- 16 Mayıs 2017
- 135
- 57
- 98
Ben ikisini de denedim eldivenle daha rahat olduğunu gördüm bi de eldiven jeli emmiyor ya ondan sanırım.Sana adetin bittiğinde sana taktikleri sırasıyla madde madde veririm yenmek de garanti.kitabı bitiremeden yendim düşün yani burdaki yazılanlar da Orayı açık olarak hayal etmeme çok yaradı kesinlikle her gün oku doğruları Söylüyorlar ben de neler neler aldım evde egzersize başlamadan önce içmediğim ilaç düşmediğim şey sıkmadığım sprey kalmamıştı inanki onlardan medet umdum boşuna zamanında egzersize başlasam sadece jel ve eldiven yetecekmiş benim jel ayni zamanda biraz da uyuşturuyor.Ben açıkçası söylemedik kümse bırakmadım hepsi ayrı Üstüme geldi onlara ha evet Yaptım demek Uğruna da azmettim yenince onlara söylenesi çok zevkli oluyor canım :) istersen yardımcı olmak adına özelden telimi bile verebilirim yeter ki yardımın dokunsun sen bilirsin yazarım da
evet sonucta burda herkes denedıgı yasaıdıgı tecrubelerını paylasıyoorBir yatak odası Parasını doktora veremezdim bunun için çok şükür istesem veririm ama inanki gerek yok burayı oku uygula doktordan daha iyi
Tmm canım memnuniyet sevaba girerim belki ben deyardımcı olmanı ısterım tabıkıde sonucta benı benım gıbı zorlugu yasamıs ınsan anlar sonuctaa .. eger özelden numranı yazrsan sana watsaptan merahaba dıyebılırım cok sagolasın
Bu ne sessizlik kızlarrr, kimsecikler yok[/QUO
ne guzel demekkı kımsenın sorunu yok (benden baska)
Özelden yazdım canımKizlar yardim edin aparat 1.boydaym
MERHABA arkadaslar dun ılk denemem olan parmak egzersızınde tum parmaklarımı teker teker deneybıldım.bunu bıle yapamam sanıyordum . agrı acı yok . sadece gel gıt yaparken ust kısımdan parmagıma degen ette garıp uyuz eden bı hıs olusuyoo ne oldugunu tam kesıtremedım ama zamanla gecer sanırım
Peki nedir normalmidir bole mi devam edicek cunku gercek bir iliskide uzun bir sure katlanabilicek bisey diil varmi bi bilginCanim ayni bende de oyle oldu
Aparatlatı ne kadar süre kullandıkHerkese merhabalar ben çook uzun süre bu formu sessizce okudum nadiren yazdım yardım istedim bazen bazı arkadaşlarla özelden konuştum bazen benden sonra gelip yazıp bu işi halledenleri görünce çok bunaldım okumayı bırakdım sonra tekrar döndüm zaman zaman egsersiz yaptım günler aylar geçti artık 4 yıldır evliyim bisüredir utanıyodum artık ne yazıyordum ne sessizce okuyordum burayıda bırakmıştım sonunda bu akşam çok şükür yendim Evlenmeden önce acelesi ne yaparım diyodum evlenince sadece bunun içinmi evlendik diye düşünmeye başladm hemen yapmakdan kaçtm ama kafamda istesem yaparım diyodum sonra deneyince yapamadığımı anladım bi baskı sanki ora patlıcak yırtılıcak gibi bi zonklama olmadı olmadı günler geçti aylar geçti kimi zaman üstüne düştük kimş zaman günlerce kaçtım mazeretler buldum kafamda kurduğum dünya kabusum oldu bugün buraya yazışım çok imrendiğim bişeydi birgün bende yenip yazabilirmiyim diyodum yendimmmm yendimmmmm sonunda yaptımmmm burayı sessizce okuyan arkadaşlar denemekten vazgeçmeyin başkalarında olan şeyler sizinde hayatınızın engelleri değil olumsuz şeyleri okumayın kafanızda kurmayın düşünmeyin , ben her okuduğumdan etkilendim ama herkesin ayrı bi dünyası var herkes aynı şekilde yenecek diye bişey yok aslında geeçekten bir anlık bişeymiş tamamen cesaret ve istekmiş boşa zaman harcamışım, ben bi süredir internetten aldığm bi aparatı deniyordum ama düzenli değil iki ayda bir belki , olmayınca bırakıyordum uyuşturucu sprey almıştım onuda doğru dürüst inat edip kullanmadım arada sırada denedim olmaynca bırakıp kaçtım. Bugün o aparatlar sayesinde yendim meğer bukadar basitmiş
arkadaşlar vajinismus olduğumu düşünüyorum bu konuda yardımcı olacak var mı buraya geldim dert ortağı bulmak için ama sanırım daha da ümitsizliğe kapıldım yalnız olduğumu daha da cok hıssettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?