selam canlarım uzun aradan sonra tekrar görevimin başına geldimopuyorumnanaktan
allen carr kitabı benim bilgisayarda var isteyen arkadaşlar bana özelden msj atsın onlara gönderiyim hepinize sağlıklı günler dilerimalkisalkisalkis
bende 17 yaşımdan beri içiyorum bu zıkkımı..
şuan 25 yaşındayım ve günde en az 1 buçuk paket içiyorum .
bazen öğle abartıyorumki..
elimdeki sigara bitmeden pakete yöneldiğimi ve tekrar sigara aldığımı görüyorum yani bağımlıyım ice..
bırakmayı denedim desem yalan olur yıllar önce akşama kadar içmemiş ve kendimi kaybetmiştim gece gittim komşumdan siga istemiştim..
bırakınca hep korktuğum...
boşlukta olucam.
sigarayı içmeyince dikkatim azalıcak..
kilo alıcam..
sinirli ve çok agresif olucam..
vs.vs..
bilmiyorum ama bneim bırakmam çok zor aç kal yemek yeme desinler yemem..
ama sigara içme dedinmi asla yapamıyorum...
evet ya aynı şeyler benim içinde geçerli bi kere denedim 4 gün içmedim sonra 5. gün 2 paket bitirdim ..ama yok ya bundan kurtulmam lazım kronik bronşitim var ve gelecegin potansiyel akciger ca hastasıyım ..offfffffff offffffffff
iç arkadaşım gizli iç...gizli içince zararı olmuyormuş....delikafaduldenslm arkadaşlar benimde sigarayı kesinlikle hiç içmemem gerkli kronik bronşitim var ve şu anda fena halde akut bronşit olmuş durumdayım nefes alamdığım için doktrm inhalasyon çözeltisi diye bir ilaç verdi nefes yoluyla içime çekiyorum mafoldumben ama bu halde olmama rağmen sigarayı bırakamadım hatta gizli bile içiyorum her söndürüşümde kendime çok kızyorum ama malaesef o sigarayı yakmaktanda kendi alıkoyamıyorumkafamçokkarıştı nikotin bandı yada sakızı almayı düşünüyorum fakat şu andaki rahatsızlığımı ilerletici bi faktörü olurmu diye bir düşünce içerisindeyim sizin bir bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?