Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

I
Parmak ya da aparat egzersizi diceksiniz biliyorum ama onlar banA p..s le ayni derecede korkutucu geliyor egzersiz olmadan yenmek istiyorum egzersiz yapabilenlere ne mutlu
Hayir direk parmakla baslanmiyor zaten once nefes ve ayna egzersizleri var bunlari tam yapamadan parmaga gecmeniz mümkün degil

Amin canm yaa gercekten bende oyleyim 10 aylik evliym ama benm ilk gunden beri yariya kadar giriyor siddetli agri ve duvar hissiyle butun iliski romantiklik bitiyor zaten gerisi gelmiyor esimde sanirim benden sogudu cok buyuk askla evlenmiatik ama ne bilim Rabbim yardmcimiz olsn gercekten cok zor
halen yarıya kadar mı seninde alabildiğin ileriye gidebiliyor musun veya nasıl yapıyorsun acaba?

Merhabalar ben dün wemcain buldum bir de long time adında bir jel..Jel inş tende çabuk emilen bişey değildir açmadım daha..şimdi sorum şu spreyi içeri bir kez sıkıyorum yanmasının geçmesini bekliyorum ve sonra tekrar bi kere daha sıkıyorum öyle miydi ? Ve sonra da kaygablaştırucu jel sürüyordum ??Acil cevap lütfen arkadaşlar :KK43:@monalazo@hanya@bshk1993 ve diğer ark lar....

Sprey le denediniz mi acaba
Spreyi dün aldım henüz denemedim nasıl kullanacağımdan emin olmak istiyorum denicem inş bu akşam egzersiz yapabilenleri tebrik ediyorum ama ben p..s denemesi yapıcam spreyle bakalım..

Spreyi dün aldım henüz denemedim nasıl kullanacağımdan emin olmak istiyorum denicem inş bu akşam egzersiz yapabilenleri tebrik ediyorum ama ben p..s denemesi yapıcam spreyle bakalım..
Ben henüz başaramadım. Ama vemcaine sprey ve emla aldım. 3 kez sıkıp bekleyip tekrar 3 kez sikilacak diye biliyorum arkadaşım. Emlayida surebildigimiz kadar içe surmeliymisiz.onu nası becericem bilmiyorum yalnız

Ben henüz başaramadım. Ama vemcaine sprey ve emla aldım. 3 kez sıkıp bekleyip tekrar 3 kez sikilacak diye biliyorum arkadaşım. Emlayida surebildigimiz kadar içe surmeliymisiz.onu nası becericem bilmiyorum yalnız
Wemcain ile emla ayni işlevi Görmüyor mu ben emlayı geri iade etmeyi düşünüyordum ?

Wemcain ile emla ayni işlevi Görmüyor mu ben emlayı geri iade etmeyi düşünüyordum ?
Bu hastalıkla ilgili bahsedilen reçetelerde hep ikisi Ardarda kullanılıyor diye biliyorum.zaten sprey yakıyor uyusmazsa onu çok fazla uygulayamazsin. Dedigim gibi kullan bence

evet canım ben bu şekilde biliyorum. spreyle az uyuşturuyosun sonra bu uyuşukluk sayesınde emlayı daha ileri sürme şansın oluyor. sonra da kayganlaştırıcı. gleitgelen diye bir jel var bayanlar için en uygun olanı oymuş.bende vaginismus için doktora gittiğimde bunu önermişti. plastik tüpler içinde. vajen içine sıkmak kolay oluyor. ha ben başaramadım daha ama oda benden kaynaklı. eşimle çok sık kavga ediyoruz o yuzden denemek için fırsat olmuyor.ama bununla yenen çok fazlaymış.

evet canım ben bu şekilde biliyorum. spreyle az uyuşturuyosun sonra bu uyuşukluk sayesınde emlayı daha ileri sürme şansın oluyor. sonra da kayganlaştırıcı. gleitgelen diye bir jel var bayanlar için en uygun olanı oymuş.bende vaginismus için doktora gittiğimde bunu önermişti. plastik tüpler içinde. vajen içine sıkmak kolay oluyor. ha ben başaramadım daha ama oda benden kaynaklı. eşimle çok sık kavga ediyoruz o yuzden denemek için fırsat olmuyor.ama bununla yenen çok fazlaymış.
Gleit gelen jeli yoktu long time verdi bitkiselmiş diğeriyle eşdeğermiş inş işe yarar

Aparatlarımla ilk deneme sonucum 4 çeşit aparat ve ilk 3 ünü aldım ilk başta zorlandım ilk orta parmakla denedim sonra aparatlara geçtim sizce iyi mi gidiyorum

İçine de sürmelisin. Serçe parmağını kreme bulayıp uzanabildiğin yere kadar sür. Eşin prezervatif kullansın, ilaç bulaşınca o da uyuşur. İnşallah başarırsın. Kolay gelsin.
Ne olur acillll yardım wemcain %10 pump sprey bu muydu tam adi ???dopru mu akdim ????şimdi kullanıcam da

X