• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusum, şiddet görüyorum.

Bu 2 mesaj sahibinin de aynı kişi olduğunu biliyor muydunuz? Nasıl bir hastalık düzeyi ise (şimdi derki seni dava edeceğim) kendi kendine yazmış desteklemiş, dert yapmış. Eposta adresleri çalışmıyor haliyle ulaşamadım kendilerine. Amaç nedir ? Soramadım Buradan Vajinismus hastalarını toplamak mı? Sosyal bir deney mi? Lakin her ne olursa olsun normal olmayan hastalıklı bir ruh hali.

Bana karşı her türlü yasal hakkınızı kullanabilirsiniz. Çok iyi bir avukatım var, kendisi adamı hem ipe götürür hem de iptekini alır.
Sağlık Bakanlığı ile öyle bir baskı kurarım ki size (sözde doktorum demişsiniz ya) inanın tıp fakültesini bir daha okursunuz. Bu arada doktor olduğunuza da inanmıyorum zira Vajinusmus diye değil Vajinismus diye yazılır.

Şu sitede binlerce kez dedik ki Vajinismus hastaları kendileri ile özelden iletişime geçen kişiler ile irtibat kurmasınlar, karşınızda ki kim bilmiyorsunuz.

Not : Sn @Sibel 1923 Profilde kullandığınız fotoğraf ise Esin Handal'a aittir.

Asya’da 7 bin metreden yüksek 5 dağa tırmanan dağcılara verilen ‘Kar Leoparı’ unvanını kazandı. Handal, Tacikistan’daki 7 bin 439 metrelik Pobeda Dağı’na tırmanan ilk kadın oldu
Ben bu kadinin sorunlu oldugunu cok kez yazdim, hatta polemik yasayip banlandim da.

Eski mesajlarinda da cokca sikinti olan bir uyeydi, kimse beni dinlemedi 😂😂😂

Neyse kendi kendini yakmis sonunda 🤓🙏🏻

Daha once de birinin duvarinda konuşmuştuk bunu. Eşcinselliğin çevresel etkilerle oluştuğunu, asla ama asla doğuştan olamayacağını düşünen görüşleri vardi. Bu nasil doktor dedigim ilk andı.
Asla doktor olduğuna inanmadım.
Eşcinsellik sonradan olunan bir şey değil ki o insanlar zaten öyle doğuyorlar.
Ben o üyenin yorumlarını genelde okumadan geçerdim. En son bir baş göz etme konusu açmıştı diye hatırlıyorum onda da ağır saçmalamıştı zaten.

Ben bu kadinin sorunlu oldugunu cok kez yazdim, hatta polemik yasayip banlandim da.

Üyenin fake olduğu gerçeği ortaya çıkınca aklıma ilk sen geldin😅 yaşadığınız polemiği az çok hatırlıyorum. Doktor olduğuna inanmıyorum demiştin galiba.

WOMAN WOMAN sendin degil mi oral seks konusunda tepki veren de. Lutfen Atatürk'le ayni cümlede yazmayin cok rahatsız oldum demistin oyle hatırlıyorum.

WOMAN WOMAN sendin degil mi oral seks konusunda tepki veren de. Lutfen Atatürk'le ayni cümlede yazmayin cok rahatsız oldum demistin oyle hatırlıyorum.
Oral seks ile ilgili bendim, alkol ve seks ile de bendim ama Ataturk’u hatirlamiyorum bak. Belki bendim belki degilimdir ama ben bayadir uyeye takiktim zaten 😂😂😂

Asla doktor olduğuna inanmadım.
Eşcinsellik sonradan olunan bir şey değil ki o insanlar zaten öyle doğuyorlar.
Ben o üyenin yorumlarını genelde okumadan geçerdim. En son bir baş göz etme konusu açmıştı diye hatırlıyorum onda da ağır saçmalamıştı zaten.
Eniştemle ablamı sevişirken gördüm demiş. Ben de onu merak ediyorum.

Oral seks ile ilgili bendim, alkol ve seks ile de bendim ama Ataturk’u hatirlamiyorum bak. Belki bendim belki degilimdir ama ben bayadir uyeye takiktim zaten 😂😂😂
Bi de bayram kutlamis iki arada, saka gibi 😂😂

Bi de bayram kutlamis iki arada, saka gibi 😂😂

O da benmisim 😍😍😍

Eniştemle ablamı sevişirken gördüm demiş. Ben de onu merak ediyorum.
Muhtemelen fırça bıyıklı bir Mahmut, efendime söyleyeyim seks hikâyesi yazmaya gelen Feridun Abi olabilir kendisi. Üşenmiyorlar da farklı farklı hesaplar almaya, vay arkadaş.

Muhtemelen fırça bıyıklı bir Mahmut, efendime söyleyeyim seks hikâyesi yazmaya gelen Feridun Abi olabilir kendisi. Üşenmiyorlar da farklı farklı hesaplar almaya, vay arkadaş.
Kimisi ilk mesajda belli ediyor. Bu kadar uzun zaman nasıl dayanmış acaba? Bir de iyi kötü anatomi bilgisi falan vardı. Doktor değilse sağlıkçı ise net sapık ve yeminsiz biri. Umarım kazen bey konunun üzerine gider de diploması iptal edilir.

O kadar sacmaliyordu ki yazmadan duramiyordum 😂😂😂 insanlar bunun dediklerine inanacak diye korkumdan ahahahaha resmen amme hizmeti yapmistim, hayir yanlis bu bilgiler diye 😂
Abuk subuk 1 -2 yorumuna denk geldim. Bazen ciddi ciddi bilimsel şeyler yazıyordu. Kimisi kopyala yapıştır olsa da sülük karşıtı yorumları falan bilimseldi.

İki arkadaşının arasini yapmakla ilgili konu açmıştı en son. Garipti ama erkeksi durmuyordu. Garip duruyordu sadece.😄

Abuk subuk 1 -2 yorumuna denk geldim. Bazen ciddi ciddi bilimsel şeyler yazıyordu. Kimisi kopyala yapıştır olsa da sülük karşıtı yorumları falan bilimseldi.

İki arkadaşının arasini yapmakla ilgili konu açmıştı en son. Garipti ama erkeksi durmuyordu. Garip duruyordu sadece.😄
Erkek miydi degil miydi bilmiyorum ama doktor olmadigi kesin

Back