• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Vanessa Hudgens yeni imajı kızlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

siz olsanız böyle bir değişiklik yaparmıydınız ?

• Ankete Katılan
    28
Uzun saçlı hali daha iyi tabiki
Ama sonuçta rol için yaptırmış keyfinden değil
Oyuncu bu yani normal bi vatandaş değil
Oyüzden saygı duymak lazım ;)

kızlar daha iyi bir fikir edinebilmemiz için yeni imajıyla günlük hayattan bir kaç resim ekliyorum

$Vanessa-Hudgens-Fotograflari-11-430x591.jpg $Vanessa-Hudgens-Fotograflari-21-430x591.jpg $Vanessa-Hudgens-Fotograflari-31-430x591.jpg $Vanessa-Hudgens-Fotograflari-41-430x591.jpg

bi kaç tane de filmden ekliyorum ... bence bir oyuncu olarak her rolü denemesi çok hoş ama görüntüler beni hiç açmadı ... içimi kararttı anlayacağınız :1:

$vanessa-hudgens-gimme-shelter.jpg $vanessa-hudgens-113daf1106772c432f172d1f1c096733.jpg $gallery_main-vanessa-hudgens-gimme-shelter-01.jpg $Actress+Vanessa+Hudgens+eats+out+dumpster+23gpbUfhYC2l.jpg $Actress+Vanessa+Hudgens+eats+out+dumpster+5a-XuOsy3GLl.jpg $vanessa-hudgens-gimme-shelter-006.jpg

Burdan bence şunu anlayalım bi saç şekli bile insanı ne kadar değiştirebiliyo ;)
Ayrıca filmi çok merak ettim izlemek isityorum kesin...

Son düzenleme:
Size Yorum Yapmamıştım Ama, Madem Yazdınız..:27:
Yorumunuz Askıda Kalmasın..

Kazıtıyorsa Siz Beğenin, Ben Beğenmiyorum..:27:
O Sağını Solunu Kazıttı Oyuncu Diye Baş Tacı Yapamam ki Kimseyi..:27:
Benim İçin Mesleği de Önemli Değil İnsanların, Konumuz Yeni İmajı..
Bende Yeni İmajını Beğenmedim..
Hepsi Bu..

Benim Saçlarım da Ondan Evet Güzel :27::27::27:
Yataktan Kalkınca Bile Öyle Rezil Bir Durumum Olmuyor :27:

Siz Kendisini Seviyorsanız Saygı Duyarım, Ben Sevmiyorum..
Zevkler de Tartışılmaz..

Lütfen Böyle Cevap Falan Yazmayın Bana..:8:
Konu Ben Değilim, Vanessa Hudgens :40:
onu

şimdi siz onun saçlarıyla kendi saçlarınızla onun saçlarını mı karşılaştırıyorsunuz yoksa onun saçlarıyla kendi fiziğinzn tamamını mı karşılaştıyorsunz.benm saçlarım ondan güzel demekle benim saçlarım onun saçlarından -ya da onunkinden- güzel demek farklı şeyler... kızın mesleğiyle imajı alakalı onun için saçlarını kestirmiş zaten gider kendine postiş alır eski saçlarına kavuşur zor bişe değilki zaten onu sevmeye bilirsiniz beni ilgilendirmezki :61:

Back