Evet Mayıs geldiii geçen sene bereket ayıydı bizim için benim de 4 Mayıs biz de Candy ile aynı gün yenmiştik :)
merhaba kızlar vajinismusu yeneli 2 ay kadar oldu. bebek istiyoruz bizde. ilk ayımda ovulasyon dönemime denk gelmedim ama bu aydan ümitliyim. 2gün önce regl olmam gerekiyordu olmadım. eger bebek varsa ilk vuruşta gol oldu demektirson bi kaçsayfayı okudum herkes bebek bekliyor maşallah. darısı başıma
Elvan topiğin adını değiştiriyorun ve şöyle oluyor 'vajinusmusu yenip silkelenmek isteyenler'
Ayy yok artikYoksa gerçekten silkeletmeyimi düsünüyosun yaramaz Topigin ismini gören kaçar bence
kızlar 9 mayısta bir kere daha cesaretimi toplayıp kadın doğuma muayeneye gidecem, ilk teşebbüsümde muayene olamamıştım bu sefer daha çok güveniyorum kendime inşallah ağlamadan çıkarım . gidene kadar cesurum masaya yatınca tırsıyorum:)) bi smear vermek banada nasip olsun yaa..
canım nilayınki 12 nisandır 12 mayısa henüz gelmedik
Ayy yok artikYoksa gerçekten silkeletmeyimi düsünüyosun yaramaz Topigin ismini gören kaçar bence
merhabalar aranıza yenı katıldım vajinsmusu yenı yendım 1.5 senlık evlyım allhın ıznyle hamıle kalmak ıstyrm bu ayın 8i yumrtalama gunm kızlar önermek ıstedgnz bşy vrmı ben çok cahılım bu konulrda sadec ymrtalam gunumu blyrm
benim adım yaramazpisi olabilir
Aaaaane bu canim, üstüme üstüme geliyosun bugün nickinin yaramazpisi oldugunun farkindayim zaten
Hosgeldin :) tebrik ederim, yeni yenmissin.. Hakkinda hayirlisi olur InsAllah.
Eger internetten hesapladiysan yumurtlama gününü, tutmayabiliyor. Adetlerin düzenlimi, düzenli oldugu halde bile yumurtlama günleri sasabiliyor. Bunu en dogru sekilde ovulasyon testleriyle tespit edebilirsin. Iliskiden sonra hemen kalkma biraz yat bacaklarini havaya dik bekle biraz ve 2 günde bir deneyin. Gerisi nasip kismet.. :)
ay elvancım ben böyleyim canım sıkılsın sıkkın olıyım şımarıklığım üstümde olur neden bilmem ama ...
eşimin gelmesine 13 gün kaldı son günler iyice sıkıldım herseye aglar oldum habere dızıye reklama gordugum bır resme anlıcagın contalar gevşedi
hep sıkıntıdan bunlar
Anamm kiyamam sana bennnnnGel benden çikar güzelim skntini
Az kaldi canim az daha sabir, kocisin geldimi gezin tozun sahalara çikiin
Havalar güzel simdilerde, yürüyüs yap çik biraz alisveris yap. Bu ay senide listeye alacam haberin olsun
adetlerım duzenlı geçen ay 24 unde oldum normalde 15 inde olrdm cnm ınşl bgun denıcem dedklerını yapıcm cnm ınşl olur allhım bızlrede nasip edr ne guzel bır topık bu
he beni zorla alıcan yani listeye seçim şansım yok
Tabi sen istersen ama alirim artik bi sorun olacagini zannetmiyorum demi ?? Beklicekmisiniz biraz daha yoksa baslamayi düsünüyomusn
Kuzum ev tasıma ısımız var bılıyorsun sonra ramazn ve yuksek lısns basvurusu ..Bakalım kısmet yanı
InsAllah canim, hayirlisi olsun. Evet güzeldir topigimiz msllh, birde ilk sayfada liste var oraya eklenmek istersen beklenen adet tarihini , deneme süresini yazarsin eklerim :)
[/QUOT]
ayın 20 si cnm ınşl olmamda bebişm olur ya
InsAllah canim, hayirlisi olsun. Evet güzeldir topigimiz msllh, birde ilk sayfada liste var oraya eklenmek istersen beklenen adet tarihini , deneme süresini yazarsin eklerim :)
[/QUOT]
ayın 20 si cnm ınşl olmamda bebişm olur ya
Canim Allah gönlüne göre versin herseyin bi vakti var, sabirli olmak gerekir, herzaman hayirlisini iste..
Ekliyorum listeye :) kaç aydir deniyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?