Eğer bir erkek mesajlaşmayı sevmiyor, instagramı kapattım diyorsa?

Ben sosyal medya hesabı olmayan erkege çok temkinli yaklasirim yakalanmamak için yoktur çoğunda 😂
Benim bi arkadaşım var. Sevgilisiyle buluşuyor ve çocuk instagramda kıza bir şey gösterirken şans eseri başka bir hesabı olduğunu yakalıyor. Kızın bildiği hesapta 10 takipçi falan var tanıdıklar var sadece gayet güvenilir bir profil. Ama diğer instagramına bir bakıyor 200 takipçi hepsi okulundan kızlar :D bahane olarakta beni kızdırmıştın bende eski hesabımı aktifleştirdim demiş :D birde hem kızı hemde kızın tüm arkadaşlarını da engellemiş hesaptan yakalanmamak için. Ay çok fena erkekler var of. Konu sahibinin anlattığı erkek profili de hiç güvenilir gelmedi bana

Adam evli bence. Mesaj yazmayı sevmiyorsa gün içinde arar, konuşur yine de bir iletişim kurar.
İnstagram hesabı olmadığına da inanmadım pek..

Selam, biri var yeni tanıştım ilgisi de var çok belli çünkü 1-2 date planı yaptı hatta tekrar görüşmek ve bunu ileri seviyeye taşımak istediğini ima etti. Fakat daha çok yeni mi diye bilmiyorum ama ne whatsapptan yazışıyor ve de instagram hesabımı kapattım dedi sorduğumda. Mesajlarıma cevap veriyor ama saatler sonra ve hiçbir şekilde sohbet ortamı oluşmuyor. Yüz yüze görüşmede gayet güven veriyor ama bu kadar gizemli , mesafeli olması da bir yandan güven vermiyor. Siz olsaydınız ne yapardınız? İnsanları çok darlamayı seven biri de değilim ama hayatında başka biri varsa da kendimi aptal yerine koymak istemiyorum..
Buna inanman çok tuhaf.

Selam, biri var yeni tanıştım ilgisi de var çok belli çünkü 1-2 date planı yaptı hatta tekrar görüşmek ve bunu ileri seviyeye taşımak istediğini ima etti. Fakat daha çok yeni mi diye bilmiyorum ama ne whatsapptan yazışıyor ve de instagram hesabımı kapattım dedi sorduğumda. Mesajlarıma cevap veriyor ama saatler sonra ve hiçbir şekilde sohbet ortamı oluşmuyor. Yüz yüze görüşmede gayet güven veriyor ama bu kadar gizemli , mesafeli olması da bir yandan güven vermiyor. Siz olsaydınız ne yapardınız? İnsanları çok darlamayı seven biri de değilim ama hayatında başka biri varsa da kendimi aptal yerine koymak istemiyorum..
Evlidir o

Soyadını, çalıştığı yeri bile bilmedigin, sadece adını bildigin birine zaten güvenme. İn mi cin mi ne belli. Anlattiklarindan da evli olduğunu düşündüm direk ben de.
Sosyal bir ortam dediğiniz ortam nedir onu merak ettim.

Var böyle bi tanıdığım ama benim tanıdık gerçekten sevmiyor ve kullanmıyor. Mesajlaşmıyor pek. Sosyal med. Kullanmıyor. Arasan binde bir görüp açıyor. O derece. Böyle tipler var.

Ama bu kişi öyle dürüst mü bilmem.

Detoks yapıyomuş😂

Bu konudan pek haberdar değilsiniz galiba, 'dijital detoks' üzerine yapılan çalışmalar ve destek platformları, dünyada oldukça yaygınlaşmış durumda.
Dengeli bir şekilde uygulandığında, odaklanmayı artırıyor, stres seviyesini düşürüyor ve daha kaliteli sosyal ilişkiler kurmanıza yardımcı olabiliyor, çalışmalar da var artık.

Adama eski kafalı demişsiniz ama esasen son derece yenilikçi, günümüz ortalama insanının kitleler halinde içinde boğulduğu - özellikle sosyal medya alışkanlıklarına karşı, bilinçli kullanmaya ilişkin bir yaklaşım bu.

Sizin hikayenizde, bu 'detoks' adamın samimi gerekçesi midir, yoksa adam şerefsizin teki de bu da arkasına sığındığı bahanesi mi, onu siz anlayacaksınız, ama eğer samimi ve dürüst olarak gerekçesi bu ise, ben sizin yerinizde olsam, kafadan bir artı puan yazardım.

Son düzenleme:
Kendisiyle sosyal bir ortamda tanıştık. Bana kendisi yakınlaştı görüşme teklifinde bulundu. Gayet düzenli bir şekilde dışarda görüşmek istiyor ve hep kendisi ayarlıyor. Görüştüğümüzde kesinlikle çok kibar ve dikkatli davranıyor. En son senle bir şeylere başlayalım mı diye sordu ama pek anlamamazlığa vurdum çünkü daha birbirimizi çok tanımadan bana hızlı geldi. Bir yandan da diyorum ne güzel bak niyetini belli ediyor, oyalamıyor ama içimdeki bir his de bir şeylerin yanlış olduğunu söylüyor. Kendisine bunu açık açık sormalı mıyım yoksa biraz daha gidişata göre mi gerçek niyetini görmem doğru olur? Eğer beni arkadaşıyla tanıştırmazsa mesela, çalıştığı yerin adını bile paylaşmadı henüz. Soyadını bile bilmiyorum..
Sosyal medya olmamasına çok takılmıyorum çünkü benim de çevremde çok arkadaşım var bekar olup sosyal medyası olmayan.

Ama soyadını bilmemen,çalıştığı yeri söylememesi ve en önemlisi buluşmaları kendisinin ayarlaması düşündürücü.

Evli olma ihtimali çok yüksek evli olmasa bile ilişkisi de olabilir.

Soyadını, çalıştığı yeri bile bilmedigin, sadece adını bildigin birine zaten güvenme. İn mi cin mi ne belli. Anlattiklarindan da evli olduğunu düşündüm direk ben de.
Sosyal bir ortam dediğiniz ortam nedir onu merak ettim.
Haklısınız zaten ben de sizinle aynı şeyleri hissettim ve de düşünüyorum, o nedenle biraz da başkalarına sormak istedim. Fakat nasıl öğrenebilirim. Direk sormak soyadın ne iş yerinin adı ne vs itici de olabilir diye ilk etapta yanaşmadım sonuçta ben de onun için yabancıyım belki paylaşmak istemiyor ilk günde diye.

Sosyal medyası olmayan birine soyadını ve çalıştığı yeri bilme şartıyla güvenirim ancak. Kaldı ki sosyal medyası olsa bile onları bilmeliyim ya neyse.

Hayatıyla, sosyal çevresiyle ilgili bilgi almadan uzun süre görüşmeyin kimseyle. Evli olma ihtimali var, seksten sonra engellerim geçer diye düşünüyor olma ihtimali var, bir sürü ihtimal var.

Back
X