arkadaşlar bugünn öğlenn sandalyeden düştümm.kan falan gelmedi ama hafif bi kahverengi bi akıntı geldi gerçi geçen perşembe de gelmişti ve progestan kullanıyorum dünden beri..ama çokk korkuyorum bişey olurmu diyeee..gerçi hiçbiryerim acımadı çok yavaşça düştümm hatta nasıl düştüğümü bile anlamadım
hoş geldin sefalar getirdin forumun neşe kaynağı....ben son kırmızı kartı yedim doktorun önerdiği bekleme süresini doldurdum çok şükürr:)))kırmızılar bitsin hemen maçlara başlıyoruz hedef Şampiyonluk
hepimiz için Rabbim hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin gökçemmm ...öpüyorum seni..
beni yazdın mı zealea
bende kagıda cızıp yazıp gulun dıbıne soktyum gomer gıbı topraga..komsular gorduyse gece camdan falan kız kafayı yedı esı askerden doneydı ıyıydı demıslerdır
merhabalar nasılsınız?uzun zaman oldu foruma giremiyordum doğru düzgün.son 2 ay içinde hamiş olan veya doğum yapan oldu mu?umarım herkes iyidir çok özlemişim burayı:)
sahalara döndüğün için tebrik ediyorum. hadi hayırlı maçlar, bol güneşlerallah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.
Canim gecmis olsun icin rahat etmicekse bi doktoruna gorunuver aman dikkatli ol cnm
beni beni yazdinmilistede adim yok
yaa canımm bu cumartesii gitmiştim doktoraa ve merkeze 1,5 saat uzaklıktayımm,çalışıyorumm.tabii bunlar bebişim için mazeret değil ama hani şüpheyle hemen doktora gidemeyecek kadar uzzaktayımm canımm gerçi dünden beri kan falan gelmedi..inşallah bişey olmamıştırr.
ayy tabi korkmussundur. zaten öncesinden progesteron kullaniyormussun, akinti normaldir bu durumda.
vallahi millet kendini merdivenlerden atiyor, hopluyor zipliyor tutundu mu tutunuyorlar. o sivinin icinde, kesede. minicik daha. yavas düsmüssün, icin ferah olsun ama en ufak bir endisen varsa da git, bir sonraki kontrolün ne zaman?
kızlar ya benm dunden başaldı iki parmak arasında uzayan akıntım geldı bu ymurtalamamı olyr yardm edn ne yapmalımym
cnm kendini nasl rahat hissedeceksen oyle yap, yavas dusmussun bsy olmamistir ins kanamanda olmamisyaa canımm bu cumartesii gitmiştim doktoraa ve merkeze 1,5 saat uzaklıktayımm,çalışıyorumm.tabii bunlar bebişim için mazeret değil ama hani şüpheyle hemen doktora gidemeyecek kadar uzzaktayımm canımm gerçi dünden beri kan falan gelmedi..inşallah bişey olmamıştırr.
aa cidden yokmussun listede ama ben yazdim, bilinc altima nasil islediye
mrb bayanlar bnde 1 ay öncesine kadar vajinsmustm rabbime şükürler olsn ki bnu atlattm..eşim artk bebek istiyo yani bnde istiyorm hmde çook..bn 40günde bir adet oluyorm..yumurtlama gnümüde akıntımdan anlıyorm..adet btiminden 3,5 gün sonra akıntm başlıyo bikaç gün sürüyo..sonra kuru günlere geçiyorm..yumurtladğm zamn ilşkide blunuyorz gün aşırı ama ben acaba döllendmi döllenmedmi diye dşünmektn kfayı yiycem çok skıntı yapıyorm..bitrlü kafam rahat olmuyo..bnm sorum vajinismusu yenip hmen ardndan hamile kalan oldmu..buay yumurtlama gnümde göğüslerm öyle sızlamaya başladıki gün geçtkçe ağrım arttı 13 gün oldu hala kolumun altın göğüslerime doğru inanılmaz acım var ve koyu yerlerinde minik mink sivilcelenmeler oldu..inşllh rabbm her isteyene nasip eder..birde vajiyi yendm ama hala ilişkiden zevk alamıyorm..agrım acım hiçbişeym yok ama zevk alamıyorm nasıl olucak nasıl alıcam bri bni aydınlatrmıı
kızlar ya benm dunden başaldı iki parmak arasında uzayan akıntım geldı bu ymurtalamamı olyr yardm edn ne yapmalımym
merhabaaaaaaa ben dogum yaptım 25 gun olduu buralara ugrayamıyorumm elvancım senı merak edıyorum ıyımızın kızlar hepınızı cok opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?