Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Rabbim tamamina erdirsin insaallah

((( az önce denedik yine olmadı wemcain sıktım vazelin sürdüm ama yine yok yok yok beceremiyorum (((( napıacM ben ya ..bacaklarım titredi eskisinden beter oldum bu gece yarına bırakmadan hemfn bir kulak çubuğu sokmayı denedim 2 cm girdi Devamını getirmeye korktum doktor araştırıyoruz kendi Başıma halledemicdm ben bunu kendime güvenimi iyice yitirdim (((

Denedin mi faydasını gördün mü
önce denedik yine olmadı wemcain sıktım vazelin sürdüm ama yine yok yok yok beceremiyorum (((( napıacM ben ya ..bacaklarım titredi eskisinden beter oldum bu gece yarına bırakmadan hemfn bir kulak çubuğu sokmayı denedim 2 cm girdiDevamını getirmeye korktum doktor araştırıyoruz kendi Başıma halledemicdmben bunu kendime güvenimi iyice yitirdim

Sanki
sanki orda yara var yaraya değiyormuş gibi oluyorum

Uyuşturarak yapamadın diye umutsuzluğa kapılma sakın. Çok az kişi spreylerle falan başarıyor. Bu işin çözümü düzenli egzersiz yapmak. Buna sistematik duyarsızlaştırma deniyor. İmkanın varsa doktora git tabi . Ama yoksa inanki egzersizleri düzenli yaparsan yeneceksin. Uyuşturmuş olsan dahi beynin içine bir şey almanı reddediyor. Beyninle savaşmalasın. Bunun tek yoluda egzersiz yapman. Şimdi kulak çubuğu alırken dizlerin titredi bir dahakine daha az titreyecek ve gittikce daha rahat yaptığını göreceksin. Egzersizin diğer aşamaları içinde aynısı geçerli. Lütfen üzülme, burada yenenler hepsi seninle aynı aşamalardan geçti.

Çok tşk ederim egzersiz yapmaktan Kaçış yok bunu iyice anladım.Gün geçtikçe Kötüye gidiyor.Şimdi eskiye bir Sünger çekmek ve Yarin egzersiz aşamasına başlamak istiyorum.Monalazo rica etsem bana her gün ev ödevi verir misin ?Ben de burdan dönüt vereyim yaptıklarımı yapamadıklarımı Söyleyeyim olur mu Yarin neler yapayım mesela ? Bu arada çalışıyorum saat 15.30 gibi eve gelişiyorum akşam 19.45 te eşim gelinceye kadar yalnız ve müsait oluyorum ne yapmalıyım Yarin ? Aslında yüz bin kere okudum sayfaları 2 haftadır ama motivasyon açısından tekrar soruyorum kusura bakma

E
eşim geldikten sonra da bazı şeyleri yapabilirim aslında 15.30 dan sonra zaman ayarlaması Yaparım bir rehbere ihtiyacım var

Sana yazdım özelden.

Herkes yendi mi kimsenin sesi çıkmıyor artık ..

Bugun tekrardan denedim ilk başta başramıyorum sanırım olmuycak diyorum ama biraz gayret edince oluyor. Sonrasnda tekrar tekrar yapabiliyorum. Hafif bi kanamam oldu bugün. Sonunda zarı açabldm galiba sanırım artk eş denemsne başlayablrm.

Ben eşimin orta parmagını alabildim , devamı yok. Bundan sonra ne yapmalıyım ?

Olmadı aparatlarla olan şey eşli denemede olmadı. Hemde bugün aparatları bile zor aldım bi eşli deneme hüsrnla bitti. Anestol de karşı tarafa yan etkı yaptı. Ne kadar korunsada. Kendimi çok kötü hissettim. O kadr emindim ki

Bazan sonuç hüsran olabilir, ama bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor. Moralinizi bozmayın. Günü gününe uymaz. Bir bakmışsın bir daha ki sefere daha kolay olmuş. O yüzden denemeye ve egzersize devam edin. Olacak!

Bunların moralini bozmasına izin verme. Psikolojik olarak hazır hissetmediğinde egzersiz ya da eşli deneme yapma demişti psikologum. Önce kendini motive etmeye çalış. Herkesin ilişkiye girdiğini düşün. Organımız zaten bunun için yaratılmış. Ben de egzersizlerde başta emla kullandım ama eşli denemede tam da senin başına gelen şey nedeni ile kullanmamayı tercih ettim. Anestola ihtiyacın yok, alışma aşamasında kayganlaştırıcı yeter. Cem keçenin 2 kitabı ve psikologumun verdiği cinsel terapi cdsi var. İstersen ücretsiz gönderebilirim.

DayAnamadım ağladım artık kurtulsam şu sıkıntıdan çok umutluydum oysa ki. Birde büyük aparatla denediğimde ileri geri yaptığım zaman kasıklarımda ağrı oluyor bu normal mi yada polikistik over hastasıyım kistlerden dolayı mı ağrı oluyor acaba.

Terapi cd sinde neler anlatıyor acaba vajen yapısını falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…