Merhaba :)
Ben de vajinusmusu yenmiş biri olarak buradan teşekkür etmek istedim. Burada insanlar birbirlerine destek oluyorlar, tanıyalım tanımayalım, birbirimizin kalplerine dokunuyoruz. Öncelikle başarmak istediğinize İnanın. Bunun için çabalayın. Ben doktora gitmedim daha doğrusu evet muayene olduğum iki doktor oldu, onlar da herhangi bir hastanenin herhangi iki kadın Doğumcusuydu. Ben sadece bunu başarmanın kendi elimde olduğunu, istersem yapabileceğimi farkettim. D&R a gittim 10 adımda vajinusmus kitabını aldım 30 tl civarıydı. Eczaneye gittim pasiflora aldım :) kayganlaştırıcı jel aldım kendim için. Bir de egzersiz yaparken mikrop kaparsam diye daha önce mantar için doktorumun yazdığı bir merhemi tekrar aldım. Ve eve geldim o arada da bir taraftan deliler gibi takip ediyordum burayı. YouTube da vajinaya dair şeyler izledim ki bileyim, tanıyayım vajinamı. Sonra öğrendikçe cesaretlendim. Hergün küçük adımlar attım belki ama denemek bile başarıydı. Başladım egzersizlere, rahatlatıcı müzikler açtım. Kitabı eşime de aldım ki beni anlasın. Kitapta tedavi için seansa gelen bir çiftin tüm öyküsü anlatılmış. Hepimizin aslında o an ya da şu an yaşadığı şeylerdi... Eşime dedim ki; oku ya da okuma. Ben bir şeyler için çırpınıyor olacağım. Okursan, şayet Benimle birlikte sen de kendini kitaptaki erkek Kahraman'ın yerine koyarsan, egzersiz ve ödevleri sanki o kitaptaki bizmişiz gibi yaparsak bana çok büyük destek olursun dedim. Ve başladık kitaptaki çift aslında biz olmaya. Ne yazıyorsa yapıyorduk. Hiç ihmal etmedim. Eşim yorgun olduğunda egzersizimi sanki eşim yapıyormuş gibi düşünüp kendim yaptım. Sürekli kadın cinsel organı hakkında videolar izledim. Doğum bile izledim :) Oranın aslında nasıl esnek olduğunu anladım. Bir sabah her şeyi akışına bıraktım ve deneyelim dedim. Aklımdan o düşünceyi sevişirken bile atamıyordum ama denemek istiyordum. İş o noktaya gelince kendime inandım. Kendi parmağım gibi düşündüm, egzersizlerdeki gibi. Sonra eşim iyi gittiğimi söyledi cesaretlendim. Biraz daha denemeden sonra yorgun düştüm. 1 olmadı 2 olmadı 3 Oldu.... 1 ay içerisinde yendim. Şimdi 8 aylık kızıma hamileyim :) Rabbime çok şükür çok yol katettim. Şu an normal Doğum düşünüyorum inşallah bi sorun olmazsa. Karnımdaki miniğimle dua ediyorum size. Allah kimseyi evliliği ile, eşi ve eşi ile cinsel münasebeti ile sınamasın. Evleriniz şen şakrak olsun, rabbim hepinize kolay bir şekilde bu sorunu aşmayı ve yüreği güzel evlatlara sahip olmayı nasip etsin. Son olarak forumun başından beri burada kader birliği yaptığım ama ismini hatırlayamadığım herkese çok teşekkür ederim...