yeni vajili nesil olarak farkli bi topikte desteklere tam gaz devam ediyoruz
Allah yardimciniz olsunnn biz yendik coluk cocuga karistik coktan... ben kim ne yapiyor merak ettim de ondan yazayim dedim.. gordum yeni topigi okuyorum bazen girip ☺
bende öyle düşünüyordum canım vajinusmus değilim diyordum ama öyleymişim zaten vajinusmus tamamen psikolojik bir hastalık acı duyacağını düşünüyorsun kasıyorsun kendini ilişki gerçekleşmiyor bu yüzden yenmiş biri olarak hiç acı duymuyorsun aslındaYenen arkadaşlar 'dan yardım mesaj bekliyorum düğün herşey güzel oldu kendi evim istediğim gibi donattigim evim var eşimin ailesi babası etrafımda pir pir olmuştu herşey yaptılar..ama iste ilişkiye giremiyorum kağıt üzerinde karı koca bizimkisi tam olarak adapte olamadım tadını çıkaramıyorum hiçbirşeyin. Ben vajinusmus olduğumu da sanmıyorum ama olmuyor
Çocuk 7 8 ay düşünüyorum bu arada
ben varım canım vajinusmusu yeneli ikinci ayım bitecek bebek istiyoruz bakalım adete 4 gün varVajinismusu benim gibi yeni yenip bebek düşünenler var mi
Nasıl yendin ayrıntılı şekilde yazar misinbende öyle düşünüyordum canım vajinusmus değilim diyordum ama öyleymişim zaten vajinusmus tamamen psikolojik bir hastalık acı duyacağını düşünüyorsun kasıyorsun kendini ilişki gerçekleşmiyor bu yüzden yenmiş biri olarak hiç acı duymuyorsun aslında
Ben tedavi oldum ama 3 ay sonrasında yendim aparatlarla egzersiz yapıyordum ama aslında beynine acımıcağı düşüncesini yerleştireceksinNasıl yendin ayrıntılı şekilde yazar misin
Benim de 2. ayim yeneli . Rabbim bize de bebis nasip eder inşallahben varım canım vajinusmusu yeneli ikinci ayım bitecek bebek istiyoruz bakalım adete 4 gün var
inşallah canım bekliyoruz bakalım doktora gittim yumurta takibi yaptı tahliller yapıldı folik asit verdiBenim de 2. ayim yeneli . Rabbim bize de bebis nasip eder inşallah
Nasil yendiniz?Ben tedavi oldum ama 3 ay sonrasında yendim aparatlarla egzersiz yapıyordum ama aslında beynine acımıcağı düşüncesini yerleştireceksin
Birgün artık yeter dedim aylar geçmişti ve bebeğimiz olmasını çok istiyorum eşimde ilk defa bu konu yüzünden bana kızmıştı kafama dank etti artık kendimi cesaretlendirdim ve ertesi günü oluverdi ve hiç acımadı bumuymuş dedimNasil yendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?