Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Ooo ne kadar da sessiz burasi.kimse yazmio artik... Herkes yendi heralde.. umarım herkes muradına ermiştir.

2 parmak alabiliyorum ama penis olmuyor bir türlü . Tam anlamıyla yendim diyemiyorum. Eşimde de ereksiyon sorunu olmaya başladı.. Bitmedi bu çilem

nasıl yendiniz peki aşama aşama anlatır mısınız ben sadece serçe parmağımın 2 bogumunu sokabiliyorum

2 parmak alabiliyorum ama penis olmuyor bir türlü . Tam anlamıyla yendim diyemiyorum. Eşimde de ereksiyon sorunu olmaya başladı.. Bitmedi bu çilem
sen yendin mi eşinde hiç bir sorun yok kalmicak benim eşimdede vardı ereksiyon ben yener yenmez onunki de geçti onlarınkide psikolojik

Kizlar 2 gunluk evliyim.balayindayim hatta.2 gunde 4 kez birlikte olduk ama inanilmaz bir agri var.ilk denemede kan hafif geldi 2.sinde baya bir kanana oldu.simdi durdu ama ben acidan baska bir sey anlamiyorum acaba bu normal mi yoksa vajinsmusa dogru yol mu aliyorum.

Hayır vajinismus değilsin canım, kendini kastığın için ağrılı birleşme yaşıyorsun.Kayganlaştırıcı kullansan baya faydası olur sana.

Hayır vajinismus değilsin canım, kendini kastığın için ağrılı birleşme yaşıyorsun.Kayganlaştırıcı kullansan baya faydası olur sana.
Ksmamak icin nerdeyse sarhos geziyorum ama rahatlyamadim bir turlu cok kasiyorum

Bir de hangi kayganlastiriciyi kullanmaliyim su durexin falan var onlar mi

Yaa o kadar zorlu süreçten geçtin.. ve şimdi hamilesin.. Rabbim ne kadar da büyük dert verdimi dermanini da verio.. inşaallah sağlıcakla kucağına alırsın mucizenii...

Yaa o kadar zorlu süreçten geçtin.. ve şimdi hamilesin.. Rabbim ne kadar da büyük dert verdimi dermanini da verio.. inşaallah sağlıcakla kucağına alırsın mucizenii...

Canım sağol Allah razi olsun :) gerçekden vajinismusu her anlamda dibine kadar yaşayıp,depresyondan depresyona girip melankolik ruh halini huy edinip 4,5 yılını bu şekilde geçiren ve asla ama asla yenebileceğime bir an bile ihtimal veremeyen kişi olarak şimdi hamileyim..Rabbim imkan veriyor, derman veriyor ama çaba da istiyor..Ben geç de olsa çabaladım yendim bitti.Darısı bütün bu dertten muzdarip olan kızkardeşlerime olsun.Bitmez geçmez ben en kötüsüyüm diye düşünen herkese söylüyorum,bende kendimi öyle sanıyordum,herkes yenerdi ama ben yenemezdim ama bitti :)

Ksmamak icin nerdeyse sarhos geziyorum ama rahatlyamadim bir turlu cok kasiyorum

Üzerine düşme canım ne kadar çok düşünürsen o kadar büyür kafan da,zevk almaya odaklan.Birde ilişkiyi yaşadıkça geçiyor ağrı benim de ilk zamanlar öyleydi ama geçti.

Bir de hangi kayganlastiriciyi kullanmaliyim su durexin falan var onlar mi

Fark etmez canım, durexsinde olur başka markada olur,hiç olmadı bebe yağı bile olur.Ben çok kullandım bebe yağı ,kayganlaştırıcı hiç bir zararınıda görmedim yararından başka,kayganlaştırıcıyla öyle çabuk oluyorki anlamıyosun bile.

Vajinismusu bu forum sayesinde kendi başına doktorsuz yenmiş bir şahısım isteyen bütün arkadaşların sorularını cevaplayıp yardım edebilirim.Buraların tanınmış ve eski :) forum üyelerinden biri olarak yeni gelen arkadaşlar vajinismus hakkında ve tabiki kızlık zarı merakınız hakkında istediğinizi sorabilirsiniz.Bu arada dipnot: Benim kabusum %90 kızlık zarıydı eskiden :)) Vajinismusu yenmiş ve vajinanın damar yollarına kadar öğrenmiş biri olarak her türlü kolay tüyolar verilir :)))

özelden konuşalım ben msj atamadım siz atar mısınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…