Vajinusmusum, şiddet görüyorum.

Şimdi düşündüm ilişki esnasında şiddet fantazisi de var. Her yol var ya bu kadar olmaz

Ne çeşit bi manyak olduğunu bildiğim için açtığı konulara da hiç girmedim, ölü taklidi yaptım

zaten hep cinsellik konularında boy gösteriyor en son o ablam ve eniştemi ilişkiye girerken izledim çok hoşuma gitti yazdığını görünce benim midem vücudumu terketti
Ama o olayı o kadar içli anlatmıştı ki ağlamıştım shahshshshhs

Konuyu nasil bulabilirim ipucu verir misiniz
Buldum.

Kimse de sen ne zırvalıyon dememiş. 2-3 mesaj boyunca yazmış izledim diye maharet gibi. Aaaaa. Muhteşem atan var kız yemin ederim şoktayım

Ben ondan sonra hiçbir yazdığını ciddiye almadım geçen hafta kız kardeşim bize kalmaya geldi yatak odamızın kapısını açık bırakıp yatsaymışız madem belki kızın da hoşuna giderdi
bizim eve kardeşim annem geldi mi evde kankalık belgesi imzalanmadığı kalıyor bi. Sanki kankaymışız biradermişiz gibi takılıyoruz ki kardeşimin psikolojisi bozulup sibel gibi olmasın diye

Ben ondan sonra hiçbir yazdığını ciddiye almadım geçen hafta kız kardeşim bize kalmaya geldi yatak odamızın kapısını açık bırakıp yatsaymışız madem belki kızın da hoşuna giderdi
Komsulari da katmis isin icine, kavga sesi dinleyecegimize diyor sevisme sesi diyor dinleyelim diyor. Neyse bu kadar yetti bana, bünyem kaldirmiyor sonra

Size tecavüz etmeye çalışan ve şiddet uygulayan bir adamla evli kalmamanizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…