Bu hastalığın herşeyi kafada bitiyor canım,nefes egzersizi yap eşinin parmağını içine alabilmişsen azıcık üstüne düşersen hemen aşarsın,isteyince bak kendini rahat bırakabiliyorsun demekki,deneme öncesi gevşeme videoları var youtubede onu yap kendini gevşet ve öyle dene canım.İyi günler ablalarım, yaklaşık iki yıldır ben de bu dertten muzdaribim, uzun zamandır takip de ediyorum konuyu.
Birkaç gün önce şöyle garip bir durum yaşadık. Misafirlikten dolayı eşimle birkaç gün ayrı kaldıktan sonra ilişki yaşadık ve ilk 5 dakikasında hiç kendimi kasmadım, aklım tamamen eşimdeydi. O 5 dakika içinde meğer eşim iki parmağını benim vajinama sokup çıkarmış. Bir sinek ısırığı kadar bile bir şey hissetmedim, sonrasında maalesef eskiye döndüm yine normal bir şekilde birliktelik yaşayamadık.
Ne yapacağımı şaşırdım, rahat olabilmek neden bukadar zor. Bu hastalığın büyük bir kısmı kafada bitiyor bunu anladım fakat nasıl uygulacağız? Nasıl tekrardan o 5 dakikada olduğum gibi rahat olabilirim?aklımızı devre dışı bırakabilsek keşke ilişki esnasında.
Cinsel ilişki videosu eğitim şeklinde. Vajinanın içini görmek istediğimden vermişti psikoloğum :) Kamerayla ilişki esnasında içerisini de gösteriyo.Terapi cd sinde neler anlatıyor acaba vajen yapısını falan mı?
Bu hastalığın herşeyi kafada bitiyor canım,nefes egzersizi yap eşinin parmağını içine alabilmişsen azıcık üstüne düşersen hemen aşarsın,isteyince bak kendini rahat bırakabiliyorsun demekki,deneme öncesi gevşeme videoları var youtubede onu yap kendini gevşet ve öyle dene canım.
kendinin 2 parmağını almayı denedin mi canım?
canım o zaman tek parmak çalışmanı biraz daha devam edeceksin. istersen aparat yap kendin evde yada satın al birazda onunla çalış. bazı arkadaşlar parmakla yapamadı aparatla çok rahat yaptılar. yani bi büyük boya geçene kadar önceki ile iyice çalış kendini alıştır.Onu yapamıyorum çok denedim ... P...s denemesinde de baskı hissettiğimde bende film kopuyor. İtmeye başllıyorum
İki parmak egzersizini kuru kuruya yapmaya zorlanırsın. Erotik bir şeyler aç. Ortam hazırla, birde öyle dene. Öncelikle tek parmak egzersizini rahat yapmalısın ki, iki parmağa geçebilesin. İki parmağıda küs gibi yapıp öyle deniyorsun. Bıraz alışınca içine küs yapıp girdirdikten sonra parmaklarını yan yana getirmeye çalışıyorsun. Bunada alışınca makas hareketleri var. Ama sabırla sürekli egzersiz yaparak bu aşamaya gelirsin. Pes etme canım. Eşli deneme için biraz daha beklemelisin.Onu yapamıyorum çok denedim ... P...s denemesinde de baskı hissettiğimde bende film kopuyor. İtmeye başllıyorum
Ben iki parmak denedim ama devamı olmuyor baskı oluyor. Doktora gittim zarın dar küçük bir operasyonla almalıyız dedi ne yapsam bilemiyorumkendinin 2 parmağını almayı denedin mi canım?
bu zar konusunda birşey diyemicem burda başka kişilerde yazan oldu. kimisi aldırdı kimisi aldırmadan başarabildi. bi doktor dar dediyse diğeri problem yok dedi. banada mesela çok az darlık var dedi ama ilişkiye girmeme engel olmadı. 2 parmağı içinde hareket ettirip biraz rahatlatabilirsin. uyuşturucu krem kullanıyormusun bilmiyorum ama istersen kullanabilirsin. o zaman daha rahat oluyor egzersizler. ve bolca kayganlaştırıcı sürmeyi unutmayalımBen iki parmak denedim ama devamı olmuyor baskı oluyor. Doktora gittim zarın dar küçük bir operasyonla almalıyız dedi ne yapsam bilemiyorum
bu zar konusunda birşey diyemicem burda başka kişilerde yazan oldu. kimisi aldırdı kimisi aldırmadan başarabildi. bi doktor dar dediyse diğeri problem yok dedi. banada mesela çok az darlık var dedi ama ilişkiye girmeme engel olmadı. 2 parmağı içinde hareket ettirip biraz rahatlatabilirsin. uyuşturucu krem kullanıyormusun bilmiyorum ama istersen kullanabilirsin. o zaman daha rahat oluyor egzersizler. ve bolca kayganlaştırıcı sürmeyi unutmayalım
simir testi yaptırabildiysen sen o kadarda kötü değilsin bence. psikologda faydalı olabilir bi gidip deneyebilirsin. aparatla egzersiz çalış. sen yeterki yapmak iste bir yerden başla herşeyi dene. herkesin yapısı farklıdır. kimisi parmak rahat olur kimisi aparatla.Tavsiyeniz deneyeceğiz. Başka doktora gittik oda fizyolojik olarak sorun yok dedi ve tam durumumu anlamadan simir testi yapdı bana o aleti içime soktu canım acıdı ama sorun yok diye düşündüm ama yine kafam karisdi.. Psikoloğa yönlendirdi ama şuanda hazır değilim gitmeye ne yapsam bilemiyorum.. Ne olur yardım edin
İmkanın varsa psikoloğa git. Gitmek istemiyorsan parmak yada aparat egzersizlerine başla. Egzersizle zarın da esneyecek zaten. Cinsellik hakkında araştırmalar yap, yayınlar oku. Beyninde bir seks algısı oluştur. Bunun ne kadar güzel ve yaşanması gereken bir şey olduğunu düşün.Tavsiyeniz deneyeceğiz. Başka doktora gittik oda fizyolojik olarak sorun yok dedi ve tam durumumu anlamadan simir testi yapdı bana o aleti içime soktu canım acıdı ama sorun yok diye düşündüm ama yine kafam karisdi.. Psikoloğa yönlendirdi ama şuanda hazır değilim gitmeye ne yapsam bilemiyorum.. Ne olur yardım edin
Dr fizyolojik sorun yok demiş işte ne güzel. Hiç canını sıkma. Yapabiliyosan egzersize başla, yapamıyosan ve imkanın varsa psikolojik destek al bence. Ben psikologa gittim ama yine de parmak egzersizini jinekolog yardımıyla yaptım. Bana göre delik yoktu ve parmağım ileri gitmiyodu :)Tavsiyeniz deneyeceğiz. Başka doktora gittik oda fizyolojik olarak sorun yok dedi ve tam durumumu anlamadan simir testi yapdı bana o aleti içime soktu canım acıdı ama sorun yok diye düşündüm ama yine kafam karisdi.. Psikoloğa yönlendirdi ama şuanda hazır değilim gitmeye ne yapsam bilemiyorum.. Ne olur yardım edin
Psikologada gidjcem randevu aldım bakalım.. Birkaç doktor ve klinikte görüştüm ama fiyatları çok uçukDr fizyolojik sorun yok demiş işte ne güzel. Hiç canını sıkma. Yapabiliyosan egzersize başla, yapamıyosan ve imkanın varsa psikolojik destek al bence. Ben psikologa gittim ama yine de parmak egzersizini jinekolog yardımıyla yaptım. Bana göre delik yoktu ve parmağım ileri gitmiyodu :)
Üzülmen için bir sebep yok. İki parmak denemişsin, eşin yapıyor üstelik. Kendini eşine bırakabiliyorsun. En zorlarını aşmışsın zaten. egzersizleri her gün düzenli olarak yaparsanız sonuç alırsınız. İki parmak egzersizine iyice alışınca makas hareketlerine geçin. Ondan sonra penis dokundurtma egzersizlerine başlarsınız. Ne güzel eşinde sana yardım ediyor. Doğru yoldasınız.Kendim parmak egzersizi yapamıyorum eşimin yardımıyla yapabiliyorum iki parmak denedim daha ilerisini denemedik, simir testi de yaptırdım (canım acıdı gerçi ama doktor anlatmadan yapti)
Şimdi doktor deniyorum bıktım bu dertten günlük yaşamımı etkiliyir artik nelolur dua edin..
Gaz sancısına benzettim. Egzersiz esnasında açık kalıyor ya oralarBir sorum var ilk parmak egzersizine başladım şu an karnımda bi iğne batıyor hissi var size de oldu mu böyle ??????? B