- 29 Mayıs 2023
- 29
- -62
- 1
- 25
- Konu Sahibi Ayla Dertli
-
- #1
Siz iyi misiniz hanımefendi? Adamın ablasıyla da ilişkiye girmeyi deneyin bari ortada özel cinsel hayat kalmamış. Ne demek gitti ablasına söyledi de kadın doktora gittik de. Konuda insanları tahrik edici tüm unsurları da geçirmişsiniz maşallah. Dayak yememek için seks köleliğine mi başlayacaksınız? Hiç de eğitimli insana benzemiyorsunuz hala eşim dediğinize göre o yontulmamışaİki yıldır dışarıdan izlediğim bu sitenin çok kişiye yardımcı olduğunu gördüm. 24 yaşımdayım, eşim 26 yaşında, 4 aylık evliyim ve vajinusmusum. Evlendiğimizin ilk gecesi kasılmam ve bacaklarımı açamamam nedeniyle ilişki kuramadık. Bir ay boyunca iki üç günde bir denemelerimiz sonuç vermedi, ne kadar kendimizi hazırlasak da penis vajenime değer değmez kendimi çekiyorum, eşimi itiyorum. Endişeli bir hal ile ağlamaya başlıyorum. Aslında ön sevişmemiz iyi, ıslandığımı da hissediyorum ama olmuyor işte. Eşim başlarda anlayışlı iken artık üstümdeyken elimi kolumu tutarak, bana bağırarak zorla ilişki kurmaya çalışıyor, bir kez yüzüme tokat bile attı. Korkumdan tepki veremiyorum, o üzerime boşalsın da rahatlasın diye elimde olmadan kasılı halde duruyorum, bacaklarımın arasındayken ağrı çekiyorum. İkinci ayda eşim durumumuzu, ilişki kuramadığımızı ablasına söylemiş, ablası da benimle konuştu ve vajinusmus olduğumu söyledi. Kardeşinin kızgın ve öfkeli olduğunu, bana şiddet uygulamaması konusunda uyardığını, birkaç ay sabırlı olmasını söylemiş. Görümcem çok iyi birisi, aramız da iyi. Tesetürlüyüm ve muhafazakar aileleriz, eşim kendisinin gelmeyeceğini ancak ablasıyla birlikte kadın bir doktora gitmemi istedi. Ablasıyla birlikte doktora gittik, çok zor muayene oldum, ter attım resmen. Doktor muayenenin normal olduğunu söyledi, psikoterapi önerdi ama Devlet Hastanesinde randevu ayarlayamadık. Bu arada görümcem dilatör ve kayganlaştırıcı sipariş etti, internetten aldık ama en küçük boyutu bile ilerletemiyorum. Bir sürü porno video izledim ve ilişkinin ne kadar kolay olduğunu gördüm, kendime güvenim geldi ama iş gerçeğine gelince yapamıyorum. Şiddet gördüğümün ertesi günü bir arkadaşıma açıldım, o da üstte sen kendin dene dedi. Bu da olmadı, iki üç dakika içime alayım diye uğraşırken eşim erken boşaldı ve penisi söndü. Bana küfür etti, bağırdı, çağırdı sonra üstünden attı. Kendimi savrulmuş paçavra gibi hissediyorum. Son bir aydır yalnızca oral yapıp elimle eşimi boşaltıyorum, yine tokat yerim diye korkuyorum. Eşimi durduran tek şey ablası galiba. Ağrı kesici haplar, uyuşturucu kremler, rahatlatıcı bitkisel çaylar da bir işe yaramadı. Yaşadığım yer küçük bir yer ve imkanlar sınırlı. Eşim de ben de aslında eğitimli insanlarız ama 4 aydır sinir harbi yaşıyoruz. Sorunu çözene kadar ne yapayım da şu adamı durdurayım diye danışmak istedim. Vajınusmuslu arkadaşların eşlerinin tepkileri nasıldı? süreci nasıl yönettiler acaba? Sabırla okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler.
Bizim buraların erkekleri okusalar da sıkıntılı. Beklentileri karşılanmayınca hödük olabiliyorlar. Daha 4 aylık evliyiz.Bu kadar anlayışsız hoduk herifin tekiyle sizin bu rahatsızlıktan kurtulmanız mümkün değil. Lütfen kendinize bunu yaptırmayın. Kendinizi eksik ve yetersiz hissetmeyin. Bu bir sağlık sorunu ve kimse bu yüzden şiddet görmeyi, asaglanmayi haketmez. Eşiniz önce bi adam olsun sonra sizden kadınlık beklesin gerçekten çok sinirlendim
Ne yapayim da adami durdurayim demissiniz ya, bosanin direkt. Bu hayvandan ne koca olur ne baska bir seyİki yıldır dışarıdan izlediğim bu sitenin çok kişiye yardımcı olduğunu gördüm. 24 yaşımdayım, eşim 26 yaşında, 4 aylık evliyim ve vajinusmusum. Evlendiğimizin ilk gecesi kasılmam ve bacaklarımı açamamam nedeniyle ilişki kuramadık. Bir ay boyunca iki üç günde bir denemelerimiz sonuç vermedi, ne kadar kendimizi hazırlasak da penis vajenime değer değmez kendimi çekiyorum, eşimi itiyorum. Endişeli bir hal ile ağlamaya başlıyorum. Aslında ön sevişmemiz iyi, ıslandığımı da hissediyorum ama olmuyor işte. Eşim başlarda anlayışlı iken artık üstümdeyken elimi kolumu tutarak, bana bağırarak zorla ilişki kurmaya çalışıyor, bir kez yüzüme tokat bile attı. Korkumdan tepki veremiyorum, o üzerime boşalsın da rahatlasın diye elimde olmadan kasılı halde duruyorum, bacaklarımın arasındayken ağrı çekiyorum. İkinci ayda eşim durumumuzu, ilişki kuramadığımızı ablasına söylemiş, ablası da benimle konuştu ve vajinusmus olduğumu söyledi. Kardeşinin kızgın ve öfkeli olduğunu, bana şiddet uygulamaması konusunda uyardığını, birkaç ay sabırlı olmasını söylemiş. Görümcem çok iyi birisi, aramız da iyi. Tesetürlüyüm ve muhafazakar aileleriz, eşim kendisinin gelmeyeceğini ancak ablasıyla birlikte kadın bir doktora gitmemi istedi. Ablasıyla birlikte doktora gittik, çok zor muayene oldum, ter attım resmen. Doktor muayenenin normal olduğunu söyledi, psikoterapi önerdi ama Devlet Hastanesinde randevu ayarlayamadık. Bu arada görümcem dilatör ve kayganlaştırıcı sipariş etti, internetten aldık ama en küçük boyutu bile ilerletemiyorum. Bir sürü porno video izledim ve ilişkinin ne kadar kolay olduğunu gördüm, kendime güvenim geldi ama iş gerçeğine gelince yapamıyorum. Şiddet gördüğümün ertesi günü bir arkadaşıma açıldım, o da üstte sen kendin dene dedi. Bu da olmadı, iki üç dakika içime alayım diye uğraşırken eşim erken boşaldı ve penisi söndü. Bana küfür etti, bağırdı, çağırdı sonra üstünden attı. Kendimi savrulmuş paçavra gibi hissediyorum. Son bir aydır yalnızca oral yapıp elimle eşimi boşaltıyorum, yine tokat yerim diye korkuyorum. Eşimi durduran tek şey ablası galiba. Ağrı kesici haplar, uyuşturucu kremler, rahatlatıcı bitkisel çaylar da bir işe yaramadı. Yaşadığım yer küçük bir yer ve imkanlar sınırlı. Eşim de ben de aslında eğitimli insanlarız ama 4 aydır sinir harbi yaşıyoruz. Sorunu çözene kadar ne yapayım da şu adamı durdurayım diye danışmak istedim. Vajınusmuslu arkadaşların eşlerinin tepkileri nasıldı? süreci nasıl yönettiler acaba? Sabırla okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler.
Ablasına söylemesini nasıl engelleyebilirdim ki? İkimiz de MYO mezunuyuz ve çalışıyoruz. Ablası gerçekten yardımcı olmaya çalışıyor. En azından kardeşini durduruyor. Görümcemin günahına girmeyelim.Siz iyi misiniz hanımefendi? Adamın ablasıyla da ilişkiye girmeyi deneyin bari ortada özel cinsel hayat kalmamış. Ne demek gitti ablasına söyledi de kadın doktora gittik de. Konuda insanları tahrik edici tüm unsurları da geçirmişsiniz maşallah. Dayak yememek için seks köleliğine mi başlayacaksınız? Hiç de eğitimli insana benzemiyorsunuz hala eşim dediğinize göre o yontulmamışa
boşa bu adami.
Boşanmam demek küçük yerlerde adının çıkması demek, en kısa sürede herkes Ayla ilişki kuramamış da boşanmış der. Büyük bir şehirde olsaydım bunu takmayabilirdim. Psikoterapi için komşu bir ile gideceğim. Belki de kısa sürede yenebilirimdami durdurayim demissiniz ya, bosanin direkt
Böyle bir kabulleniş yaşamak zorunda değilsiniz ve ne kadardır evli oldugunuzunda bir önemi yok. Herşeyden önce bir kadın daha da önemlisi insansınız ve bu yaşadıklarınızı hiç bir şartta haketmiyorsunuz kendinize bunu yapmayinBizim buraların erkekleri okusalar da sıkıntılı. Beklentileri karşılanmayınca hödük olabiliyorlar. Daha 4 aylık evliyiz.
Sorun da bu ya zaten, engelleyebilmiş olunca ne olacaktı sanki? Kocanın yatak odanızı ailesine anlatmak İSTEMESİ yeterdi. Görümcen kötü niyetli olsaydı kocan kimbilir daha neler yapardı sana. Başkalarının uyarıları sayesinde mi yürüteceksin evliliğini? Ablası da size taşınsın madem onun aklı olmadan adam olamıyorsa kocan.Ablasına söylemesini nasıl engelleyebilirdim ki? İkimiz de MYO mezunuyuz ve çalışıyoruz. Ablası gerçekten yardımcı olmaya çalışıyor. En azından kardeşini durduruyor. Görümcemin günahına girmeyelim.
Bence senin bu problemden öte sorunların var ve bedenin de bunun farkında. Istemediğin bir adamla sırf mecbur hissettiğin için olmak zorunda değilsin bu ülkede binlerce kadın çalışıp tek başlarına geçimlerini sağlayıp yaşıyorlar buna mecbur değilsin.Boşanmam demek küçük yerlerde adının çıkması demek, en kısa sürede herkes Ayla ilişki kuramamış da boşanmış der. Büyük bir şehirde olsaydım bunu takmayabilirdim. Psikoterapi için komşu bir ile gideceğim. Belki de kısa sürede yenebilirim
E tecavüz edilip dayak yemek, hakaret işitmek "ayla sevişemedi" lafından daha mı yenilir yutulur? Daha iyi işte, "bakireyim kocamın şeyi kalkmiyordu" dersin sen deBoşanmam demek küçük yerlerde adının çıkması demek, en kısa sürede herkes Ayla ilişki kuramamış da boşanmış der. Büyük bir şehirde olsaydım bunu takmayabilirdim. Psikoterapi için komşu bir ile gideceğim. Belki de kısa sürede yenebilirim
Bu harika kocayla evliliğine mutlu mesut devam etsin yani? Vajinismusu yenip başka bir sorunları çıktığında yine burada olun tavsiye vermek için olur mu?Durumunuza çok üzüldüm emin olun atlatabikilirsiniz. Kendinizi yetersiz hisetmeyin burada vajinusmusu yenen birsürü kadının hikayeleri var nasıl yendiklerini adım adım anlatıyor. Onları eşinle birlikte okuyup adım adım uygula. Önce ayna karşısında vajinanı incele oranın ucsuz bucaksız bir delik oldugunu idrak ve kabul et sonrasında parmagınla sırayla serce, yüzük ve orta parmak şeklinde vajinana giriş yap. Elinde incele hiçbişey olmaz korkma.
Önce mastğrbasyon yap gerekirse gevse ıslaklık olsun öyle parmakla ilerle daha kolay olur.
Sonra aynı şeyleri eşinin parmakları ile dene. Güvenin gelecektir.
Bana yardımcı olup destek olan bu samimi arkadaşıma salak demeyin. Tek başıma mücadele edecek halde değilim, sağ olsunlar görümcem de arkadaşım da iyi niyetleriyle yardımcı olmaya çalışıyorlar. Aynen sizlerin burada yaptığı gibi. Tek fark, onlarınki yüz yüze, sizlerinki sanal.Hadi sen sağlıklı dusunemiyorsun o salak arkadaşın nasıl akıl veriyor?
+++++Siz iyi misiniz hanımefendi? Adamın ablasıyla da ilişkiye girmeyi deneyin bari ortada özel cinsel hayat kalmamış. Ne demek gitti ablasına söyledi de kadın doktora gittik de. Konuda insanları tahrik edici tüm unsurları da geçirmişsiniz maşallah. Dayak yememek için seks köleliğine mi başlayacaksınız? Hiç de eğitimli insana benzemiyorsunuz hala eşim dediğinize göre o yontulmamışa
Dayak yiyen,tecavüz edilen arkadaşına 'bir de üste çıkıp sevişmeyi dene, kocani öyle tatmin et,öyle ödüllendiri. Belki olur' tavsiyesi sağlıklı bir tavsiye değil.Bana yardımcı olup destek olan bu samimi arkadaşıma salak demeyin. Tek başıma mücadele edecek halde değilim, sağ olsunlar görümcem de arkadaşım da iyi niyetleriyle yardımcı olmaya çalışıyorlar. Aynen sizlerin burada yaptığı gibi. Tek fark, onlarınki yüz yüze, sizlerinki sanal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?