- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
- Konu Sahibi Ayla Dertli
O kimBu hissi en son @denizliligenc 'te yaşamıştım. İyi geldi ruhuma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kimBu hissi en son @denizliligenc 'te yaşamıştım. İyi geldi ruhuma.
Konu fake çıktı ArtemisSize tecavüz etmeye çalışan ve şiddet uygulayan bir adamla evli kalmamanizi tavsiye ederim.
Konu fake annem . Sibel1923 mus konuyu acanSize tecavüz etmeye çalışan ve şiddet uygulayan bir adamla evli kalmamanizi tavsiye ederim.
Ay sinirlerim tepeme çıkmıştı, sağ olun. Gideyim de temizlik yapmaya devam edeyim bari.Konu fake çıktı Artemis
Doktor olduğunu söyleyen sibel mi? Konunun tamamını okurum biraz sonra.Konu fake annem . Sibel1923 mus konuyu acan
Patates misin domates misin nesin nasıl anlamazsın bu kadında bir şeyler olduğunu ya? Herkese bi “acaba” dedirtmiş zamanında.Sen ülke lideri ol, Cumhuriyeti ilan et, savaşlarda komutanlık yap, bütün ülkeler seni saygıyla ansın ama kim idüğü belirsiz biri gelsin kadın sitesinde oral seksle ansın
Ay söylenen çoğu yorumunu görmedim ben ciddi ciddi saygı duyuyordum tü Allah beni bildiği gibi yapsın
Senn çakma pırlantalı elinle mi yazdın bana bu mesajı ajajsjss :dPatates misin domates misin nesin nasıl anlamazsın bu kadında bir şeyler olduğunu ya? Herkese bi “acaba” dedirtmiş zamanında.
Engeli yedik ama hala güldürüyorSenn çakma pırlantalı elinle mi yazdın bana bu mesajı ajajsjss :d
Heh iste ben de aynini demisim o zamanSen ülke lideri ol, Cumhuriyeti ilan et, savaşlarda komutanlık yap, bütün ülkeler seni saygıyla ansın ama kim idüğü belirsiz biri gelsin kadın sitesinde oral seksle ansın
Ay söylenen çoğu yorumunu görmedim ben ciddi ciddi saygı duyuyordum tü Allah beni bildiği gibi yapsın
Ay evet o Kazen ifsa ettiAy sinirlerim tepeme çıkmıştı, sağ olun. Gideyim de temizlik yapmaya devam edeyim bari.
Doktor olduğunu söyleyen sibel mi? Konunun tamamını okurum biraz sonra.
Mesajlarına gülünce de kızıyor ne yapsam yaranamadımEngeli yedik ama hala güldürüyor
3 senelik bir üyeydi o da boyle patladı fake çıktı.
Beni de engellemiş zirkonyum bagetliEngeli yedik ama hala güldürüyor
Nickim pamuk otuyken birisi bana "pamuk musun nesin konumdan defol" demişti. Ben de bunu nick yapmıştım. Patates misin domates misin nicki gelir mi? 562450Patates misin domates misin nesin nasıl anlamazsın bu kadında bir şeyler olduğunu ya? Herkese bi “acaba” dedirtmiş zamanında.
ZavallılıkKendi kendine up uzuuun destek mesajı yazmış birde
O iş tamamNickim pamuk otuyken birisi bana "pamuk musun nesin konumdan defol" demişti. Ben de bunu nick yapmıştım. Patates misin domates misin nicki gelir mi? 562450
Doktor olmadığı bariz belliydi onun ya. Hatta bana istersen meslektaşım ....'ya sor demişti de he he sorarım deyip geçmiştim. Kendisini kaale almıyordum ve patlamasını bekliyordum. Ruh hastası.Ay evet o Kazen ifsa etti
Ben çok ciddiye alıp baya saygı duyuyordumDoktor olmadığı bariz belliydi onun ya. Hatta bana istersen meslektaşım ....'ya sor demişti de he he sorarım deyip geçmiştim. Kendisini kaale almıyordum ve patlamasını bekliyordum. Ruh hastası.
YaaaO iş tamam
Ama maalesef sınırlı karaktere izin olduğu için bu şekil oldu