Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bugün çok yoğun ve yorucu bir gün oldu benim için o Yüzden egzersiz yapamadım dünkü serçeyi girdirmekle kaldım fakat az önce vajeni inceledim de normalde kapalı duruyordu kegel nefes ya da ıkınma ile açılıyordu zorla ama şimdi açık duruyor hiçbişey yapmazken bile sizde de böyle miydi ??

Kendimizi rahat bıraktığımız içindir belki... şunu farkettim kendimde: normal gündelik hayatta ayakta mutfakta gezerken hep vajinamı ve karnımı sıkıyorum. Farkettiğim an rahat bırakmaya çalışıyorum kendjmi.

Dilatör set aldım. Artık ben de yenmek istiyorum. Çocuk doğurduğum halde, parmak sokabildiğim halde, eşime kolay şekilde dokundurtabildiğime göre yine olmadı olmuyor. Sorun vajinada değil beyinde. İnşallah dilatörle ve rahatlama egzersizleri ile yenerim.

Allah sizin de yardımcınız olsun.

Aynen öyle ben de normal zamanlarda da sürekli karnımı ve vajeni sıkıyorum ilk gece de Bilinçsizce aynısını Yaptım ve acıyı tattım gibime geliyor şimdi.çğnkü ben korkmuyordum acıcak korkusu yoktu bende.sizin durumunuz da zormuş Allah kolaylık versin yardım etsin çevremde çocuğu olan bayanlara imreniyordum ne güzel vaji sorunu yok demekki diyordum ama belli olmuyormuş demekki ..

parmak egzersizine umut bağlamıştım demek o da mi çözüm olmayabiliyor

Dilatör seti ile tüm aparatlari alabiliyorum arkadaslar ama dün yarim penis birlesmesi denedik olmadi.
Aparatlari alabiliyorum da bunu neden beceremedim. 1 yil oldu evleneli bu sorunu aşmak, alışmak anne olmak istiyorum ama daha yarim penis birlesmesini bile basaramadim. ne yapicam bilmiyorm. Caresiz hissediyorum..

güldürdün beni yaa
tatlım hangi pozisyonda kendini rahat hissedeceksen öyle dene. ben de üstte olduğum pozisyonda rahattım.
Piremses, nasil yendin..
Ben cehennemi yasiyorum 1 yildir adeta.
Egzersizlerimi yapabiliyorm. En buyuk aparati bile basari ile aldm. Ama penis birlesmesi halen olmuyor. Nasil bi yol izlicem bundan snra bilmiyorm

Hayır herşey yolunda gidiyor. Aparatları bitşrdikten sonra penis dokundurtma egzersizine geçiyorsun. Başı bile girse yeter. Zamanla deneyerek onada alışacaksın. Tıpkı aparatı da henen yapamadığın gibi penisi de aşama aşama yeneceksin. Herkes aynı değil. Kimisi daha hızlı ilerler, kimisi daha yavaş. Birde vajinismusun boyutuda herkeste aynı değil. Kendini kimseyle kıyaslama. Doğru yolda olduğunu bil. Eşinle denemelere devam et. Başaracaksın.

Başı bile girmedi ki, sanirim panik yapiyor biran once olsun diyorum. Aglamaktan helak oldum bir yildir. Kimseyle dertlesemiyorsun kimse anlamiyor. Mukemmel bir doktorum var basaricam diye basladim ama bu tip olumsuzluklara tahammulum kalmadi artik. Insallah dediginiz gibi olur.. tesekkur ederim.

parmak egzersizine umut bağlamıştım demek o da mi çözüm olmayabiliyor
Sakın öyle düşünme. Böyle olumsuz bir bakış açısı sana köstek olur. Kendine güven. Herkes aynı değil. Kıyaslama yapma. Vajinismusun boyutu kişiden kişiye değişiyor. Evet kafada bittiği doğru. Ama egzersiz olmadan kafada bitiremesin. Arkadaşın yazdıklarından etkilendin. Etkilenme...sen yapman gerekeni yap. Motivasyon en önemli şey. İyi gidiyorsun, merak etme.

Kızlar selam..
Benim de bu başlıkta bilmem kaç sayfa önce yazılarım var.. Ben 2017 ocak ayında yendim çok şükür..
bu süreçte hamile kaldım, sonra gelişmedi kürtaj oldum vs vs.. Ben tecrübemi anlatmak isterim kısaca.. ben 2 yıl sonunda ilişkiye girdim eşimle.. Ki ben dokunmayı bırakın aynada bakamazdım kendime.. çok fazla doktora gittim hepsi yarım kaldı erteledim hep. sonunda kavgalar bitmek bilmeyince son çare yine bir doktor buldum o doktorla 2 aydan daha kısa sürede çözdüm.. ama bu iş 2 aylık değil 2 günde çözülecek bir işmiş.. şimdi şöyle diyeyim: doktora gitmeyen, aparatlarla evde kendi kendine çalışan arkadaşlar; aparatların en küçüğünden en büyüğüne hepsini başardıysanız siz artık vajinismus değilsiniz. penis denemesi o sert aparatlardan 100 kat daha kolay. ben en büyük aparatla çalışırken vajinam hep yanardı. doktor deneyin artık dediğinde ilk denemede başardık ve penis o kadar acısız ve rahat girdi ki. ne yanma ne baskı hiçbir şey yok. tabi o esnada derin nefes alıp verme ve ıkınma aşırı etkili. ha birde belime yastık koydum..

Şimdi nasılım biliyor musunuz..
Bütün pozisyonları deneyebilecek seviyeye geldim. ama bu süreçte çok kez isteksizdim zorla yaptığım günler oldu ve zorla olan günlerde canım hep yandı krem sürsem de sürmesem de. ama sonra kendi kendimi gaza getirdim netten araştırdım, okudum tahrik olmak için neler yapmalıyım vs gibi. filmler izledik eşimle, yalnız da izledim..

ve fark ettim ki ben istekli olup yapınca acıyı bırakın zevk aldım.. Bunu size 2 yılı zehir olmuş bir kadın olarak söylüyorum. En önemlisi inanmak ve istek.. Ben yaptıysam herkes yapar.

Egzersizleri yapıyorsanız ilişkiyi her türlü yaparsınız ben inanıyorum hepinize.. :)

Eşli denemeden önce aparatla biraz alıştır kendini. Aparat egzersizi yapın eşinizle. Kendinizi hazır hissedince aparat içinizdeyken eşinizin üstüne gelin. Aparatla hafif gitgeller yapın. Sonra çıkartıp eşinizin penisini tutun. Cesaretiniz gelirse penisi yerleştirin, yok cesaret edemediniz aparatı tekrar girdirin. Tekrar git gel yapıp çıkartın ve tekrardan penise geçin. Hafifce dokundurup penise dokunma hissine alıştırın kendinizi. O anki durumunuza göre başını girdirmeye çalışın. Olmadı yine aparat. Bu şekilde doğaçlama denemeler yapın. Gittiği yere kadar. O zaman aparatla penis ayırımı azalır beyninizde. Penis dokundurduğunuzda olumsuz tepkiniz gittikce kaybolur. Belki ilk denemede belki birkaç deneme sonra başarırsınız gibi geliyor bana. Bütün kontrol sizde olsun. Bir yandan deneme süresince eşiniz de ereksiyon kaybı olmaması için elinizle uyarmaya devam etmelisin . Birde böyle deneyin. Bütün kontrol sizde olacak.

İstek elbetteki isteksiz olmaz. Egzersiz yaparken bile istekli olmak daha iyi sonuç veriyor. Tabi insan egzersiz yapacağım diye durup dururken tahrik olmaz. Film falan açmak işe yarar. Kuruvkuruyavkrem sürülse bile zor oluyor. Vajina kanlanmalı ki içine aparat yada penis istesin.

Tekrar deneyecegim bugun. Insallah olur
Tesekkur ederim..

Evet orası öyle sonuç alamayanlar olduğu gibi sonuç alabilenlerin de sayısı bir hayli fazla.Olumlulardan olalım inşallah ..durex aldım onunla önce serçeyi tekrar edip işaret parmağı denemesi yapıcam biraZdan teşekkürler M monalazo

Kendin parmak egzersizi yapamıyosun diye üzülme. Bana da kendi parmağımı sokmak çok itici geliyo, hala da öyle. Amaç zaten parmak sokmak değil ki :) ben eşimin 2 parmağında yeterince rahat olunca ilişki aşamasına geçtim. Dualarım bu derdi çeken tüm kardeşlerimle. Allahım tez zamanda hepinize şifa versin..

Amiin inşaallah umarim hepimiz kurtuluruz bu illet hastaliktan biran evvel

Yarim birlesmeyi basari ile tamamladim. Devami gelir insallah ama oyle bir yerde canim yaniyor ki orayi gecince sknti olmuyor ama orayi gecmek mesele suan benim icin. Insallah devami gelir. Bir oneriniz var mi bunun icin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…