• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var msnz? Sonu gzel olacak. Sigara ien arkadalarmz Sigaradan soutalm!Haydi

Allaen Carr video ve kitaplarıyla bırakmak kolay ancak felsefesini iyi anlamak lazım. anandan doğduğunda elinde sigara mı vardı diyor kısaca.

kesinlikle bırakılabilir.

şu an buraya yazarken bile elimde sigara var:delphin:

bırakmayı çok istiyorum ama yapamıyorum...

daha önce denemelerim oldu maksimum 2 gün durabiliyorum....boshayallersmile

nasıl bırakıcamm:çok üzgünüm:

SIGARAYI BIRAKTIM 2 AY SONRA BİR TANE İÇEYİM DEDİM devamı geldi,
önemli olan bırakmak değil 1 yıl sonra başlayanlar biliyorum alışkanlıkları değiştirmek gerekir....örn.:strees olunca sıgara içenler her streeste [bırakmış olsalar dahi ]alışkanlıklarını tekrar etme isteği duyarlar ve sıgara hep akıllarında olur akılda olan şeyde terk edilemez.yardım almak gerekir bence

sizin gibi düşünenler sayesinde insanlar bu illeti bırakmaya korkuyor sanki dünyanın sonu gibi... korkmayın yaa yürüyün üstüne üstüne siz korkmayın o korksun sizden!!

Sigara içmeden de hayat devam ediyor.

ilk günler daha zor ama gittikçe kolaylaşıyor.

Hepimiz anne adayıyız :)

Son düzenleme:
10 yıl sonra bıraktım ve 10. günüm.

Bırakınca ne mi oluyor,

güzel bir uyku,
daha az yorgunluk,
gelişmiş tat alma duyusu,
güzel parfüm kokusu,
taze bir nefes,
iştah :(
daha az başağrısı,
beyaz dişler
.....

şimdilik 10 günde anca bukadar.

Nekadar erken bırakırsanız vücut kendini o kadar kısa sürede yenileyecektir. Yaşınız ilerlemeden biraz irade!

Birkaç kez canım çok sigara istedi ama yinede içmedim. Devam.....

merhabalar ne güzel herkes bi mücadele içinde bırakmak isteyipde bırakamayanlar bana özelden yazabilir bolu il temsilciliği yapıyoruz bolu da sigara bırakma ve bıraktırma merkezimiz 7 Günde Sigarayı Bırakmak İster misiniz? adresımızden inceleyebilirsiniz sadece 7 günde kurtuluyosunuz tek bi ürünle sitemizi iyi inceleyin referanslarımız bile var bırakanların isim soyisim ve numaraları kendılerını arayıp sormanız için...dumansız hava sahası bolu da değil tüm dünya çapında çalışmalarımız..ilgilenenleri beklıyorum

2010 ağustosta bıraktım sigarayı hayatımda verdiğim en doğru kararmış zaman geçtikçe daha da iyi anlıyorum.
leşşşş gibi kokular gitti dişlerimi temizlettim bembeyazlar artık nefes alırken hırıltı kalmadı evim( ne kadar evin içinde içmesekte eve bile sinmişti koku) tertemiz kokuyor küllükler yok oldu ohhhhhhhhhh harika bişey darısı içenlerin başına:65:

25 yasindayim iki cocuk annesiyim her iki hamileligimde sigarayi biraktim ilkinde hamile oldugumu ögrenir ögrenmez biraktim sonra dogdu emzirdim bi sene yine icmedim. ama yemek yiyoruz esim balkona cikio sigarayi icio iceri girio allaahimm canim nasill istio uzun bi süre icmicem dedim zorladim direndim esime biraktirmaya ugrastim cünkü gercekten kötü bisi bize hicbi faydasi yok aksine zarari cok bunu hepimiz biliyoruz. baktim esim birakmio tek tük günde bi tane iki tane üc tane icmeye basladim bi baktim paket almaya baslamisim ve yine püfür püfür iciyorum. ikinci hamileligimde yine aynisi biraktim sonra cocuk emmedi falan stress yaptim yine sigaraya basladim sanki stressime o iyi gelecek beni o kurtaracakmis gibi..
bide insan biraktiginda cok istahli oluo sürekli bisiler yemek istio kilo almada oluoo :((

sigaradan nasıl tiksinebilirim acaba?
ruhum aç sanki, bi yanım eksik gibi,
bide hiç bişeyden haz etmiyom sanki bıraktığımdan beri mesla bi pikniğe falan gitsem açık hava hemen aklıma gelir,sigrara olmadan tadı çıkmıyo gibi orda değilmişim gibi gözüm bişey görmüyo gibi..
ahhhhhhhhhhh ahh nezaman unutcam ben sigarayı ..

:57::57:

Sigarayı kendimi bildim bileli içiyordum.Uzun zamandır sigarayı bırakmak konusunda sürekli kendi kendime söylenip durruyordum .Bir gün dayanamayıp artık bırakmamm gerektiğine karar verdim.Ama nasıl?Yakınımda bulunan bir eczaneye girdim.Çünkü nikotin yoksunluğu çekiyordum.Eczane bana nikotin sakızı önerdi.Kesinlikle nikotin sakızı kullanırken sigara içilmemeli dedi.Günde on bir on iki tane çiğneyebilirsiniz yazıyordu içinde ben dört taneyi geçmedim.İşin ilginç yan ıbu sefer de nikotin sakızı bağımlı olmaya başladın ( öyle sanmışım) Prospektüsünde en fazla 3 ay kullanın diyordu.Gel zaman git zaman nikotin sakızıyla aramda garip bir bağ olmaya başladı.Yemeklerden sonra hemen atıyodum ağzıma.3 ayın dolmasına az kalmıştı ve nikotin sakızını nasıl bırakacaktım?Sürenin dolamasıyla beraber hemen bir büfeye gidip bir sakız aldım o gün bugündür hep o sakızı çiğniyorum ama aynı marka başka sakız olduğu zaman suratımı asıyorum çocuk gibi :)) Komik ama 8 ay oldu sigarayı bırakalı darısı başınıza inanın oluyor yeter ki isteyin.

Sigara içen bir insanın bir başkasının evine gittiğinde "sigara içersem rahatsız olur
musunuz?" diye sorduğu zamanlar geçti artık. Bugün yabancı birinin evine giden zavallı bir tiryaki çerisiz bir şekilde küllük aranır ve içinde izmarit görmeyi umar. Küllük bulamazsa sigarasızlığa dayanmaya çalışır. Dayanamazsa sigara içmek için izin istemek zorunda kalır ve "İçmeden duramıyorsanız için", yada "İçmezseniz daha iyi olur, çünkü koku sonra uzun süre çıkmıyor." gibi yanıtlar alır.

Kendini zaten kötü hisseden zavallı tiryaki o anda yerin dibine girmek ister. :)))) bu kitap süpermiş ya :))

Bir öğretmen tanıdığım kantinde çalışan kızın sigaradan kanser olduğunu ve göğüsünün alınacağını söylediği(kız 30 yaşındaymış)5 yıl sonra doktorun banada Kansersin demesinden korktum ve o gün sigarayı bıraktım(24 yaşımda) ve bu ay tam 2yıl oldu sigarayı bırakalı.sigarayı bıraktıktan sonra dişlerimin ve cildimin rengi açıldı, bir ayda 5 kilo birden aldım:))))) ve artık ben bir anneyim darısı tüm bırakmak isteyenlerin başına. Sağlıklı günler herkese

vücudumun kilo almaya müsait olmasına rağmen (çok takarım kiloya) bıraktım, kilo aıyorum, ama umrumda değil çnkü cildim bozulucak erken yaşlanıcam:S bunun için şu kırık garip ayacığım iyileştiğinde sporada başlamayı düşünüyorum sigaraya verdiğim toplam paraları düşündükçee ahh çekiyorum:46:

Bende bir cok kez birakma girisiminde bulundum cogunda basarisiz oldum. Bugun icin kendimi hazirladim ve artik kurtulmak istiyorum

Back