gunaydınn kızlarrr bn bu sabah bogaz agrıssı burun tıkaıklııyla kakltım grıp oluyorum gıbı bıseyyy ılacta alamıyorumm ne ypabılırım yardım edınnn ballı lımonlu ılık su ıcıyorum amaaa bı zararı yoktur ınsallhhhh
Kızlar bildiğiniz gibi doktor bana doğum kontrol hapı yazdı hem bebek isteyip hem hapı kullanmak oldukca zor bi duygu ama rabbim dert verip dertman aratmasın inşallah biz yine içe boş... Yapıyoruz azda silkeliyorum kendi kendimiBide eşime silkeletcem Yinede bebek olma sansı olurmu aceba :26::26::26:
canım biz candy ile aynı zamanda yendik hem de aynı zamanda hamile kaldık tabi benmki mutsuz son... onunki de ocak sonu şubat başı gibiydi sanırım doğumu ama sonuç nasıl hiç bilmiyorum hiç görüşmedim..
canım önce tahlillerini yaptır gebelik öncesi tahliller bir de muayene olmanı tavsiye ederim tebrikler bu arada aramıza hoşgeldin...
öyle m,i yazmışımmmm ben de dalgınım buara kusruma bakmayın canlar.. :)
heyytt beeee kahraman gibi geldin :) bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla sonucu :) o kadar kafada canlandıra canlandıra deneyen arkadaşların da yardımlarıyla yöntemi tam anlamıyla öğrendik ben de çalışma yaparsam ilk çalışmada silkelenecem koydum kafaya :) hem eşler de spor yapmış oluyo fena mı :)
canim seni çok iyi anliyorum, banada düsüklerden sonra bekle dedigi zaman okadr zorduki beklemek.. Ama dedigin gibi, rabbim dermansiz dert vermesin ınsallah..
Ben suna inaniyorum gerçekten, olacagi varsa hertürlü olur, annem kiz kardesime hamile kaldiginda haberi yoktu ve dogum kontrol hapina bi süre devam etti bilmiyorya, daha sonradan ögrendi ve birakti, çok korktular bisey olur bebege diye, öyleya dogum kontrol hapinin bi etkisi olmus olabilir diye.. Ama saglikliydi allaha sükür..
Yinede sen biraz daha bekle sonra basla çalismalara yani silkeletmelere
düşükten sonraki 2. adet merasimle 50. günde geldi heveslenmelerimi hiç anlatmayayım:)))doktorun sözünüde dinlemiş olduk(fazla uslu durmasakda:))ve artık Allahın izniye tamamen sahalardayım...bekleme süremi doldurdum ve silkeletmeye geldimhadi hayırlısı artık, bakalım ne zaman gelecek bebişler:))
inasllah canım benım allah gonlune gore versın ve tum bebis isteyenlere versinn :)
aminnnnn canım Allah razı olsun.. tekrardan girdik bebiş yoluna bakalım Rabbim nezaman nasip edecek....hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah hepimize...üzüntüsüz kedersiz hamilelikler olsun inş.
düşükten sonraki 2. adet merasimle 50. günde geldi heveslenmelerimi hiç anlatmayayım:)))doktorun sözünüde dinlemiş olduk(fazla uslu durmasakda:))ve artık Allahın izniye tamamen sahalardayım...bekleme süremi doldurdum ve silkeletmeye geldimhadi hayırlısı artık, bakalım ne zaman gelecek bebişler:))
oh oh hadi bakalim benmde bekleme surem doldu bu ay (tabi ben son ay beklemedm) ins guzel haberler vermek nasp olur en yakin zamanda
evett ben de :):) benimki hayal elvanım ben bebek yapana kadar sizlerin bebişleri konuşuyo olur :)
Kizzzzz sendemiine sporu simdi yanlis canlandirmalarla yanlis seyler yapip bi tarafinizi kirmayin yaw sadece backlarindan tutup sallicak okdar tutup 1 saat zealeanin yaptirdigi gibi kürek sallamicak ha
vajinusmu yenip hamile kalalım bolumunu okuyodum bazıları silketım hamile kadım dıyo bu nasıl oluyo nasıl yapılıyo bılenınz var mı acaba bıde dogruluk payı varmı acaba
evett ben de :):) benimki hayal elvanım ben bebek yapana kadar sizlerin bebişleri konuşuyo olur :)
berns şimdi maçtan sonra eşin senin ayak bileklerinden yukarı kaldırıp sağa sola öne arkaya sallıyo silkeliyo yani:) aman başınızı filan sarkıtmaya kalkmayın başın omzun yatakta olacak belin ve bacakların yukarda olacak... bu kadar.. topikte bu yöntemle hamile kalan 3 kişi var ... denemekte fayda var anlayacağın :)
Ekledim, beklenen adet tarihini, deneme sürenizi bildirirmisin.
Hamilelik öncesi kontrollerini yaptirdinmi?
Hakkinda hayirlisi Ins en hayirli zamanda hamile kalirsin. :)
teşekkür ederim zealeacım ..hiç geçmeyecek sandığım o aylar geçti gitti çok şükür sıra sağlıkllı gebeliklere demir atmaya pardon silkeletmeye geldi :129::129::129:yuppi, oh gecmis olsun.
silkelenmeyen kalmasin (ahaha koptum)
inş. elvancım sıkı çalışıcaz yumurtlayıp iki de silkelettikmi inş. gelsin bebişler :)))anne adayları bu ay nüfus patlamasına adımları atalım :)))sallansın topik :)))hayırlı haberler almak ve vermek duasıyla...aklımıza geldikçe birbirimize dua edelim birbirimiz için yaptığımız dualar geri çevrilmiyor arkadaşlar..hepinize sevgiler
beklediğim adet tarihi 1 mayıstı 3 gün gecikti. bazı belirtilerim var. hafif mide bulantısı, akıntım çoğaldı, sol kasıkta sancı gibi. ben biraz acele davrandım regl olmama 3 gün kala belirtilerim var diye kan testi yaptırdım. negatif çıktı. doktor yeni olmuş alabilir. bazen kendini göstermez falan dedi.bir hafta 10 gün sonra yine gel dedi. kan testinde yenide olsa çıkar diyor herkes. bir umut bekliyorum. benzer durum yaşayan oldu mu acaba aranızda. beklemek çok zor.
bu arada bu ay 2. deneme ayım. kan testi yaptırdığımda kontrollerimide yaptırdım. doktor problem yok sadece folik asit kullan dedi.
hahaha silkelet bakalim sendene dicem ya iki gunde bir olmasa hergun olsa bi zarari olurmuki hani yasar diyolarya spermler icn ya iyi sperm degilse ve yumurtlama gunu o bigun bosluga denk gelirse, bide bsy daha yumurtlama akintisi geldikten snrami catliyo yumurta yoksa oncemi ins dualarda bulusalim cnm Rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli kilsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?