu kitabı.msj atıyorum hemen özleden.

3 yıl önce bırakmıştım ama ne yazık ki 6 ay önce yeniden başladım. 2 gündür tekrar bırakma denemesindeyim. İnşallah bu defa başarırım. günde sadece 3 tane içmekle kalabilsem hiç bırakmıcam ama başlayınca arkası geliyor dilerim bu defa bırakırım.

bende sigarayı bugün bıraktım içmek istemiyorum ama buna dayanabilecekmiyim bilmiyorum yardımcı olun bırakanlar nasıl bıraktığını anlatabilirlermi tşkler

BIRAKIN BIRAKIN ARKADASLAR..

Ben 20 sene tutunculuk yaptım ve aılem hala ekıyor dıkıyor ve toplayıp satıyor..ıcıne koyulan ılacları anlatamam..bızzat tutune atılan ılaclardan bı kız bır cay kasıgının yarısı kadar ıcmıstı felc oldu..o kadar etkılı zehır atılıyorkı bılemezsınız..benım sulalemde kımse sıgara ıcmez (cok sukur)..ıcen kısının aklına sasarım..ayrıca satana kadar ıcınde fareler yasıyor..wallahı anlattıklarım dogru..haberınız olsun..yerınızde olsam hemen bırakırdım..

slm arkadaşlar benimde sigarayı kesinlikle hiç içmemem gerkli kronik bronşitim var ve şu anda fena halde akut bronşit olmuş durumdayım nefes alamdığım için doktrm inhalasyon çözeltisi diye bir ilaç verdi nefes yoluyla içime çekiyorum mafoldumben ama bu halde olmama rağmen sigarayı bırakamadım hatta gizli bile içiyorum her söndürüşümde kendime çok kızyorum ama malaesef o sigarayı yakmaktanda kendi alıkoyamıyorumkafamçokkarıştı nikotin bandı yada sakızı almayı düşünüyorum fakat şu andaki rahatsızlığımı ilerletici bi faktörü olurmu diye bir düşünce içerisindeyim sizin bir bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz?

rahmetli babam tiryakiydi en son nefes alamadı sürekli balgam tükürdü
nefes almak için elinde bir alet ile dolaştı akşamalrı uyku uyuyamıyordu
bie nefeste öldü ayrıca gizli kalb sorunuda varmış ambulansta son nefesini verdi
öldüğünde 62 yaşındaydı - erken öldü
umarın içinler vazgeçer:nazar

canlarım bende içiyordum yeni bıraktım 3 ay oldu içmiyorum ben biorezonansla bıraktım ama asıl önemli olan bırakmayı istemek şimdi her gece rüyamda içiyorum ama inat ettim içmemek için direniyorum çünkü ÖLMEK istemiyorum, dedem ve iki amcam akciğer kanserinden öldü ameliyata giderken bile son sigaralarını içmeyi düşünüyorlardı bu bir uyuşturucu ,zehir unutmayın hepinizi öpüyorum.

mervecim beni ilk sayfalardan hatırlarsın kesınlıkle canım sana bıraktıgım zman söyleeyecegım dem,ştim o gunlerde yazdıklarında aklımda akşam eşimle karar verdık nasılsa ramazanda allaha şükür oruç tutuyoruz koca gun içmeyecegız ve tamamen bıraktık yenı almış oldugum pakaeti akşam çöpe attım ve bıraktım ama sıgara değil bn nikotini beni rahatsoz eden bı ilaçı bıraktım bence .....

bende bırakmayı çok istiyorum ama panik atağım var belki size saçma gelenilir ama sigara içmeyince çok kötü oluyorum panik atak geçiricem diye korkuyorumm... Mide doktorum kesinlikle sigarayı bırakmak zorundasın yoksa ilerde mide kanserine çevirir dedi ama dayanamıyorumm !! ve şu anda deli gibi sigara içmek istiyorummm öff..:delphin: ve gerçekten bu smileyi görünce canım sigara içmek istiyooo :roflol:

bende 17 yaşımdan beri içiyorum bu zıkkımı..
şuan 25 yaşındayım ve günde en az 1 buçuk paket içiyorum .
bazen öğle abartıyorumki..
elimdeki sigara bitmeden pakete yöneldiğimi ve tekrar sigara aldığımı görüyorum yani bağımlıyım ice..
bırakmayı denedim desem yalan olur yıllar önce akşama kadar içmemiş ve kendimi kaybetmiştim gece gittim komşumdan siga istemiştim..
bırakınca hep korktuğum...
boşlukta olucam.
sigarayı içmeyince dikkatim azalıcak..
kilo alıcam..
sinirli ve çok agresif olucam..
vs.vs..
bilmiyorum ama bneim bırakmam çok zor aç kal yemek yeme desinler yemem..
ama sigara içme dedinmi asla yapamıyorum...

evet ya aynı şeyler benim içinde geçerli bi kere denedim 4 gün içmedim sonra 5. gün 2 paket bitirdim ..ama yok ya bundan kurtulmam lazım kronik bronşitim var ve gelecegin potansiyel akciger ca hastasıyım ..offfffffff offffffffff:delphin::delphin:

evet ya aynı şeyler benim içinde geçerli bi kere denedim 4 gün içmedim sonra 5. gün 2 paket bitirdim ..ama yok ya bundan kurtulmam lazım kronik bronşitim var ve gelecegin potansiyel akciger ca hastasıyım ..offfffffff offffffffff:delphin::delphin:

yaa bende aynen öyleyim yaa..16 yaşından beri sigara içiyorum.Şimdi 23 yaşındayım. 16 yaşındayken yaşadığım kötü bir olay beni sigara içmeye yöneltmişti o boşluğu sigarayla doldurmaya çalıştım.Şu anda Bırakmayı düşününce bile içimi bi korku kaplıyo. aynı bende zemus gibi kilo alıcam agresif bi kız olucam diye korkuyorum. Sigara içmeyince öyle gıcık öyle huysuz bi kız oluyorumki anlatamam.. :S

Cok yakın arkadasımın eşi cook içiyordu sıgarayı anlatamam,evın ıçı her zaman sıgara kokardı, arkadasım cook uzulurdu ama hıcbırsekılde bırakmazdı sıgarayı kocası...

Hatta bır keresınde yanımızda karısına "Seni boşarım ama sıgarayı boşamam" demıstı de ne uzulmustu arkadasım...

Sonrasında radyoterapi,kemoterapi..vs Şimdi kocası vefat ettı,artık ıflas etmıs cıgerlerı...

Sıgara ıcen arkadaslarım kendınızı düşünmüyorsanız yakınlarınızdakını sevdıklerınızı düşünün...

merhaba arkadaşlar , 10 yıl sigara içtim.ara ara bırakma denemelerim oluyor bi süre bırakıp başlıyordum.sigara içmenin sonu olmadığını maddi manevi çok zararını farkettiğim halde bırakamıyordum. 20 / 08 /2009 akşamı eşimle son sigaramızı söndürdük.Ramazanda iyi vesile oldu.18 gündür sigara içmiyoruz. çok sevinçliyiz mutluyum. ınş artık ağzıma bile süremk istemiyorum. Sandığımdan çok çok kolaymış.GERÇEKTEN BIRAKMAYI ıSTEMEK ÖNEMLı OLAN....KAFADA BıTıYOR OZAMAN ...herkese tavsiye ediyorum bırakın arkadaşlar...bırakanlarda 1 tane bile içmesin herşey yeniden başlıyor ....allen car ın kitabınıda okudum herkese tavsiye ediyorum.
Şimdi rabbime dua ediyorum hem kurtuldum diye şükrediyor , hemde artık o pis şeyi hiç içmek istemiyorum.Sizler içinde yapabileceğim bişey olursa ben burdayım:) hoşçakalın

slm arkadaşlar benimde sigarayı kesinlikle hiç içmemem gerkli kronik bronşitim var ve şu anda fena halde akut bronşit olmuş durumdayım nefes alamdığım için doktrm inhalasyon çözeltisi diye bir ilaç verdi nefes yoluyla içime çekiyorum mafoldumben ama bu halde olmama rağmen sigarayı bırakamadım hatta gizli bile içiyorum her söndürüşümde kendime çok kızyorum ama malaesef o sigarayı yakmaktanda kendi alıkoyamıyorumkafamçokkarıştı nikotin bandı yada sakızı almayı düşünüyorum fakat şu andaki rahatsızlığımı ilerletici bi faktörü olurmu diye bir düşünce içerisindeyim sizin bir bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz?
iç arkadaşım gizli iç...gizli içince zararı olmuyormuş....delikafadulden:kızgın:

kızlar ben biara okdr kararlıydımki bırakmıstım 3gün icmedim düsümüyordumda (3gün bile mucize benim icin ) fakat bende hbs rahatsızlıgı var bunun stresi bu hastalıgımı tetikledi :( tekrar basladım her defasında bırakmak istiyorum ama yine aynı seyin olmasından korkuyorum huzursuz bacak sendromunu biliyosunuzdur :( napıcam ben nasıl bırakıcam

Back