Biraz geç oldu ama, evet o . Peki kullandın mı, işe yaradı mı?Ne olur acillll yardım wemcain %10 pump sprey bu muydu tam adi ???dopru mu akdim ????şimdi kullanıcam da
Gayet iyi. Egzersizlerini belli bir düzende yapmaya devam edersen çok yakında bu sorunu aşarsın.kolay gelsin canım.Aparatlarımla ilk deneme sonucum 4 çeşit aparat ve ilk 3 ünü aldım ilk başta zorlandım ilk orta parmakla denedim sonra aparatlara geçtim sizce iyi mi gidiyorum
Kullanmaya çalıştım ama eşim elimde sprey kayganlaştırıcı bir de kas gevşeticiyi görünce her zamanki gibi tepki gösterdi moralim bozuldu Kafanda çözmedikçe o elindekiler ya da doktor bişey yapamaz diyor hevesimi kırıyor malesef Öylece kaldım bişey denemeden tartışmayla geçti gecemiz.Her zamanki gibi önce kırdı sonra onarmaya çalıştı bu geceye Attı..bizde durum ters bebim yerime eşim erteliyor.Biraz geç oldu ama, evet o . Peki kullandın mı, işe yaradı mı?
erkekler bunun aşılması gereken bir durum olarak göremiyorlar. Tuhaf geliyor onlara, ilaçlar vs. Hevesleri kaçıyor. Vajinismus konusunda bilgi sahibi değiller.Kullanmaya çalıştım ama eşim elimde sprey kayganlaştırıcı bir de kas gevşeticiyi görünce her zamanki gibi tepki gösterdi moralim bozuldu Kafanda çözmedikçe o elindekiler ya da doktor bişey yapamaz diyor hevesimi kırıyor malesef Öylece kaldım bişey denemeden tartışmayla geçti gecemiz.Her zamanki gibi önce kırdı sonra onarmaya çalıştı bu geceye Attı..bizde durum ters bebim yerime eşim erteliyor.
Aparatı rahat alıyorsan eşli denemeye geçebilirsin. Bunun bir süresi yok. Sana bağlı tamamen. Hazır hissediyorsan hazırsın demektir.Kızlar peki 4. aparatıda aldıktan sonra kaç gün daha aparat egzersizi yapayım eş denemesine ne zaman geçeyim
Allah razı olsun.4. yüde alınca o zaman eşli denemelere geçebilirim.Parmak çok faydalı oldu organımı tanıdım adeta hiç bildiğim, kafamda canlandırdığım gibi bişey değilmiş.Aparatı rahat alıyorsan eşli denemeye geçebilirsin. Bunun bir süresi yok. Sana bağlı tamamen. Hazır hissediyorsan hazırsın demektir.
Aynen öyle..bugün boşum Cem keçenin Kitabı'nı alacağım bugün ve birlikte Okumayı teklif edeceğim Allahtan kitaplarla arası iyi.Kendime bir hafta mühlet verdim bunu yenmek zorundayım eşime rağmen!! Spreyle olmazsa egzersizle..şunu sormak istiyorum wemcain ve emla birlikte mi kullanılmalı ikisi de uyuşturucu özelliğe sahip ?erkekler bunun aşılması gereken bir durum olarak göremiyorlar. Tuhaf geliyor onlara, ilaçlar vs. Hevesleri kaçıyor. Vajinismus konusunda bilgi sahibi değiller.
Kafanda kendi kendine nasıl bitireceksin. Tek başına aşabilsen zaten vajinismus olmazdın. sana bir şekilde yardımcı olmalı. cinsellik bir paylaşım sonucu yaşanır. Tek taraflı çabayla yol alamasınız. Eşinle konuşmalısın bunları. Sana destek olmalı. Eşleri destek olmayanların durumu uzadıkca uzuyor. Eşine innatla, ve kararlı bir şekilde yanında olmaya ikna et. Kendi akılları öyle derin şeyleri pek kavramıyor maalesef. Sadece kararlı bir tutum sergile. Şimdi bunu bir şekilde halletmelisiniz ki sonrasında tatminkar bir cinsellik yaşayabilesiniz.
evet kesinlikle ben egzersiz sırasında burda yazılanları aklıma getiriyorum çok iyi geliyor bana.Kızlar burada okuduğum "vajenim bildiğin gibi değilmiş","meğer ne kadar kolay bi işmiş,bu muymuş "cümlelerinizi okumak bile insani rahatlatıyor
canım ikisini birlikte kullanma ikiside uyuşturucu krem çünkü. birini tercih et ve kayganlaştırıcı sür. istersen önce eşin yokken yalnız egzersizleri yap daha sonra kendin biraz alıştıktan sonra eşini çağır.Aynen öyle..bugün boşum Cem keçenin Kitabı'nı alacağım bugün ve birlikte Okumayı teklif edeceğim Allahtan kitaplarla arası iyi.Kendime bir hafta mühlet verdim bunu yenmek zorundayım eşime rağmen!! Spreyle olmazsa egzersizle..şunu sormak istiyorum wemcain ve emla birlikte mi kullanılmalı ikisi de uyuşturucu özelliğe sahip ?
Wemcain,emla,kayganlaştırıcı jel,steril eldivenler ..hepsi hazır bekliyor yavaştan yavaştan benim de başlamam gerekecek sanırım bu egzersizlere..inşallah kısa zamanda yeneriz öyle veya böyle ..evet kesinlikle ben egzersiz sırasında burda yazılanları aklıma getiriyorum çok iyi geliyor bana.
Aynen öyle..bugün boşum Cem keçenin Kitabı'nı alacağım bugün ve birlikte Okumayı teklif edeceğim Allahtan kitaplarla arası iyi.Kendime bir hafta mühlet verdim bunu yenmek zorundayım eşime rağmen!! Spreyle olmazsa egzersizle..şunu sormak istiyorum wemcain ve emla birlikte mi kullanılmalı ikisi de uyuşturucu özelliğe sahip ?
Evet ben de öyle düşünüyorum birini tercih etmek Lazım.Yalnız şöyle bişey var ki dün aldığım kayganlaşrıcı ayni zamanda uyuşturdu da..ilk debdneyi sadece onunla yapmayı düşünüyorum bakalım işe yarar mı..bu şekilde eşimle olmazsa wemcain sıkcam o FA olmazsa egzersize başlarım hafta sonu ama gerek kalmasa keşkecanım ikisini birlikte kullanma ikiside uyuşturucu krem çünkü. birini tercih et ve kayganlaştırıcı sür. istersen önce eşin yokken yalnız egzersizleri yap daha sonra kendin biraz alıştıktan sonra eşini çağır.
Evet burdan bir arkadaş yazmıştı bunu ama ikisi birden bana da mantıklı gelmedi malzemelerim hazır bugün bir başlangıç yapmayı deneyeyimVemcaineyi sadece ku
Sadece vemcaineyi kullanabilirsin. Emladan daha etkilidir. Ama biraz yakar, sonra geçiyor.
Vajinismusu yenmenin en güzel yolu egzersiz yapmak. Aslında orada acı yok, kasılarak kendi kendimize acı yaratıyoruz. Uyuşturucu krem vs kullanmak çok da doğru yöntem değil. Ama ilk bir iki sefer için bir şeyin sadece girdiğini görmek de cesaret verici olduğundan kullanılabilir.
Kitabı almanız çok iyi olur. Eşinde okur, durumu daha net görür. İnşallah başarırsınız.
Emlayla spreyi bir kullanma derim. İkisi beraber tahriş edebilir. Herhangi bir kayganlaştırıcıyla beraber spreyi kullan.
hadi inşallah Rabbim bi cesaret versin sana ilk denemede yap canım.birde eşin prezervatif takmayı unutmasın yalnız uyuşur yoksa oda.Evet ben de öyle düşünüyorum birini tercih etmek Lazım.Yalnız şöyle bişey var ki dün aldığım kayganlaşrıcı ayni zamanda uyuşturdu da..ilk debdneyi sadece onunla yapmayı düşünüyorum bakalım işe yarar mı..bu şekilde eşimle olmazsa wemcain sıkcam o FA olmazsa egzersize başlarım hafta sonu ama gerek kalmasa keşke
Aaaaaa onu unuttum bak,zaten Anladığım kadarıyla kendi p..s zarar görürse diye korkuyor içeriğinde ne var bilmiyorum ki diyor söyleyim temin etsin tşk ederimhadi inşallah Rabbim bi cesaret versin sana ilk denemede yap canım.birde eşin prezervatif takmayı unutmasın yalnız uyuşur yoksa oda.
Tebrikler canım.mutlu olmana çok sevindim. Bazan baharı bazan kışı yaşarız. Her şey bizim elimizde değil. Ama sevdiklerimizle olursak herşeyin üstesinden geliriz. Allah eşinle muhabbetini eksiltmesin. Bebeğini de sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur inşallah. Darısı isteyen herkese.Bilmiyorum beni hatirlayan varmidir ama gecen sene bu zamanlarda henuz tedaviye baslamamis sessizce buralari okuyordum gece gec saatlere kadar...hayattan hicbir zevk almiyodum kendimi degersiz hissediyodum 18 mayista ilk kez doktora basladim 1 ay icinde yendim..hayat cok guzellesti her anlamda cok rahatladim bi sure bebek dusunmedik...sonra bebek disunmeye basladik bu sefer olmuyodu burda benle ayni anda yenen arkadaslarin cogu hamileydi..bu sefer bunu kafaya takmaya basladim ama meger buyutecek hicbisey yokmus yumurtlamamda problem varmis sadece 10 gunluk falan bi yumurtlama tedavisiyle hamile kaldim...suan 6 haftaligim allah herkese nasip etsin..daha tedaviye baslamamin uzerinden bi sene gecmemis bile cunku cok iyi hatorliyorum bahar havalariydi ama benim icim kıştı...simdi icim her mevsim bahar bahce olacak :)
hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah bize de dua edin lütfen Rabbim bizede nasip etsin bebişBilmiyorum beni hatirlayan varmidir ama gecen sene bu zamanlarda henuz tedaviye baslamamis sessizce buralari okuyordum gece gec saatlere kadar...hayattan hicbir zevk almiyodum kendimi degersiz hissediyodum 18 mayista ilk kez doktora basladim 1 ay icinde yendim..hayat cok guzellesti her anlamda cok rahatladim bi sure bebek dusunmedik...sonra bebek disunmeye basladik bu sefer olmuyodu burda benle ayni anda yenen arkadaslarin cogu hamileydi..bu sefer bunu kafaya takmaya basladim ama meger buyutecek hicbisey yokmus yumurtlamamda problem varmis sadece 10 gunluk falan bi yumurtlama tedavisiyle hamile kaldim...suan 6 haftaligim allah herkese nasip etsin..daha tedaviye baslamamin uzerinden bi sene gecmemis bile cunku cok iyi hatorliyorum bahar havalariydi ama benim icim kıştı...simdi icim her mevsim bahar bahce olacak :)