Vajinusmus yüzünden ilk evliliğim bitti.o kadar pişmanım ki.olmuyor yapamıyorum asla olmayacak düşüncelerine kapılmayın sakın.ben 2. Kez evlendim ve oldu.hemde tedavisiz.unutmayın doktor sizsiniz.kimseye para yatırmayin.senin bedenin senin organın.benim 10 aylik bi kızım var.darısı size insallah
2. evliliğinizde nasıl başardınız?Insallah. Allah bagislasin :)
Bak ca2. evliliğinizde nasıl başardınız?
Bak canım öncelikle şunu kafana yerleştir elin kolun gözün gibi vücuduna ait vajinan da.senin organin.öncelikle bi ayna al ve her yanlız kaldığında vajina na bak incele dokun.2. evliliğinizde nasıl başardınız?
Tebrik ediyorum :) darısı başımıza...Bak ca
Bak canım öncelikle şunu kafana yerleştir elin kolun gözün gibi vücuduna ait vajinan da.senin organin.öncelikle bi ayna al ve her yanlız kaldığında vajina na bak incele dokun.
evet ilk başlarda kendilinden geçer dedim ama artık sıkıntı veriyor.. günlük yaşantımı etkiliyor ve aşamıycam diye korkuyorumSenin de vajinusmus sıkıntın var.
O kasan yerde de ıkınınca aşıyorsun kendiliğinden :)Ayna antrenmanı bittikten sonra kendini hazır hissettiğin de bi kaseye zeytinyağı koy yine aynanı al ve küçük parmağını vajinana ittir ama dik şekilde değil popona doğru.iç kısımda kasan bi yer var orayı geçersen bu iş tamamdır :))
Seninle ayni yollardan ben de geçtim 3 ay oldu evleneli daha 2 gün oldu yeneli.Egzersiz olmadan nasıl yenerimin cevabını Aradım durdum burda ve başka yerlere ama olmadı egzersize başladım ve 3 egzersiz çalışmasıyla yendim gitti çok şükür hala şoktayım aynı şoku yaşaman dileğiyleherkese merhabalar . 9 aylık evlıyım uzun suredır bu hastalıgımı ınternetten arasıtırıyorum okumadıgım yazı ızlemedıgım vıdeo kalmamıstı ılk evlendıgımde bır kac kere esımle denedık ama olmadı ben hep kendımı kastım ve hep ıttım . aylarca esım bana anlayıs gosterdı ama zaman zaman skntılarmzda olmuyor dııldı oda haklıydı tabı . annemın bılmesıde skntı oluyordu bazen cunku benım hep doktora gıtmem ıcın baskı yapıyordu bense pıskolaga gtmekten hep kacıyordum. kadın dogum uzmanlarına gttım vajınamda bı problem olmadıgını soledıler .parmak egzersızı yapmaktan hep kactım .. neyı beklıyordum bılmıyorum ama bı gun olur dıye dusunuyordum oysakı gun gectıkce bu evlılıgıme zarar verıyordu . ılıskıye gırmeyı dusundukce mutsuz oluyorum basıma sankı kotu bısey gelcekmıs gıbı hssedıyorum oysakı bnunnsacma bır dusunce oldugunuda bılıyorum . artık bundan kacıs olmadıgını dusundum ve annemın baskısıylada pıskolaga gtmeye krar vermsken forumda basarı hıkayelerını okudum ve bende bu egsersızlerı ve uygulamaları deneme cesaretı geldı .suan adet donemındeyım deneyemıyorum ama bıter bıtmez bende calısmalara baslıcam .. ve vajınısmus gercekten oyle buyuk bır kacısmıskı aksamları kocamla oturup ıkı sohpet bıle edemez oldm erkenden uykularım gelıyordu . bende denemelerımı paylasmaya devam edıcem bu daha ılk yazım benım . daha kolay cozumlerı olan arkadaslar yardımcı olrsa
Seninle ayni yollardan ben de geçtim 3 ay oldu evleneli daha 2 gün oldu yeneli.Egzersiz olmadan nasıl yenerimin cevabını Aradım durdum burda ve başka yerlere ama olmadı egzersize başladım ve 3 egzersiz çalışmasıyla yendim gitti çok şükür hala şoktayım aynı şoku yaşaman dileğiyle
Şöyle Söyleyeyim ben muayene olabiliyordum,bacak açabiliyordum,aynada inceleyebiliyordum bunları yapamadığını söyleyenler var seni bilmem ben bunları yapabiliyorum ama eşimin p... Değince acayip bir acı hissediyordum kendinle kıyasla bakalım.Fakat şunu anladım ki kendimi rahat bırakmadığımda kendi parmağım bile değse canım yanıyordu rahat bırajmayı denediğimde rahatça dokunabildiğimi gördüm yani psikolojik kesinlikle bu durum davrananları beni egzersize başla lütfen ben iki parmağa geçmeden yendim yenemeseydim şayet Sıradaki egzersizleri yapacaktım yapmam dersin yaparsın yenemem dersin yenersinAmin inşallahh canım ya benımkı dahamı ılerde vaka acaba dıyorum dıger arkadaslar deneme cabaları var ben 9 aylık evlılıgımde son 6 aydır hc denemedım bıle .. ön sevısme yaparkan ıyı ama olay oraya gelınce kopuyoo hersey bırden
Şöyle Söyleyeyim ben muayene olabiliyordum,bacak açabiliyordum,aynada inceleyebiliyordum bunları yapamadığını söyleyenler var seni bilmem ben bunları yapabiliyorum ama eşimin p... Değince acayip bir acı hissediyordum kendinle kıyasla bakalım.Fakat şunu anladım ki kendimi rahat bırakmadığımda kendi parmağım bile değse canım yanıyordu rahat bırajmayı denediğimde rahatça dokunabildiğimi gördüm yani psikolojik kesinlikle bu durum davrananları beni egzersize başla lütfen ben iki parmağa geçmeden yendim yenemeseydim şayet Sıradaki egzersizleri yapacaktım yapmam dersin yaparsın yenemem dersin yenersin
O olaya sıra gelince Eşimi itiyordum bacakları kapatıyordum bacaklarım titremeye de başlamıştı baktım ki üst evreye doğru kötüleşiyorum debemeleri bıraktım bi Cem Keçe kitabı aldım onu okurken ve burdan aldığım desteklerle egzersize başladım kitabı gönderebilirim burda duymuştum bunun Kitabı'nın bile olduğunu canım egzersize adet bitince serçe parmakla başla aaaaa yapaniliyormuşum der dua edersinAmin inşallahh canım ya benımkı dahamı ılerde vaka acaba dıyorum dıger arkadaslar deneme cabaları var ben 9 aylık evlılıgımde son 6 aydır hc denemedım bıle .. ön sevısme yaparkan ıyı ama olay oraya gelınce kopuyoo hersey bırden
ıs yerınde bugun calısmadım butun gun bu setede yorumları ve basarı hıkayelerını okudum dıyebılırım .. ınankı bugun okdr cok cesaretlendımkı bı an once adetımın bıtmesını beklıyorum .. annem beı pıskolaga goturmeden once ben kendım basarmak ıstıyorum neden .. eldıven takıp denesem yanı cıplak ellemı eldıvenlemı hangısı daha dgru olur ??E
O olaya sıra gelince Eşimi itiyordum bacakları kapatıyordum bacaklarım titremeye de başlamıştı baktım ki üst evreye doğru kötüleşiyorum debemeleri bıraktım bi Cem Keçe kitabı aldım onu okurken ve burdan aldığım desteklerle egzersize başladım kitabı gönderebilirim burda duymuştum bunun Kitabı'nın bile olduğunu canım egzersize adet bitince serçe parmakla başla aaaaa yapaniliyormuşum der dua edersin
Ben ikisini de denedim eldivenle daha rahat olduğunu gördüm bi de eldiven jeli emmiyor ya ondan sanırım.Sana adetin bittiğinde sana taktikleri sırasıyla madde madde veririm yenmek de garanti.kitabı bitiremeden yendim düşün yani burdaki yazılanlar da Orayı açık olarak hayal etmeme çok yaradı kesinlikle her gün oku doğruları Söylüyorlar ben de neler neler aldım evde egzersize başlamadan önce içmediğim ilaç düşmediğim şey sıkmadığım sprey kalmamıştı inanki onlardan medet umdum boşuna zamanında egzersize başlasam sadece jel ve eldiven yetecekmiş benim jel ayni zamanda biraz da uyuşturuyor.Ben açıkçası söylemedik kümse bırakmadım hepsi ayrı Üstüme geldi onlara ha evet Yaptım demek Uğruna da azmettim yenince onlara söylenesi çok zevkli oluyor canım :) istersen yardımcı olmak adına özelden telimi bile verebilirim yeter ki yardımın dokunsun sen bilirsin yazarım daıs yerınde bugun calısmadım butun gun bu setede yorumları ve basarı hıkayelerını okudum dıyebılırım .. ınankı bugun okdr cok cesaretlendımkı bı an once adetımın bıtmesını beklıyorum .. annem beı pıskolaga goturmeden once ben kendım basarmak ıstıyorum neden .. eldıven takıp denesem yanı cıplak ellemı eldıvenlemı hangısı daha dgru olur ??