- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
nasıl yendiniz peki aşama aşama anlatır mısınız ben sadece serçe parmağımın 2 bogumunu sokabiliyorumAHH CANIM AHH inanırmısın ben varya oraya dokununca dünyadan kopucam sanıyordum.Sana samimi olarak söylüyorum kulak karıştırmak bile daha zor çok ciddiğim.Korkma patlama çatlama olmuyor.Ohoo ben neler düşünüyordum kanıycak, patlıcak uçucam , acıycak diye.Egzersize kulak çubuğuyla başladım şuanda orta parmak boyundan biraz daha kalın aparattayım ve bu tam 1 haftada oldu.Eğer nokta kadar ağrı oluyorsa gel benden hesap sor :)
peki yendiniz mi ve nasıl yendiniz lütfen bana da yardımcı olun ..5 bucuk oldu tam olarak 31 temmuzda ewlnmstm
sen yendin mi eşinde hiç bir sorun yok kalmicak benim eşimdede vardı ereksiyon ben yener yenmez onunki de geçti onlarınkide psikolojik2 parmak alabiliyorum ama penis olmuyor bir türlü . Tam anlamıyla yendim diyemiyorum. Eşimde de ereksiyon sorunu olmaya başladı.. Bitmedi bu çilem
Kizlar 2 gunluk evliyim.balayindayim hatta.2 gunde 4 kez birlikte olduk ama inanilmaz bir agri var.ilk denemede kan hafif geldi 2.sinde baya bir kanana oldu.simdi durdu ama ben acidan baska bir sey anlamiyorum acaba bu normal mi yoksa vajinsmusa dogru yol mu aliyorum.
Ksmamak icin nerdeyse sarhos geziyorum ama rahatlyamadim bir turlu cok kasiyorumHayır vajinismus değilsin canım, kendini kastığın için ağrılı birleşme yaşıyorsun.Kayganlaştırıcı kullansan baya faydası olur sana.
Bir de hangi kayganlastiriciyi kullanmaliyim su durexin falan var onlar miHayır vajinismus değilsin canım, kendini kastığın için ağrılı birleşme yaşıyorsun.Kayganlaştırıcı kullansan baya faydası olur sana.
Yaa o kadar zorlu süreçten geçtin.. ve şimdi hamilesin.. Rabbim ne kadar da büyük dert verdimi dermanini da verio.. inşaallah sağlıcakla kucağına alırsın mucizenii...Hayır vajinismus değilsin canım, kendini kastığın için ağrılı birleşme yaşıyorsun.Kayganlaştırıcı kullansan baya faydası olur sana.
Yaa o kadar zorlu süreçten geçtin.. ve şimdi hamilesin.. Rabbim ne kadar da büyük dert verdimi dermanini da verio.. inşaallah sağlıcakla kucağına alırsın mucizenii...
Ksmamak icin nerdeyse sarhos geziyorum ama rahatlyamadim bir turlu cok kasiyorum
Bir de hangi kayganlastiriciyi kullanmaliyim su durexin falan var onlar mi
özelden konuşalım ben msj atamadım siz atar mısınız:)Vajinismusu bu forum sayesinde kendi başına doktorsuz yenmiş bir şahısım isteyen bütün arkadaşların sorularını cevaplayıp yardım edebilirim.Buraların tanınmış ve eski :) forum üyelerinden biri olarak yeni gelen arkadaşlar vajinismus hakkında ve tabiki kızlık zarı merakınız hakkında istediğinizi sorabilirsiniz.Bu arada dipnot: Benim kabusum %90 kızlık zarıydı eskiden :)) Vajinismusu yenmiş ve vajinanın damar yollarına kadar öğrenmiş biri olarak her türlü kolay tüyolar verilir :)))
Tabki olurum ne durumdasn suanpeki yendiniz mi ve nasıl yendiniz lütfen bana da yardımcı olun ..
tek parmak 2 boğumdayım 3. boğuma sokmuyorum kızlığa zarar verir diye.Ta
Tabki olurum ne durumdasn suan
zaten kizlik zari vajina girişinden 2 cm falan içerde. siz çoktan geçmişsiniz oraları:)tek parmak 2 boğumdayım 3. boğuma sokmuyorum kızlığa zarar verir diye.
tek parmak 2 boğumdayım 3. boğuma sokmuyorum kızlığa zarar verir diye.
eşim için önemli.hani milli olmk gibi.Lütfen zara takılma,zar neden önemli olsun sen bu haldeyken