Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Çok iyi olur :)
Tamam tatlm. Bu konu cok hassas ve inan yasamayan anlayamiyor asla. Hislerini asagilayabiliyor. Ben ayni sorunu yasadgm beni anlayan ve benm de onu anladgm biriyle gelismeleri paylasmaktan mutluluk duyarim :)

Bana da aynısını söylemişti doktor ama malesef vajinismusum 5 evreden oluşuyor ben galiba 3. Evresiyim
Hayır yenemedim egzersizsiz başarayım istedim ama olmadı içmediğim sürmediğim almadığım bişey kalmadı eczacıyla kanka olcaz yakında.Bikaç gündür egzersize başladım itici gelse de eli kolu bağlı oturmaktan iyidir dedim başladım şimdilik bi iyi bi kötü ama inşallah sonuca götürür.

Goturur ya ben inaniyorum bize daha iki gun once agliyodum buraya yazarken basini bile alamiyorum diye suan yarisini alabiliyorm. Istikrarli devam edince kademe kademe basarabiliriz bence ben buna inandm artik.

Eg
Goturur ya ben inaniyorum bize daha iki gun once agliyodum buraya yazarken basini bile alamiyorum diye suan yarisini alabiliyorm. Istikrarli devam edince kademe kademe basarabiliriz bence ben buna inandm artik.
Egzersiz yaptınız mi peki neler yaotınız ?

Ben Üstte olduğumda kasmıyorum ama çok gariptir ki girişi bulamıyorum eşimin konsantresi bozuluyor o Sırada yeri bulsam sanki olcak gibi bi güven geldi bana ama ...

Ben Üstte olduğumda kasmıyorum ama çok gariptir ki girişi bulamıyorum eşimin konsantresi bozuluyor o Sırada yeri bulsam sanki olcak gibi bi güven geldi bana ama ...
Canim klitorisinden asagi dogru indir surterek o yerini bulur zaten. Bir bosluga dusmus gibi olacak. :))

Mesela bende üstteyken olmicak diye korkuyorum ve canım daha çok acıyo gibi hissediyorum doğru yol kontrolün kadında mı olması acaba

Mesela bende üstteyken olmicak diye korkuyorum ve canım daha çok acıyo gibi hissediyorum doğru yol kontrolün kadında mı olması acaba
Yoo kim kendini ne sekilde rahat hissediyorsa ben ustteyken yapamiyorum suan mesela ama bi cok insan ustte iken daha iyi sonuclar alabiliyor. Kisiye bagli

Ben alttayken kontrol eşimde olduğu için çok kasılıyorum bacak titremeleri de başlamıştı en son.O gece karar verdim parmak egzersizine ve ilk denediğim gün serçe parmakta başarılı oldum çok şükür.Parmak egzersizi yaparken parmak içerdeyken poxisyon değiştirdim ve poponun havaya biraz kalkık olmasının işi kolaylaştırdığını anladım.En rahatı aslında altta Yatıp bel altına yastık koyup birlerine kendine doğru çekmek.Ben egzersizi Korktuğum bu pozisyonda yapmaya çalışıyorum o pozisyona duyarsızlaşmak alışmak için

mrb arkadaşlar klasik bi Cümleyle geliyorum Karşınıza bugün ben de yenmiş bulunmaktayım ve ikindinin ve nefes verdiğin sürece gerçekten sinek ısırığından fazlası değil.Parmak ya da aparat egzersizi yapmadan olmaz diye yazılanları okudukça ümidim kırılıyordu ama hakikaten şartmış egzersize ilk başladığım gün gözümde küçüldü bu sorun her egzersizde biraz daha küçüldü..Serçe parmak aldım önce başka Günler'de de işaret parmağı aldım.Açıkçası her gün düzenli olamadı egzersizlerim çalışıyorum ve akşam da evde yoğunlaşıyorum o sebepten.iki parmağı nasıl Yaparım dşye kara kara düşünürken dur bakalım belki olur dedim eşime dedim dışarı çıkıp dolaşıp gelelim akşam deneyelim olur mu ?şimdi de deneyebiliriz dedi ve ben odaya geçip işaret parmağının daha önce alsmadığım kadarını aldım içerde dairesel hareketler Yaptım git gel Yaptım sonra eşimi çağırdım onunki de hazır olunca denedik açıkcası ön Sevişme bile yapasım gelmedi o an egzersizle gevşettiğini vajenin o gevşekliğinde. Yararlanmak istedim önce Üstte oldum ben ama girişi bulamadım tabi yine ..sonra alta indim orda da bulamadım sonra dedim sen ayarla bana ver..belimin Altın'da yastık vardı bacaklarımı beline kollarımı da boynuna doladım itmemek için.Eşim eliyle koydu ben müdahale etmekten vazgeçtim o an nefes Alınca dur verlrken ittir dedim bi kere nefes verişte ittirdi ve girdi dedi :) ben şok iki parmak sokmaya gerek kalmadan yapabildim inşallah devamı gelir.Yardımı olan desteği olan bütün Arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum özellikle de@monalazo şimdi yenen Arkadaşlarıma bir sorum olacak acaba ara vermeden tekrar ilişkiye gitmeli miyim ara mi vermeliyim ?2-3 gün sonra regl geliyo araya bi hafta girer de

Yukarıda bi kelimeyi düzeltiyorum ark lar ıkınıp nefes vermek acayip işe yarıyor egzersizde de farkediyordum o tümsek iniyor ıkınırken ve hup diye resmen içeri alıyor parmağı :) Allah yardımcınız olsun inşallah

Hadi gözün aydin :))

Henüz yenemeyenlere naçizane tavsiyem korktukları pozisyonda egzersiz yapmaları ben öyle Yaptım özür dileyerek açık yazıyırum git gel bile yaptı eşim ha o baskıyı ben de hissettim ama o da zamanla geçiyormuş inanıyorum buna da altta asla yanaştırmıyordum Kontrolü elime Alınca da giriş yerini becerip bulamıyordum baktım benim kontrolümde olmicak bu iş egzersizlere başladım ve altta yatar pozisyonda yani o Korktuğum pozisyonda Yaptım egzersileri ve duyarsızlaştım o pozisyona böylece çok şükür.İnş devamı gelir dua edin lütfen ben de ediyorum size.kızlar ben bile yaptıysam burda herkes yapar gerçekten yapar

Uzun oldu kusura bakmayın ama şunu da söylemeden geçmeyim : merak eden varsa parmakları tek alırken Zara bişey olmuyor şahsen benim eşimle bozulmuş oldu çok şükür onda da bişey yok acı yok sizi yok adetin son günü diye düşünün silmedikçe de anlamıyorsun bi kanama filan :)

Tatlim bende alttan muayne olabiliyordum fakat bu vajinismus olmadigin anlamina gelmez. Sen sadece daha hafif geciriyorsun bunu. 1 ya da 2.evre olmalisin. Egzersizlerle ben asama kaydettim. Yarim birlesme yapabiliyorum suan icin. Egzersiz yapmalisin.
merhaba ,
yarım birleşme ne oluyor?

Vajinusmus yüzünden ilk evliliğim bitti.o kadar pişmanım ki.olmuyor yapamıyorum asla olmayacak düşüncelerine kapılmayın sakın.ben 2. Kez evlendim ve oldu.hemde tedavisiz.unutmayın doktor sizsiniz.kimseye para yatırmayin.senin bedenin senin organın.benim 10 aylik bi kızım var.darısı size insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…