- 25 Aralık 2013
- 402
- 221
Denedin mi faydasını gördün müNe olur acillll yardım wemcain %10 pump sprey bu muydu tam adi ???dopru mu akdim ????şimdi kullanıcam da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denedin mi faydasını gördün müNe olur acillll yardım wemcain %10 pump sprey bu muydu tam adi ???dopru mu akdim ????şimdi kullanıcam da
Amin insallah inaniyorumki burdaki herkes en kisa zamanda yenip artik bebek telaslarina baslayacak :)hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah bize de dua edin lütfen Rabbim bizede nasip etsin bebiş
Rabbim tamamina erdirsin insaallahBilmiyorum beni hatirlayan varmidir ama gecen sene bu zamanlarda henuz tedaviye baslamamis sessizce buralari okuyordum gece gec saatlere kadar...hayattan hicbir zevk almiyodum kendimi degersiz hissediyodum 18 mayista ilk kez doktora basladim 1 ay icinde yendim..hayat cok guzellesti her anlamda cok rahatladim bi sure bebek dusunmedik...sonra bebek disunmeye basladik bu sefer olmuyodu burda benle ayni anda yenen arkadaslarin cogu hamileydi..bu sefer bunu kafaya takmaya basladim ama meger buyutecek hicbisey yokmus yumurtlamamda problem varmis sadece 10 gunluk falan bi yumurtlama tedavisiyle hamile kaldim...suan 6 haftaligim allah herkese nasip etsin..daha tedaviye baslamamin uzerinden bi sene gecmemis bile cunku cok iyi hatorliyorum bahar havalariydi ama benim icim kıştı...simdi icim her mevsim bahar bahce olacak :)
önce denedik yine olmadı wemcain sıktım vazelin sürdüm ama yine yok yok yok beceremiyorum (((( napıacM ben ya ..bacaklarım titredi eskisinden beter oldum bu gece yarına bırakmadan hemfn bir kulak çubuğu sokmayı denedim 2 cm girdiDevamını getirmeye korktum doktor araştırıyoruz kendi Başıma halledemicdmben bunu kendime güvenimi iyice yitirdimDenedin mi faydasını gördün mü
sanki orda yara var yaraya değiyormuş gibi oluyorumönce denedik yine olmadı wemcain sıktım vazelin sürdüm ama yine yok yok yok beceremiyorum (((( napıacM ben ya ..bacaklarım titredi eskisinden beter oldum bu gece yarına bırakmadan hemfn bir kulak çubuğu sokmayı denedim 2 cm girdiDevamını getirmeye korktum doktor araştırıyoruz kendi Başıma halledemicdmben bunu kendime güvenimi iyice yitirdim
Uyuşturarak yapamadın diye umutsuzluğa kapılma sakın. Çok az kişi spreylerle falan başarıyor. Bu işin çözümü düzenli egzersiz yapmak. Buna sistematik duyarsızlaştırma deniyor. İmkanın varsa doktora git tabi . Ama yoksa inanki egzersizleri düzenli yaparsan yeneceksin. Uyuşturmuş olsan dahi beynin içine bir şey almanı reddediyor. Beyninle savaşmalasın. Bunun tek yoluda egzersiz yapman. Şimdi kulak çubuğu alırken dizlerin titredi bir dahakine daha az titreyecek ve gittikce daha rahat yaptığını göreceksin. Egzersizin diğer aşamaları içinde aynısı geçerli. Lütfen üzülme, burada yenenler hepsi seninle aynı aşamalardan geçti.önce denedik yine olmadı wemcain sıktım vazelin sürdüm ama yine yok yok yok beceremiyorum (((( napıacM ben ya ..bacaklarım titredi eskisinden beter oldum bu gece yarına bırakmadan hemfn bir kulak çubuğu sokmayı denedim 2 cm girdiDevamını getirmeye korktum doktor araştırıyoruz kendi Başıma halledemicdmben bunu kendime güvenimi iyice yitirdim
Çok tşk ederim egzersiz yapmaktan Kaçış yok bunu iyice anladım.Gün geçtikçe Kötüye gidiyor.Şimdi eskiye bir Sünger çekmek ve Yarin egzersiz aşamasına başlamak istiyorum.Monalazo rica etsem bana her gün ev ödevi verir misin ?Ben de burdan dönüt vereyim yaptıklarımı yapamadıklarımı Söyleyeyim olur mu Yarin neler yapayım mesela ? Bu arada çalışıyorum saat 15.30 gibi eve gelişiyorum akşam 19.45 te eşim gelinceye kadar yalnız ve müsait oluyorum ne yapmalıyım Yarin ? Aslında yüz bin kere okudum sayfaları 2 haftadır ama motivasyon açısından tekrar soruyorum kusura bakmaUyuşturarak yapamadın diye umutsuzluğa kapılma sakın. Çok az kişi spreylerle falan başarıyor. Bu işin çözümü düzenli egzersiz yapmak. Buna sistematik duyarsızlaştırma deniyor. İmkanın varsa doktora git tabi . Ama yoksa inanki egzersizleri düzenli yaparsan yeneceksin. Uyuşturmuş olsan dahi beynin içine bir şey almanı reddediyor. Beyninle savaşmalasın. Bunun tek yoluda egzersiz yapman. Şimdi kulak çubuğu alırken dizlerin titredi bir dahakine daha az titreyecek ve gittikce daha rahat yaptığını göreceksin. Egzersizin diğer aşamaları içinde aynısı geçerli. Lütfen üzülme, burada yenenler hepsi seninle aynı aşamalardan geçti.
eşim geldikten sonra da bazı şeyleri yapabilirim aslında 15.30 dan sonra zaman ayarlaması Yaparım bir rehbere ihtiyacım varÇok tşk ederim egzersiz yapmaktan Kaçış yok bunu iyice anladım.Gün geçtikçe Kötüye gidiyor.Şimdi eskiye bir Sünger çekmek ve Yarin egzersiz aşamasına başlamak istiyorum.Monalazo rica etsem bana her gün ev ödevi verir misin ?Ben de burdan dönüt vereyim yaptıklarımı yapamadıklarımı Söyleyeyim olur mu Yarin neler yapayım mesela ? Bu arada çalışıyorum saat 15.30 gibi eve gelişiyorum akşam 19.45 te eşim gelinceye kadar yalnız ve müsait oluyorum ne yapmalıyım Yarin ? Aslında yüz bin kere okudum sayfaları 2 haftadır ama motivasyon açısından tekrar soruyorum kusura bakma
Sana yazdım özelden.Çok tşk ederim egzersiz yapmaktan Kaçış yok bunu iyice anladım.Gün geçtikçe Kötüye gidiyor.Şimdi eskiye bir Sünger çekmek ve Yarin egzersiz aşamasına başlamak istiyorum.Monalazo rica etsem bana her gün ev ödevi verir misin ?Ben de burdan dönüt vereyim yaptıklarımı yapamadıklarımı Söyleyeyim olur mu Yarin neler yapayım mesela ? Bu arada çalışıyorum saat 15.30 gibi eve gelişiyorum akşam 19.45 te eşim gelinceye kadar yalnız ve müsait oluyorum ne yapmalıyım Yarin ? Aslında yüz bin kere okudum sayfaları 2 haftadır ama motivasyon açısından tekrar soruyorum kusura bakma
kendinin 2 parmağını almayı denedin mi canım?Ben eşimin orta parmagını alabildim , devamı yok. Bundan sonra ne yapmalıyım ?
Bazan sonuç hüsran olabilir, ama bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor. Moralinizi bozmayın. Günü gününe uymaz. Bir bakmışsın bir daha ki sefere daha kolay olmuş. O yüzden denemeye ve egzersize devam edin. Olacak!Olmadı aparatlarla olan şey eşli denemede olmadı. Hemde bugün aparatları bile zor aldım bi eşli deneme hüsrnla bitti. Anestol de karşı tarafa yan etkı yaptı. Ne kadar korunsada. Kendimi çok kötü hissettim. O kadr emindim ki
Bunların moralini bozmasına izin verme. Psikolojik olarak hazır hissetmediğinde egzersiz ya da eşli deneme yapma demişti psikologum. Önce kendini motive etmeye çalış. Herkesin ilişkiye girdiğini düşün. Organımız zaten bunun için yaratılmış. Ben de egzersizlerde başta emla kullandım ama eşli denemede tam da senin başına gelen şey nedeni ile kullanmamayı tercih ettim. Anestola ihtiyacın yok, alışma aşamasında kayganlaştırıcı yeter. Cem keçenin 2 kitabı ve psikologumun verdiği cinsel terapi cdsi var. İstersen ücretsiz gönderebilirim.Olmadı aparatlarla olan şey eşli denemede olmadı. Hemde bugün aparatları bile zor aldım bi eşli deneme hüsrnla bitti. Anestol de karşı tarafa yan etkı yaptı. Ne kadar korunsada. Kendimi çok kötü hissettim. O kadr emindim ki
Terapi cd sinde neler anlatıyor acaba vajen yapısını falan mı?Bunların moralini bozmasına izin verme. Psikolojik olarak hazır hissetmediğinde egzersiz ya da eşli deneme yapma demişti psikologum. Önce kendini motive etmeye çalış. Herkesin ilişkiye girdiğini düşün. Organımız zaten bunun için yaratılmış. Ben de egzersizlerde başta emla kullandım ama eşli denemede tam da senin başına gelen şey nedeni ile kullanmamayı tercih ettim. Anestola ihtiyacın yok, alışma aşamasında kayganlaştırıcı yeter. Cem keçenin 2 kitabı ve psikologumun verdiği cinsel terapi cdsi var. İstersen ücretsiz gönderebilirim.