Vajinusmusum, şiddet görüyorum.

Sinirlenmeyin boşuna, konu fakeymiş.

Canim ben 13 yıllık evliyim 8 yılım vajinusmus la gecirdim önce kendin parmak denemelisin ve içine alırken derin nefes almalısın inan ben basardiysam sende başarırsın

Bu kadında bir şey olduğunu anlamıştım. Yorumları hiç normal değildi. Ne zaman patlayacak diye merak ediyordum patlamış
Ya bi yorumunda "ablamla eniştemi ilişki yaşarken gördüm çok hoşuma gitti izledim" filan yazmıştı şok olmuştum, şimdi de görümceyi katmış işin içine, çok değişik ve iğrenç fantazileri var bence.

Bi konuda da Ataturkten çağdaş turk kadınından girdi, oral seksten çıktı. Hatta tepki almisti o zaman ne ilgisi var konunun Ataturkle diye.

Bi konuda da Ataturkten çağdaş turk kadınından girdi, oral seksten çıktı. Hatta tepki almisti o zaman ne ilgisi var konunun Ataturkle diye.
zaten hep cinsellik konularında boy gösteriyor en son o ablam ve eniştemi ilişkiye girerken izledim çok hoşuma gitti yazdığını görünce benim midem vücudumu terketti

Bence de erkek ama ensest fantazisi var burada da görümceyi işin içine katmış çünkü.
Ensest, teshircilik, voyorizm ay midem kalkti sabah sabah

Bu kelimeyi de simdi ogrendim
voyörizm ne demek? Başkalarının cinsel birlikteliklerini seyrederek orgazm olma şeklindeki cinsel sapıklık. (en) Voyeurism.

Yaşadığınız durumlar normal değil ve lütfen şiddeti normalleştirip Kendinizi ezdirtmeyin bu şahıstan eş olmaz. Biran önce bu kişiden kurtulmaya bakın psikolojinizi bozmuş, önce kendinizi düşünün..

Aynen bunu bir de ölümüne savunuyordu. Doktorum dediği için de dediklerinin doğru olarak kabul edileceği sorgulanmayacağını düşünüyordu.
Çok saçma mesajları vardı. Bazıları iğrenç ötesi

Onca insanla konuşulmuş. Biri bile dememiş ki Ayla boşan. Kimi dilatör almış, kimi pozisyon önermiş, kimi doktora götürmüş.

Yani ne olursa olsun şiddet kabul edilemez evet o da yapamadığı için stresli ama asla şiddet olmamalı yani bence ağırlığınızı koyun ve konusun onunla sen böyle yaptıkça ben daha da korkuyorum deyin ve gorumcenizle değilde eşinizle beraber bir psikolojik tedavi alın yada ilişki terapistine gidin inşallah sorunlariniz düzelir ve herşey yoluna girer ama lütfen şiddeti kabul etmeyin etmeyin ki her sinirlendiğinde size el kaldirmasin ne kadar susarsak onlar o kadar üstümuze geliyorlar çünkü

Tam okumamışsınız. Adam size tecavüz ediyor dedik. Bunun devamı aynen devam et olacak değil
Size bir şey demedim ki!

Görümcesi, arkadaşı, akrabasını kastettim.

Siz yorumumu tam okumamışsınız.

Dilatör almış, doktora götürmüş diye kk üyelerinden bahsediyor olabilir miyim?

Onca insanla konuşulmuş. Biri bile dememiş ki Ayla boşan. Kimi dilatör almış, kimi pozisyon önermiş, kimi doktora götürmüş.
Kurguya göre hanimefendi kucuk bi yerde yasiyor, bosanirsa kendi kusurlu gorulecegi icin cozum bulmaya calisiyor, yetemedigi yerde esini oral ile taclandiriyor(!). Cevresinden kimse bosan demiyor, gorumce ile er kişinin tatmini icin o doktor senin bu dilator benim el birliğiyle kadin kadina kosturuyorlar. Daha banlanmasaydi annesiyle kız kardesi girecekti mevzuya, belki baska yerde okuruz hikayenin devamini

Onkolog sibel hanımın çizdiği aydi merhaba Atatürkçü Türk kadınına taban tabana zıt bir karakter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…